19 / 05 / 2024

Kuyaş arsaları

Kuyaş arsaları

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatm Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. Kuyaş arsaları değerleme raporunu yayınladı.

Kuyumcukent Kuyaş arsaları değerleme raporunu yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatm Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. Kuyaş arsaları değerleme raporunu yayınladı.

Yapı Kredi Koray GYO, Riva'daki arsalarını satıyor!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Riva'daki arsaları üzerinde proje geliştirmek yerine, bu arsaların satılmasına yönelik hazırlıklara başlanacağını KAP'a bildirdi. İşte şirketin açıklaması...

1972 yılında Bostancı'da 12 ay taksitle satılık arsalar!

1972 yılında Üst Bostancı'da bulunan arsalar yarısı peşin, geri kalanı 12 ay taksitle satılacakmış. Deniz manzaralı arsalardan 300 metrekareden fazla alındığı takdirde, metrekarede 2 lira indirim de yapılacakmış.

Kuyaş Vizyon Park'ta peşinde yüzde 20 indirim!

Basın Ekspres Yolu üzerinde Kuyaş Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Vizyon Park’ta, giriş kat mağazalarında kalan son dükkan ve AVM birimleri için peşinde yüzde 20 indirim ve 60 ay vade kampanyası başladı.

1968 yılında Hazine arsalar yağma ediliyormuş!

1968 yılında şehrin çeşitli semtlerinde Hazine'ye ait arsaların işgal ediliyormuş ve yirmi yıllık arsa vergisi ödeyerek tapularının alındığı tespit edilmiş. Bunu önlemek amacıyla bütün hazine arsaları incelenecekmiş.

2b arsalar başka kişilere satılabilir mi?

Genellikle Antalya, Mersin, Kocaeli ve Yalova gibi rantı yüksek illerde karşımıza çıkan, orman vasfını kaybetmiş alanlara 2b arsa deniyor. Peki, 2b arsalar başka kişilere satılabilir mi?

Kuyaş Gayrimenkul Kuyumcukent ile Yenibosna'yı altın merkezi yaptı!

Kuyumcukent, İstanbul Vizyon Park gibi projelerle gayrimenkul sektörüne güçlü bir giriş yapan, Kapalıçarşı’yı Kuyumcukent’te toplayan Kuyaş Gayrimenkul, şimdi de Yenibosna’da altın merkezi yaparak Türkiye’de bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Hasankeyf'te baraj gölü kıyısındaki arsaların fiyatları arttı!

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde baraj gölü etrafındaki arsaların fiyatı arttı. İlçede, geçen yıl dönümü 35 ile 45 bin lira arasında satılan arsalar, bu yıl 80 bin liraya kadar çıktı.

Era Fil Gayrimenkul Esenyurt'ta ticaret ve konut imarlı arsaları satışa çıkardı!

Era Fil Gayrimenkul Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde arsa satışı veya kat karşılığı inşaat işi yapacak. Ticaret+Konut imarlı arsaların ihalesi için teklifler 17 Aralık 2014 tarihine kadar alınıyor...

1961 yılında İstanbul Belediyesi parasız kalınca arsalarını satmaya başlamış!

1961 yılında İstanbul Belediyesi parasız kalınca arsalarını satmaya başlamış. Atatürk Havalimanı'nın yanında bulunan, büyüklüğü belirtilmeyen arsa Ulaştırma Bakanlığı'na 23 milyon liraya satılmış. Belediye para ile borçlarını ödeyecekmiş.

1959 yılında devredilen hazine arsalarından Belediye, 1 milyar lira kazanacakmış!

1959 yılında İstanbul'da bulunan Hazine arsaları İstanbul Belediyesi'ne devredilmiş. Bu arsaların bir kısmı ucuz fiyata satılacakmış, bir kısmına da blok apartman yaptırılarak daire daire satılacakmış.

Hazine arsaları ucuzladı!

Milli Emlak'a ait Hazine arsaları, 1959 yılında ucuz fiyata satılacakmış... İsviçreli bir uzman, bölgelere göre ev tiplerini hazırlayacak ve arsalarda bu planlar uygulanacakmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberi

1959 yılında Hazine arsaları ucuz fiyata satılacakmış!

1959 yılında Milli Emlak'a ait arsalara gelişi güzel gecekondu inşasını engellemek için bu arsalar ucuz fiyata satılacakmış. Bölgelere göre ev tipleri hazırlanacakmış ve satılan arsalarda bu planlar uygulanacakmış.

Kuyaş arsaları Haberi

Kuyaş arsaları

Kuyumcukent tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizce, 1A Grup Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırılan, 


a) Şirketimiz aktifinde kayıtlı olan 1541 Ada 1 Parsel, 1542 Ada 7 Parsel, 10353,10354,10355 ve 10359 parsellere,

b) Kuyumcukent I.Etap yerleşkesinde bulunan ofislere,

c) İstanbul Vizyon Park Ofis Bloklarında ve İstanbul Vizyon Park Merkez Plaza'da bulunan ofis ve atölyelere, 


ilişkin 2014 yıl sonu değerleme raporları ekte yer almaktadır. 


Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygı ile duyurulur.


Dosya için