28 / 04 / 2024

kuveyt fuarı

kuveyt fuarı

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş., Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul Fuarında Onur Park Life İstanbul projesiyle görücüye çıktı.

Tamer Özyurt: Kuveyt'te 45 adet dairenin satışını yaptık!

Kuveyt'te düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Kuveyt International Property Show 2013'e katılan Özyurtlar İnşaat, ilgi gördü. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt ' Kuveyt'te 45 adet dairenin satışını yaptık' dedi...

İnşaatçılar Kuveyt'te Araplarla buluşacak!

Kuveyt'in en kapsamlı gayrimenkul fuarı, 16-18 Aralık tarihleri arasında ilk kez "Onur Ülke Türkiye" temasıyla gerçekleşecek. 11 "incisi düzenlenen Kuveyt Gayrimenkul Fuarına, Türkiye'den çok sayıda firma katılacak...

Newjoy, Köln Uluslararası IMM Mobilya Fuarı'ndan yeni pazarlarla döndü!

Newjoy, 4. kez katıldığı Köln Uluslararası IMM Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’ndan Kuveyt, Almanya, Latin Amerika, Benelux, Fransa, Ukrayna, Moğolistan ve İngiltere gibi ülkelerle yeni iş bağlantıları gerçekleştirerek döndü.

CNR Emlak Fuarı’nı 6 bin 840 yabancı ziyaret etti!

Rusya, İran, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Fas, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere pek çok ülkeden gelen profesyonel ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği CNR Emlak Fuarı’nı 6 bin 840’ı yabancı olmak üzere toplam 22 bin 884 kişi ziyaret etti.

Onur Park Life İstanbul, Kuveyt Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş., Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul Fuarında Onur Park Life İstanbul projesiyle görücüye çıktı.

Alea Global, CNR Emlak Fuarı’na geliyor!

Kuveyt merkezli ve dünya çapında yatırımları bulunan Alea Global’in kurucuları ünlü Al Duaij ailesinin son kuşak temsilcisi CEO Mr. Al Duaij, Türkiye’deki yatırım fırsatlarını değerlendirmek üzere CNR Emlak Fuarı’na geliyor.

59 ülkeden 1.500 yatırımcı Cityscape Turkey Fuarı'na geliyor!

Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Avustralya, Kanada, Çin ve Hindistan'ın da aralarında bulunduğu 59 ülkeden bin 500 yatırımcı, "Cityscape Turkey" fuarında tanıtımı yapılacak gayrimenkul yatırım fırsatlarını değerlendirmek için Türkiye'ye geliyor

Alpiş Group Kuveyt'ten yeni anlaşmalarla döndü!

Örnek konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, Kuveyt'te düzenlenen 'Cityscape Kuwait Fuarı'ndan yeni anlaşmalarla döndü...

Ulak Group lansman ve fuar turunu tamamladı!

Uluslararası gayrimenkul sektöründe hizmet veren Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, Kasım ve Aralık tarihleri arasında Katar başta olmak üzere Rusya, Kuveyt, Azerbaycan’da lansman ve fuar turunu tamamladı.

Ulak Group Gayrimenkul lansman ve fuar turunu tamamladı!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, Kasım ve Aralık tarihleri arasında Katar başta olmak üzere Rusya, Kuveyt, Azerbaycan’da lansman ve fuar turunu tamamladı.

Alpiş Group Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı!

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, 9-11 Aralık 2015 tarihleri arasında Kuveyt'de düzenlenen Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı.

İMSİAD, KIPS Gayrimenkul Fuarı'nda incelemelerde bulundu!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD), geçtiğimiz haftalardaki Dubai Gayrimenkul Fuarı'ndan sonra bu kez de Kuveyt International PropertyShow (KIPS) Gayrimenkul Fuarı'nda inceleme ve temaslarda bulundu.

İMSİAD, KIPS Gayrimenkul Fuarı'nda temaslarda bulundu!

İnşaat sektöründeki, dünyanın en önemli fuarlarına geniş heyetler ile ziyaretler gerçekleştiren İMSİAD, Kuveyt International Property Show (KIPS) Gayrimenkul Fuarı´nda inceleme ve temaslarda bulundu.

CNR Emlak 2015 Fuarı'na Arap yatırımcılar damga vuracak!

Ürdün, Kuveyt, Irak gibi ülkelerin katılacağı fuar 3. kez CNR EXPO Yeşilköy’de Kasım ayında gerçekleşecek. Fuarda yerli ve yabancı olmak üzere 40 bin ziyaretçi hedefleniyor.

Beyttürk İnşaat Kuveyt Fuarı'nda 75 daire sattı!

Beyttürk İnşaat, 9-11 Nisan tarihleri arasında Kuveyt'te düzenlenen Ria-Exhibition Fuarı'nda Körfez yatırımcısına 75 daire sattı. Beyttürk, Yalova'da satışı devam eden projelerini Körfez yatırımcısının beğenisine sundu.

kuveyt fuarı Haberi

kuveyt fuarı

7-12 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul Fuarında Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş. Onur Park Life İstanbul projesiyle görücüye çıktı. 


Kuveyt ve Türkiye arasında inşaat ve yatırımda köprü vazifesi gören fuara Onur Park Life İstanbul projesiyle katılan Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş. ön talepleri toplayıp, ön rezervasyonları gerçekleştiriyor.


Kuveyt’te yılda iki kere gerçekleşen fuar Umman, Bahreyn, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez ülkelerinden çok sayıda yatırımcıyı ağırlıyor.


'' Yeni Bir Hayata Açılın'' mottosundan yola çıkılarak; tahammül edilemez bir hal alan şehir trafiği ve yaşam karmaşasına çözüm sunan Onur Park Life İstanbul fuarda yatırımcıların büyük ilgisini görüyor. 

Onur Park Satış Koordinatörü Ahmet Eyüpoğlu, ‘Fuara katılım beklediğimizin üstünde. Projemizin yatırımcılardan gördüğü ilgi ise bizi memnun etti.’ dedi.


Tel:...