01 / 05 / 2024

kütük demir fiyatları

kütük demir fiyatları

Rusya-Ukrayna savaşı altın ve döviz piyasasını olduğu gibi demir fiyatlarını da vurdu. Demirin tonu savaşın etkisi ile yükselişe geçerek 12 bin 700 lira oldu. Peki bugün demir fiyatları kaç lira? Kütük ve hurda fiyatları arttı mı? İşte merak edilenler...

Demirin tonu 12 bin 300 TL civarında!

Altın ve döviz gibi kendine özgü bir piyasası olan demir, özellikle inşaat sektöründe kullanımı ile karşımıza çıkıyor. Demir fiyatları, ilgili kişiler tarafından araştırılırken bugün demirin ne kadar olduğu merak ediliyor...

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı!

Bugün inşaat demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 2 Şubat 2024 demir fiyat listesi. 

İnşaat demir fiyatları düştü! İşte İstanbul, İzmir, Payas ve Kabük inşaat demiri güncel fiyatları

İnşaat sektöründe en büyük gider olarak kabul edilen demir fiyatları düşmeye başladı. 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük inşaat demir fiyatları kaç lira? 2024 inşaat demiri fiyatları...

İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! 1 ton demir ne kadar oldu? 2024 inşaat demir fiyatları...

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi inşaat demirine bugün 200 TL indirim geldi. İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları ne kadar oldu? 19 Ocak 2024 demir fiyatları.

1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL? 16 Ocak 2024 demir fiyatları

İnşaat piyasasının kalbi olarak bilinen demirin güncel fiyatları merak ediliyor. 1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL?

İnşaat demir fiyatları rekor kırdı! 1 ton demir ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları

İnşaat demir fiyatları son bir buçuk yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Fiyatların artmasında küresel talep ve arz sıkıntısı gibi faktörler yer alıyor. Peki 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 27 Aralık 2023 demir fiyatları. 

İnşaat malzeme fiyatları düşüşe geçti! Demir fiyatlarında dev indirim! İşte 1 ton demirin fiyatı...

İnşaat malzeme fiyatlarında beklenen indirim haberleri gelmeye başladı. İnşaat demir fiyatları gerilemeye başladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç lira?

O ilde kiralık konut fiyatları düştü! Ev sahipleri fiyatları düşürerek kiraya vermek istiyor!

Konya’da kiralık konut fiyatları düşüyor. Boş duran kiralık dairelerine kış sezonunda aidat ve yakıt masrafları ödemek istemeyen konut sahipleri, fiyatlarda indirim yaparak bir an önce kiraya vermek istiyor.

En ucuz demir fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları açıklandı! Güncel demir fiyatları

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli malzemesi olan inşat demirinin fiyatları piyasa koşullarına göre değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En ucuz inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 25 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları!

Milyonlarca vatandaş arama motorlarında en çok ''Payas ve İzmir'' demir fiyatlarını merak ediyor. Son zamanlarda zam gelen demir rekor fiyatlara ulaştı. Peki demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! 1 ton demirin fiyatı resmen fırladı! 27 Eylül 2023 demir fiyat listesi 

Dolar kurunun yükselişe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. İnşaat demir fiyatlarına bugün büyük zam geldi Demir fiyatları resmen fırladı. 1 ton demirin fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 27 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları ne kadar? Demir fiyatlarına zam geldi mi? 1 Eylül 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinin başında gelen demirin güncel fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatlarına geçtiğimiz günlerde indirim gelirken bugün Payas ve Karabük demir fiyatlarına zam geldi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira?

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar güncellendi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları

Dolar/TL kurunun düşüşe geçmesi ile inşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Demir fiyat listesi baştan güncellendi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2023 demir fiyatları kaç lira? 30 Ağustos 2023 demir fiyat listesi.

kütük demir fiyatları Haberi

kütük demir fiyatları

Demir fiyatları arz ve talep doğrultusunda günlük olarak değişkenlik gösteriyor. Demir ekonomideki gelişmeler eşliğinde ani iniş ve çıkışlarla karşımıza gelirken bugün yaşanan Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilimden sonra fiyatlarda artış meydana geldi.  Demir fiyatları, iç piyasada dolar kurundan etkilenmeye devam ederken demirin bugünkü fiyatı yüzbinlerce kişi tarafından merak ediliyor.

Demir 4 farklı şekilde fiyatlandırılıyor. Bu fiyatlar sırası ile, İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük. İşte 24 Şubat 2022 demir fiyatları...


 

24 ŞUBAT 2022 DEMİR FİYATLARI

İstanbul ince inşaat demiri satış fiyatı:12.700 TL
İzmir ince inşaat demiri satış fiyatı:12.450 TL 
Payas ince inşaat demiri satış fiyatı: 12.450 TL
Karabük ince inşaat demiri satış fiyatı:12.500 TL

Demir en son 20 Aralık 2021 tarihinde  rekor kırarak ince demir İstanbul'da 14,200 liradan satışa sunuldu. Bugün ise son zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. İnşaat...