02 / 05 / 2024

KUYAS

KUYAS

1836 ortaklı Kuyumcukent’in gayrimenkul yatırım şirketi olarak 2005 yılında kurulan KUYAŞ- Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş, İMKB’de işlem görmeye başladı.

Maslak Vizyon Park'ta yüzde 20 indirim imkanı!

İSTANBUL'UN yeni Maslak'ı olarak anılan Basın Ekspres Yolu üzerinde KUYAS tarafından hayata geçirilen Vizyon Park projesi, cadde dükkânlarında fırsat sunuyor. En büyük mağazanın satış fiyatı 5 milyon 263 bin dolar.

İstanbul Vizyon Park'ta peşin alımlarda yüzde 20 indirim!

BUGÜNE kadar 550 bin metrekarenin üzerinde alanı ve 1 milyar dolarlık yatırımı ile Kuyas, bulunduğu bölgeyi finans merkezine dönüştüren Kuyumcukent, Wedding World AVM ve İstanbul Vizyon Park projelerini hayata geçirdi...

KUYAS Haberi

KUYAS

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş, İMKB Serbest İşlemler Platformu’na giriyor. 1836 ortaklı KUYAŞ’ın hisseleri 18 Eylül 2012 tarihinden itibaren İMKB’de işlem görmeye başladı.


Gayrimenkul projelerini hayata geçirebilmek için kurulmuş bir yatırım şirketi olan KUYAŞ, elinde bulunan gayrimenkul varlıklarını geliştirerek, var olan arsalar üzerinde projeler oluşturuyor. KUYAŞ, elinde bulunan rezerv araziyi otel, ilave atölye birimleri, çok amaçlı ofisler,TCMB gibi banka grup merkezleri, sergi ve konferans alanları, altın borsası binası gibi yüksek rant sağlayacak projeler ve eğitim alanları gibi kuyum sektörüne insan kaynağı desteği verecek inşaat projeleri gerçekleştirerek, amacına en uygun ve kârlı biçimde değerlendirmeyi planlıyor. 


KUYAŞ Başkanı Sait Erdal Metiner, hedeflerinin ortaklarına değer kazandırmak olduğunu belirterek, şu açıklamayı yaptı;


“Örnek bir kooperatif olan Kuyumcukent, bugüne kadar görülmemiş bir atılım yaptı ve vizyoner bakış açısıyla...