29 / 04 / 2024

Kuyumcukent GYO denetim raporu

Kuyumcukent GYO denetim raporu

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamu Aydınlatm Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. 2014 finansal tablosunu değerleme raporunu yayınladı.

Kuyumcukent GYO fon kullanım raporunu yayınladı!

Kuyumcukent GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) elde edilen fonun kullanım raporunu yayınladı.

Hakan Taşcı kimdir?

Vakıf GYO Denetim Komitesi Başkanı, Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanı, Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı Hakan Taşcı kimdir? Hakan Taşcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hakan Taşcı'nın biyogrofisi...

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Uzmanı oldu!

Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Uzmanı olarak atanmış olan Burcu Kırıcı Çiğdem'in Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak yeniden atanmasını karar verildi. 

Kuyumcukent GYO'nun 3. dönem Geçici Vergi Beyannamesi yayınlandı!

Kuyumcukent GYO'nun 1 Ocak 2020 ile 30 Eylül 2020 hesap dönemine ilişkin Gelir Tablosu, Geçici Vergi Beyannamesi ekinde Vergi Dairesi'ne sunuldu. 

Kuyumcukent GYO'nun 2020 yılı 3. çeyrek faaliyet raporu!

Kuyumcukent GYO'nun 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Kuyumcukent GYO'nun çıkarılmış sermayesi 100 bin TL'ye artırıldı!

Kuyumcukent GYO'nun yeni pay alma haklarına karşılık gelen payların toplam nominal değeri 316 bin 974 995 TL olup, kalan payları satıldı ve sermaye artırımı tamamlandı.

Kuyumcukent GYO sermayesini 100 milyon TL'ye çıkarıyor!

Kuyumcukent GYO'nun 54 milyon 437 bin 596 TL olan çıkarılmış sermayesinin, 45 milyon 562 bin 403 TL nakit karşılığı, olmak üzere 54 milyon 437 bin 596 TL'den 100 milyon TL'ye çıkarılmasına onay verildi.

Yeşil GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Yeşil GYO, 2020 yılı ile ilgili olarak yapılacak bağımsız denetim işlemlerinin 2019 yılı dönem sonuçlarının görüşüleceği Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

Ata GYO'nun bağımsız denetim şirketi tescillendi!

Ata GYO tarafından 2020 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere  DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

Alarko GYO 2020 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Alarko GYO'nun 2020 Hesap Dönemi Bağımsız Denetimini yapmak üzere, Denetimden Sorumlu Komitemizin önerileri doğrultusunda Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile sözleşme imzalasına Genel Kurulun onayına sunulmasına karar verildi.

Nurol GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Nurol GYO'nun 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

Avrasya GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Avrasya GYO 2020 yılı için seçilen Reform Bağımsız Denetim A.Ş.'nin seçimi ve yapılan sözleşmenin onaylanması hususu 4 Haziran tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısında oybirliği ile kabul edildi.

Ata GYO, DRT Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Ata GYO tarafından 2020 yılı içerisinde düzenlenecek finansal tabloların denetimi için "DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş" ile bağımsız denetim sözleşmesi imzalanmasına karar verildi.

Kuyumcukent GYO denetim raporu Haberi

Kuyumcukent GYO denetim raporu

Kuyumcukent GYO 01.01.2014 - 31.12.2014 tarihli döneme ilişkin finansal tablolar ve bağımsız denetim raporunu yayınladı.


Dosya için