18 / 05 / 2024

Kuyumcukent Gayrimenkul ortaklık

Kuyumcukent Gayrimenkul ortaklık

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. firmanın iletişim, ulaşım ve ortaklık bilgilerini yayınladı...

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Düzgün Dalga, Ertan Çağlın ve M. Mustafa Baytok ortaklığında kuruldu.

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Türkiye’nin jean markası COLIN’S’ten Mısır’da stratejik ortaklık! 

COLIN’S, Mısır’ın en büyük lüks gayrimenkul şirketlerinden biri olan Talaat Mostafa Grubu ile imzaladığı stratejik ortaklık anlaşmasıyla Mısır’daki mağaza sayısını 12’ye çıkarıyor.

Dg Homeart Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dg Homeart Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Derya Eğer ve Gökçe Emek ortaklığında kuruldu.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün olağan genel kurulu 19 Eylül'de!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının 13.09.2021 Pazartesi günü, Saat 11:00 de, Yenibosna Köyaltı Mevkii 29 Ekim Cad. Kuyumcukent Sitesi Bahçelievler'de yapılmasına karar verildi. 

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Uzmanı ve Yönetim Kurulu bünyesinde oluşturulmuş olan Kurumsal Yönetim Komitesi Üyeliği görevlerini sürdüren Burcu Kırıcı Çiğdem, istifa etti. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'den ilk 3 ayda 582.4 milyon TL'lik satış!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 hesap dönemine ilişkin gelir tablosuna göre, 3 aylık dönenimde brüt satış tutarı 582 milyon 425 TL oldu. 

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul bağımsız denetim firmasını seçiyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ve bağlı ortaklarının denetlenmesi ile faaliyetlerini yürütmek üzere Akademik Bağımsız Denetim Danışmanlık Ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul 2020 yılı faaliyet raporu!

Kuyumcukent Gayrimenkul, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporunu yayınladı. 

Kuyumcukent Gayrimenkul 2020 yılı 4. dönem kurum geçici vergi beyannamesi!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 hesap dönemine ilişkin gelir tablosu, geçici vergi beyannamesi ekinde Vergi Dairesi'ne sunuldu.

Kavaklı Grup İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavaklı Grup İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Yont ve Sedat Aygün ortaklığında kuruldu.

Ritim Gayrimenkul Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Ritim Gayrimenkul Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Ay ve Şermin Çelik Şirin ortaklığında kuruldu.

Kuyumcukent Gayrimenkul ortaklık Haberi

Kuyumcukent Gayrimenkul ortaklık

Kuyumcukent Gayrimenkul firma iletişim bilgilerini yayınladı;


Merkez Adresi

İSTANBUL VİZYONPARK MERKEZ PLAZA KUYUMCULAR SOKAK C-1 BLOK NO:4 KAT:11 DAİRE:325-326 YENİBOSNA/İSTANBUL


İletişim Adresi

İSTANBUL VİZYONPARK MERKEZ PLAZA KUYUMCULAR SOKAK C-1 BLOK NO:4 KAT:11 DAİRE:325-326 YENİBOSNA/İSTANBUL

TEL: 0212 6033200 - 01 


Web Adresi

http://www.kuyas.com.tr


Fiili Faaliyet Konusu

İNŞAAT VE BAYINDIRLIK / İNŞAAT VE BAYINDIRLIK İŞLERİ


Kayıtlı Sermaye Tavanı

Şirketin kayıtlı sermaye tavanı 100.000.000,00.-TL (Yüz milyon Türk lirası) olup her biri 1.-TL (BirTürkLirası) itibari değerde 100.000.000 (Yüz milyon) adet hamiline yazılı paya ayrılmıştır.

Sermaye Piyasası Kurulunca verilen kayıtlı sermaye tavanı izni 2013-2017 yılları (5 yıl) için...