27 / 04 / 2024

Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi

Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi

Eski ünvanı Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi olan  Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yeni ünvanı Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi olarak değişitirildi.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ünvanı Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi oldu!

Eski ünvanı Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi olan  Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yeni ünvanı Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi olarak değişitirildi.

Kuyaş Büyükartı İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kurulum işlemleri tamamlandı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyaş Büyükartı İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kurulum işlemleri tamamlandı.

Kuyaş Büyükartı İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kuyaş Büyükartı İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi Reşat Çalışkan, Mehmet Tayran Demir, Salih Sağında, Faruk Dindarol ve Mustafa Dindarol ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Alajlan Gayrimenkul ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Alajlan Gayrimenkul ve Yatırım Anonim Şirketi, A.Mohammed S Alajlan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 23 Kasım'da Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi' nde kuruldu.

Türkay Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Türkay Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Hüseyin Tuncay Özkan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 20 Kasım'da Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi, Ali Galipbey Caddesi'nde kuruldu.

TLS Turizm İnşaat Otelcilik Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

TLS Turizm İnşaat Otelcilik Yatırım Anonim Şirketi, Tevfik Murat Talaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

NSR Investment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

NSR Investment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mehmet Canca Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Çayır Caddesi 'nde kuruldu.

Langa Turkey Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Langa Turkey Enerji Yatırım Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de İstanbul İl'i, Şişli, Büyükdere Caddesi, İstanbul İmar İş Merkezi 'nde kuruldu.

Dome Yapı Taahhüt Ticaret Enerji ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dome Yapı Taahhüt Ticaret Enerji ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mustafa Girgin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Sarıyer, Huzur Mahallesi'nde kuruldu.

Abba Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Abba Yapı Yatırım Anonim Şirketi, Abbas Onur Zabun Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, Hatboyu Caddesi 'nde kuruldu.

PT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

PT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Savıno Gıorgıo Tondo Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Beyoğlu, Asmalı Mescid Mahallesi, Meşrutiyet Caddesi'nde kuruldu.

Metaş Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Metaş Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mirhas Çalpan Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 400 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Çağlar Sokak 'ta kuruldu.

Petra Konut İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Petra Konut İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Tanju Kara Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Nurettin Camekan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Eyüp'te kuruldu.

Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi Haberi

Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ünvan değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Eski ünvanı Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi olan  Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yeni ünvanı Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi olarak değişitirildi.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün KAP açıklaması:
05.08.2021 tarihli genel kurulda alınan karar ile eski ünvanı Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi olan şirketimizin yeni ünvanı Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi olarak...