07 / 05 / 2024

Kuvayı Milliye İlkokulu açıldı mı

Kuvayı Milliye İlkokulu açıldı mı

Kazandırdığı 35 okul sayesinde "Okulcu Hasan" olarak anılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'nin en özel okulunu Kumburgaz Mahallesi'ne kazandırdı.

Konya'daki Kuva-yı Milliye Karargâhı olan konakta çökme tehlikesi!

1919'da Anadolu’nun birçok beldesine kurulan Kuva-yı Milliye karargâhlarından birisi olan Konya’nın Beyşehir ilçesindeki karargâh çökme tehlikesiyle karşı karşıya. 

Kumburgaz Kuvayi Milliye İlkokulu açıldı!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından eğitim bağışçısı Hüseyin Deniz'in desteğiyle inşa ettirilen Büyükçekmece Kumburgaz Kuvayi Milliye İlkokulu'nun açılışı yapıldı.

Kumburgaz Kuvay-ı Milliye İlkokulu tamamlandı!

Kazandırdığı 35 okul sayesinde "Okulcu Hasan" olarak anılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'nin en özel okulunu Kumburgaz Mahallesi'ne kazandırdı.

Tuzla Ahmet Refik İlkokulu yenilendi!

Tuzla Belediyesi, Fatih Mahallesi’ndeki Ahmet Refik İlkokulu’nun tüm birimlerini yeniledi. Okula yeni kazandırılan çok amaçlı salonun açılışı Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı tarafından gerçekleştirildi.

Yıldırım Kemalbey İlkokulu'nun kaderini zemin raporu belirleyecek!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Yıldırım Kemalbey İlkokulu 2015-2016 eğitim öğretim yılında depreme dayanıklılığının belirlenmesi için boşaltıldı. Yakındaki bir okulun ek binasında eğitim öğretime devam edilirken, okulun akıbeti için zemin etüd raporları bekleniyor.

Bursa Rotary İlkokulu’na yeni spor salonu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ‘Spor Kenti Bursa’ hedefiyle gerçekleştirilen spor yatırımları zincirine Rotary İlkokulu’na kazandırılan spor salonu ile yeni bir halka daha ekledi

Samsun Kuva-i Milliye Şehitler Müzesi açıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Şeyh Sadi Tekkesi Kuva-i Milliye Ruhu Külliyesi ile Şehit ve Gazi Anı Evi’nin açılışı yapıldı.

Samsun Kuva-i Milliye Şehitler Müzesi açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen, Mustafa Kemal Atatürk'ün, tarihi Havza mitingi öncesinde Samsun ahalisinin gizlice buluşup çetelerin saldırılarına karşı ilk direniş planlarının hazırlandığı Şeyh Sadi Tekkesi ile Şehit ve Gazi Anı Evi, açılıyor.

Torbalı Gazi İlkokulu'nun inşaatı Mart 2017'de tamam!

Adliye arkasında hızla yükselen Gazi İlkokulu'nun binası Mart 2017'de teslim edilecek. Torbalı Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kuran yapımı devam eden inşaatı gezerek binanın Gazi'ye teslim edileceği günü iple çektiklerini söyledi

Karşıyaka Şemikler yaya geçidi istiyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Şemikler İlkokulu'nun öğrenci velileri, İZBAN'ın altından veya üstünden yayalar için bir geçit yapılmasını istedi.

Manisa Edip Bayat İlkokulu yıkıldı!

Hayırsever Edip Bayat'ın 1963 yılında Kırkağaç'a kazandırdığı Edip Bayat İlkokulu'nun yıkımı gerçekleşti. Okulun son yıllarda ki güven vermeyen hali ve depreme dayanıklılığı konusunda ki tehlikeli durumu sonrası yıkılmasına karar verildi.

Samsun Kuvayi Milliye Müzesi açılıyor!

Milli mücadelenin kıvılcımının yakıldığı Samsun’da, düşmana karşı direnişin ilk planlarının hazırlandığı gizli karargahı Kuvayi Milliye Müzesi’ne dönüştüren Samsun Büyükşehir Belediyesi, şehitlerin de yaşatılacağı bu önemli tarih ve kültür abidesini halkın hizmetine açmaya hazırlanıyor.

Kahramanmaraş Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kuvayı Milliye İlkokulu açıldı mı Haberi

Kuvayı Milliye İlkokulu açıldı mı

Bölge denetimleri sırasında Kumburgaz Mahallesi'nde yeni bir ilkokula ihtiyaç duyulması üzerine harekete geçen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ilk olarak, Kuvayı Milliye İlkokulu inşa edilmeden önce yerinde yer alan eski ve depreme dayanıksız okulu yıktı. Büyükçekmece Belediyesi'nde yer alan habere göre,  eski okul yerine depreme dayanıklı ve modern bir okul yapmak adına kollarını sıvayan Başkan Akgün, Türk milli eğitimine ve çocuklara Kumburgaz Kuvay-ı Milliye İlkokulu'nu armağan etti.

Çok kapsamlı ve kaliteli eğitimin adresi olacak

Büyükçekmeceli çocukların modern ve güvenli eğitimi için her ayrıntının düşünüldüğü okul sağladığı fiziki olanaklar sayesinde öğrencilerin kaliteli ve yeterli eğitim alabilmelerinde büyük rol oynuyor. Toplamda 29 adet dersliğin yer aldığı dört katlı Kumburgaz Kuvay-ı Milliye İlkokulu içerisinde 3 ana sınıfı, 1 çok amaçlı salon, kütüphane, 2...