02 / 05 / 2024

KUTSO toplandısı

KUTSO toplandısı

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) İnşaat Sektörü Meslek Komitesi toplantısında, inşaat sektörünün geleceği ve sorunları değerlendirildi.

Memura ve emekliye son dakika toplu sözleşme ikramiyesi ve 3600 ek gösterge zammı!

Memur zammı için toplu sözleşme görüşmeleri, Hakem Heyeti'ne devredilerek son etabına taşınmıştı. Heyet, nihai kararını en geç 31 Ağustos’ta kadar vermek üzere hafta sonu 2 defa toplandı.

MKK: Yılın ilk yarısında 22 şirket halka arz edildi, 26,4 milyar TL topladı!

Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK), 2023'ün ilk yarısında 22 şirketin halka arz edildiğini ve halka arza katılan 23 milyon 211 bin 456 yatırımcıdan 26,4 milyar TL toplandığını belirtti.

10 ili etkiledi acısı tüm dünyada duyuldu! 100 milyon dolar gönderiyorlar

10 ili etkileyen ama acısı bütün dünyada duyulan deprem ile ilgili Amerikalı müslümanlardan da destek açıklaması geldi. ABD Müslüman Örgütleri Konseyi, 100 milyon dolarlık yardım toplandığını açıkladı.

Ne kadar deprem vergisi toplandı? Deprem vergilerine ne oldu?

Deprem kuşağında olan Türkiye'nin sık sık karşılaştığı afetlerden biri deprem. Depremin yaralarının sarılması için deprem fonu kurulması en iyi çözüm. Peki bugüne kadar ne kadar deprem vergisi toplandı? İşte yanıtı...

Emlak vergisinde artış için itiraz süreci başladı!

Emlak Vergisi'nde önümüzdeki 4 senenin değerlerinin belirleneceği takdir komisyonları toplandı. 30 Haziran'da askıya çıkarılan vergi artışlarına yapılacak itirazlar için süreç başladı.

Lüleburgaz'daki Sıbyan Mektebi'nin müze olması için 3 bin imza toplandı!

Lüleburgaz'da bulunan Sıbyan Mektebi'nin müzeye dönüşmesi için 3 bin kişiden imza toplandı. 

İzmirli depremzedeler için 35 milyon kira yardımı toplandı!

Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç; İzmirli depremzedeler için bu zamana kadar 35 milyon lira yardım parası toplandığını açıkladı.

Kayseri'de site ve bina yöneticileri pandemi için toplandı!

Kayseri'de İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında site ve bina yöneticileriyle toplandı.

Türk müteahhitler dünyada söz sahibi!

Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği 2018 yılı Sonbahar Konferansı ve Genel Kurulu toplandı. Toplantıda konuşan Mithat Yenigün, Türk ve Avrupalı müteahhitlerin üstlendikleri iş toplamının 230 milyar dolar olduğunu söyledi.

İmar barışında 2 milyar 800 milyon TL para toplandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada başvuru sayısı 5 milyon 160 bine ulaşan "imar barışı"nda 2 milyar 800 milyon lira civarında para toplandığını söyledi.

İmar barışında 315 milyon lira toplandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki İmar Barışı ile ilgili açıklamalar yaptı. Bakan Özhaseki, Yapı Kayıt Belgesi bedeli olarak 315 milyon lira toplandığını söyledi. 

Niğde Efendibey'de kira yardım süresi 24 ay uzadı!

xNiğde Belediye Meclisi Ekim ayı için toplandı. Niğde Meclisi Ekim ayı toplantısı Belediye Başkanı Faruk Akdoğan başkanlığında gerçekleştirildi. 

Keşan'da imar toplantısı yapıldı!

Keşan Belediye Meclisi 24 Temmuz 2017 Pazartesi günü olağanüstü gündemle toplandı.Keşan'da imar toplantısı yapıldı.

KUTSO toplandısı Haberi

KUTSO toplandısı

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odas ı(KUTSO) İnşaat Sektörü Meslek Komitesi toplantısında, inşaat sektörünün geleceği ve sorunları değerlendirildi. KUTSO İnşaat Meslek Komitesi Başkanı Erdal Akkın, "Meslek komitelerini tekrar hayata geçirerek bu toplantıları düzenleyen Kumluca Ticaret ve Sanayi Odamıza teşekkür ediyorum. Sektörümüzün sorunlarının çözümü adına meslek komitemizin alacağı kararların rapor haline getirilerek odamız tarafından ilgili kurumlara iletilmesi çok önemli. Toplantımız hayırlı olsun" diyerek toplantıyı başlattı. İnşaat sektörünü önemli sıkıntılar beklediğini belirten Murat H. Günay "Bölgemizde, özellikle de Kumluca ilçemizde inşaat sektörünü bekleyen bazı sorunlar var bu sorunları ortak bir şekilde hareket ederek çözemezsek yakın dönemde büyük sıkıntılar ile karşılaşabiliriz. Avrupa'da yaşanan ekonomik kriz ve değişen faiz politikaları nedeniyle müteahhitlerimiz ve ev almak isteyen müşteriler paraya eskisi kadar kolay ulaşamayabilir. Bu durum...