29 / 04 / 2024

Kuveyt Oil Company

Kuveyt Oil Company

STFA İnşaat Grubu, Kuveyt'te Liman Genişletme ve Servis Limanları inşaatı ihalesini kazandı. Proje STFA!nın Kuveyt'teki ilk projesi...

Gardaş'tan deprem bölgesine büyük destek! SOCAR fon oluşturdu

Türkiye'yi yasa boğan merkezüstü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen deprem için herkes kolları sıvamış durumda. State Oil Company of Azerbaijan Republic (SOCAR) 'da bu dayanışmaya katkı vererek “Yaralarımızı birlikte sarmak için seferber olduk” sloganı ile Türkiye’den Deprem için 55 Milyon Lira

Tekfen İnşaat'tan 590 milyon dolarlık yeni proje!

Tekfen İnşaat, Saudi Aramco Oil Company ile sözleşme imzaladı. Haradh Sahası Gaz Artışı Programı – Uydu Gaz Kompresör İstasyonları Boru Hatları inşaat işleri sözleşme bedeli 590 milyon ABD doları olarak açıklandı... 

Kuveyt Türk konut finansmanında daha aktif olacak!

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, son 2 yıldır 55 milyon dolar gayrimenkul finansmanlarının olduğunu ve konut finansmanında daha aktif olmak istediklerini söyledi.

Kuveyt Türk’ten devlet katkılı konut hesabı!

Kuveyt Türk, kendine ait bir konutu olmayan Türk vatandaşlarının yurtiçinde ilk ve tek konutunu almasını desteklemek amacıyla devlet katkılı konut hesabını oluşturdu.

Districtestates Company of Kuveyt'in yatırım tutarı 2 milyar dolar!

İstihdam artışı için gerekli olan doğrudan yabancı yatırım girişi yılın ilk yarısında 2.2 milyar dolara inerken, kısa vadeli sermaye girişi 8.2 milyarla bu rakamı dörde katladı.

Kuveyt Türk konut finansman kar oranını düşürdü!

Türkiye’de "sağlam bankacılık" modelini uygulayarak faaliyet gösteren Kuveyt Türk, konut finansman kar oranını 1-24 ay vadelerde yüzde 0,89'a, 25-60 ay vadelerde ise yüzde 0,99'a düşürdü.

Ck Real Estate Company Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ck Real Estate Company Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaya ile 9 Haziran!da Üsküdar’da kuruldu.

Sezai Bacaksız: Kuveyt Havalimanı başyapıt olacak!

Sadece ‘para kazanmak’ için değil, prestijli ve imkânsıza yakın bir projeyi yapmak için Kuveyt’teki 4.4 milyar dolarlık havalimanı işine girdiklerini söyleyen Sezai Bacaksız buradaki başarıyla sembol yatırımlara yelken açacaklarını belirtti.

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nı inşa edecek!

Limak İnşaat, Kuveyt Uluslararası Havalimanı Yeni Terminali inşaatı için düzenlenen ihaleyi 4,3 milyar dolarlık teklifle kazandı. Bacaksız: "Türk müteahhitlik sektörünün yurt dışında tek kalemde aldığı en büyük iş" dedi.

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı için anlaşma imzaladı!

Kuveyt Bayındırlık Bakanı Ali el-Amir, Uluslararası Kuveyt Havaalanı'nda yeni yolcu terminali inşa edilmesi için Türk şirketi Limak Holding ile 4,3 milyar dolar değerinde bir anlaşma imzalandığını belirtti.

Limak İnşaat’a Kuveyt’ten 1 milyar dolarlık iş!

KUVEYT iki hafta içinde Limak İnşaat ve İtalyan Salini Impregilo ile otoyol ve altyapı işleri inşaatı için 1 milyar dolar tutarında sözleşme imzalamayı planlıyor.

Burak Özçivit Kuveyt'te restoran açacak!

Burak Özçivit, ticarette işleri büyütüyor. Daha önce İstanbul’da bir dönerci dükkanı açan oyuncu Ortadoğu’da para basacak. Kuveyt’e giden Özçivit, krallar gibi karşılandı. Özçivit'in Kuveyt'te de restoran açmak için kolları sıvadığı öğrenildi.

Kuveyt'te çölün ortasına Deniz Kenti inşa ediliyor!

Kuveyt’te 13 yıldan beri çölün içine açılan kanallar üzerine inşa edilen ‘Deniz Kenti’ 250 bin kişiye ev sahipliği yapacak. Tamamlanma aşamasına gelen kentin yapımında 2 bin işçi çalışıyor.

Kuveyt Oil Company Haberi

Kuveyt Oil Company

 Türkiye'nin önde gelen müteahhitlerinden olan STFA İnşaat Grubu, Kuveyt'te Liman Genişletme ve  Servis Limanları inşaatı ihalesini kazandı. 486 milyon dolar değerindeki proje STFA'nın Kuveyt'teki ilk projesi olma özelliğini taşıyor.


Türkiye Cumhuriyeti'nin en eski ve önde gelen müteahhitlerinden olan, Türk mühendisinin bilgi ve becerisini yurt dışına taşıyan ilk Türk Müteahhidi olarak Türk taahhüt sektörüne öncülük eden STFA İnşaat Grubu, Kuveyt'teki ilk projesini aldı. Kuveyt Oil Company tarafından ihale edilen, 486 milyon dolar değerindeki proje, Al Sabahiya bölgesinde yeni bir servis limanı inşası ve Arap Körfezi'ndeki Al Ahmedi Limanı'nın kapasitesinin genişletilmesini kapsıyor. Projenin 38 ayda tamamlanması hedefleniyor.


Kuveyt'in 32 km güneyinde Al Sabahiya bölgesindeki proje, Kuzey ve Güney olarak iki ana kısımdan oluşuyor. Proje kapsamında Deniz İşleri (Denizde tarama, Mendirekler, Bloklu Rıhtımlar, Pontoonlar,...