05 / 05 / 2024

Kuyumcukent GYO ne kadar kar payı dağıtacak

Kuyumcukent GYO ne kadar kar payı dağıtacak

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenmesi Teklif Edilen Nakit Kar Payını 0,0983450 Net (TL) olarak belirleyerek KAP'a bildirdi.

Vakıf GYO ne kadar hasılat elde etti?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem özet finansal tabloları belli oldu.

Emlak Konut GYO'dan temettü ödemesi açıklaması geldi! Emlak Konut GYO ne kadar temettü dağıtacak? Şimdi bakın! 

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen Borsa İstanbul’da temettü rüzgarı hızla esiyor. Emlak Konut GYO'dan temettü ödemesi açıklaması geldi! Emlak Konut GYO ne kadar temettü dağıtacak? Şimdi bakın! 

Halk GYO 2021'de ne kadar hasılat elde etti?

Halk GYO tarafından 1 Ocak 2021-31 Aralık 2021 dönemine ilişkin sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporunu yayınlandı. Peki 2021'de Halk GYO ne kadar hasılat ve kira geliri elde etti? İşte ayrıntılar...

Akiş GYO ne kadarlık yurt içi satış yaptı?

Akiş GYO tarafından yayınlanan gelir tablosuna göre; şirketin 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 cari döneminde yurt içi satış rakamı 262 milyon 261 bin 142 TL oldu. 

Emlak Konut GYO ne kadarlık yurt içi satış yaptı?

Emlak Konut GYO tarafından yayınlanan 2021 yılı 3. döneme ilişkin gelir tablosuna göre; şirketin yurt içi satışları 4 milyar 966 milyon 376 bin 935 TL olarak açıklandı. 

İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın kira değeri ne kadar?

İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın kira değeri belli oldu. Peki İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın değeri ne kadar?

İş GYO İş Kuleleri Kompleksi'nin kira değeri ne kadar?

İş GYO İş Kuleleri Kompleksi'nin kira değeri belli oldu. İş GYO, İstanbul İş Kuleleri kira değerleme raporunu yayınladı. Peki İş GYO İş Kuleleri Kompleksi'nin kira değeri ne kadar?

Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri ne kadar?

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İstanbul Fatih'teki iş merkezine ait 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri ne kadar?

Mistral GYO ilk 9 ayda ne kadarlık gelir elde etti?

Mistral GYO A.Ş. 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 dönemine ait gelir tablosu, 2021 yılı 3. dönem kurum geçici vergisi beyannamesi ekinde Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne sunuldu, söz konusu tablo Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmedi. 

Pera GYO gayrimenkul satışlarından ne kadar gelir elde etti?

Pera GYO'nun 1 Ocak 2021-30 Eylül 2021 dönemindeki hasılatı 2 milyon 650 bin 275 TL oldu. Peki Pera GYO gayrimenkul satışlarından ne kadar gelir elde etti?

Emlak Konut GYO'nun hangi projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, hayata geçirdiği projelerin değerleme raporlarını yayınladı. Peki Emlak Konut GYO'nun hangi projesinin değeri ne kadar oldu? İşte o dev projeler ve değerleri...

Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu'nun değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Koordinat Çayyolu projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu'nun değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Karat 34'ün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Karat 34 ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Karat 34'ün değeri ne kadar?

Kuyumcukent GYO ne kadar kar payı dağıtacak Haberi

Kuyumcukent GYO ne kadar kar payı dağıtacak


Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2014 yılına ait kar dağıtım politikasıyla ilgili tabloyu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte yönetim kurulunun onayına sunulacak olan tablo...


2014 yılı kar dağıtım tablosu için