29 / 04 / 2024

Kuyumcukent GYO fiyat hakeretleri

Kuyumcukent GYO fiyat hakeretleri

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili açıklama yaptı...

Kuyumcukent GYO fon kullanım raporunu yayınladı!

Kuyumcukent GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) elde edilen fonun kullanım raporunu yayınladı.

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Uzmanı oldu!

Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Uzmanı olarak atanmış olan Burcu Kırıcı Çiğdem'in Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak yeniden atanmasını karar verildi. 

Akmerkez GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Akmerkez GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine neden olabilecek kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor.

Trend GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Trend GYO'nun hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak, kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor.

Servet GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Servet GYO, şirketin dolaşımdaki hisseleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve/veya miktar hareketlerine ilişkin olarak kamuya açıklanmamış özel bir durum olmadığını açıkladı.

Kuyumcukent GYO'nun 3. dönem Geçici Vergi Beyannamesi yayınlandı!

Kuyumcukent GYO'nun 1 Ocak 2020 ile 30 Eylül 2020 hesap dönemine ilişkin Gelir Tablosu, Geçici Vergi Beyannamesi ekinde Vergi Dairesi'ne sunuldu. 

Kuyumcukent GYO'nun 2020 yılı 3. çeyrek faaliyet raporu!

Kuyumcukent GYO'nun 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Martı GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Martı GYO'nun hisselerinde görülen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor. 

Kuyumcukent GYO'nun çıkarılmış sermayesi 100 bin TL'ye artırıldı!

Kuyumcukent GYO'nun yeni pay alma haklarına karşılık gelen payların toplam nominal değeri 316 bin 974 995 TL olup, kalan payları satıldı ve sermaye artırımı tamamlandı.

Kiler GYO'dan fiyat ve miktar hareketi açıklaması!

Kiler GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor.

TSKB GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar hareketliliği açıklaması!

TSKB GYO'nun pay fiyatındaki olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor...

Akmerkez GYO'dan fiyat ve miktar hareketi açıklaması!

Akmerkez GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak özel bir açıklama yapmadı.

Özak GYO Göktürk fiyat!

Özak GYO Göktürk fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Özak GYO Göktürk fiyat bilgisi ve proje detayları...

Kuyumcukent GYO fiyat hakeretleri Haberi

Kuyumcukent GYO fiyat hakeretleri

Kuyumcukent Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağan dışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No:54 sayılı özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin tebliği'nin ''Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri'' başlıklı 17. Maddesine istinaden aynı tebliğin 21. ve 22. maddelerine göre Şirketimizin kamuya açıklanmamış özel bir durumu...