05 / 05 / 2024

Kuyumcukent Baharyaka projesi

Kuyumcukent Baharyaka projesi

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağlı ortaklığının hisse devri hakkında açıklama yaptı.

Kuyaş'tan ABD'ye 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi! Resmen düğmeye basıldı!

Kuyaş Yatırım, ABD'de 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi için resmenb düğmeye bastı. Söz konusu proje için şirket kuruluyor. İşte ayrıntılar...

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yüzde 10 bedelsiz hissesi dağıtılacak!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Hatipoğlu Apartmanı Göztepe İstanbul projesi için Adi Ortaklık Sözleşmesi imzaladı. Şirketin 500 TL'lik kısmını Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi'ne ve yüzde 10 bedelsiz hissesini ise yine bedelsiz hissesi yine bedelsiz olarak şirkete dağıtılacak.

Kuyumcukent Baharyaka'daki hissesini devretti!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağlı ortaklığının hisse devri hakkında açıklama yaptı.

Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da!

İstanbul Avrupa yakası Eyüpsultan'da Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş., EK ve BRK iş ortaklığında hayata geçirilen Baharyaka Eyüpsultan projesi basına lanse ediliyor. Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da gerçekleştirilecek. 

Baharyaka projesinin ruhsatı alındı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları projelerinden Baharyaka Eyüp Sultan Projemizin inşaat ruhsatı 18 Aralık 2018 tarihi itibariyle alındı. 

Borsakule projesi ve arsalarında son durum!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket aktifinde kayıtlı Borsakule projesi ve arsaların durumu hakkında bilgilendirme yayınladı. 

Baharyaka Eyüpsultan kampanyalı ödeme planı 2018!

Baharyaka projesi de Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor. Projede kampanyalı ödeme planı "Türkiye için Kazanç, Baharyaka Eyüpsultan için Fırsat Vakti" sloganı ile duyuruluyor..

Baharyaka ön talep topluyor! Yeni proje!

Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş. tarafından İstanbul Eyüpsultan'da hayata geçirilen Baharyaka projesi ön talep topluyor.

Karat 34 Kuyumcukent Projesi güncel fiyat bilgisi!

Karat 34 Evleri İstanbul Yenibosna'da Kuyumcukent'in karşısında yer alıyor. Karat 34 Kuyumcukent Projesi güncel fiyat bilgisi kapsamında daireler 321 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

İyison Çimen Apartmanı Kadıköy Projesi'nde imzalar atılıyor!

Kuyumcukent, İyison Çimen Apartmanı Kadıköy Projesi Adi İş Ortaklığı, projeye taraf olan 43 adet kat malikinin 2/3'ünden fazlası ile noter huzurunda kat karşılığı inşaat sözleşmesinin imzalandığını açıkladı.

Kuyumcukent GYO ve Büyük Artı İnşaat ortaklık sözleşmesi imzaladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Demet Apartmanı Kadıköy Projesi için, Büyük Artı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya ile sözleşme imzaladığını yayınladı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Akalın Apartmanı Kalamış sözleşmesini imzaladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Akalın Apartmanı Kalamış İstanbul projesi Adi İş Ortaklığı, projede eski kat maliki olan 20 adet daire sahiplerinin tamamı ile noter huzurunda kat karşılığı inşaat sözleşmesini imzaladı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Adi iş ortaklık sözleşmesi imzaladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün imzaladığı Akalın Apartmanı Kalamış İstanbul projesi için, Büyük Artı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya ile Adi iş ortaklığı sözleşmesini yayınladı.

Kuyumcukent Baharyaka projesi Haberi

Kuyumcukent Baharyaka projesi

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Eyüpsultan Baharyaka Kentsel Dönüşüm Projesini yürüttüğü bağlı ortaklığı Kuyaş Ek Grup İnşaat ve Yatırım A.Ş'ndeki yüzde 54 oranındaki hissesinin tamamının, belirlenen ödeme planıyla 11 milyon TL bedelle şirket ortakları Ek Group İnşaat A.Ş. ve Burker Tekstil İnş. Paz. San. Ve Tic. Ltd. Şti.'ne satılmasına dair Hisse Devir Sözleşmesi 2 Ağustos 2019 tarihinde imza edildi. Hisse devrinin bir ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın KAP açıklaması: 
Eyüpsultan Baharyaka Kentsel Dönüşüm Projesini yürüttüğümüz bağlı ortaklığımız Kuyaş Ek Grup İnşaat ve Yatırım A.Ş'ndeki %54 oranındaki hissemizin tamamının, belirlenen ödeme planıyla 11.000.000 TL bedelle şirket ortaklarımız Ek Group İnşaat A.Ş. ve Burker Tekstil İnş. Paz. San. Ve Tic. Ltd. Şti.'ne satılmasına dair Hisse Devir Sözleşmesi 02.08.2019 tarihinde imza edilmiştir. Hisse...