25 / 08 / 2024

Kuyumcukent istihdam

Kuyumcukent istihdam

Kuyumcukent işletme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Sudaş, Dubai kökenli firmaların gelmesiyle kiralarda ve mülk değerlerinde ciddi bir artış olduğunu söyledi.

Kuyumcukent GYO 12 bağımsız bölümünü sattı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. stoklarında bulunan 12 bağımsız bölümünü sattı.

İnşaatta istihdam oranı yüzde 7,3!

TÜİK, işsizlik rakamlarını açıkladı. Buna göre Türkiye genelinde 15 ve daha yukarı yaştakilerde işsiz sayısı Nisan 2014'te işsizlik oranı ise yüzde 9 seviyesinde gerçekleşti. İnşaat sektöründe istihdam, yüzde 7,3 olarak gerçekleşti.

Manavgat Yat İhtisas OSB 10 bin kişiyi istihdam edecek!

Yapım süreci uzayan 'Manavgat Yat Yapım ve Çekek Yeri, Yat İhtisas OSB' projesi için yeni yatırımcılar bekleniyor. 10 bin kişinin istihdam edilmesi hedeflenen OSB'de 10 olan yatırımcı sayısı 25'e ulaşınca ihale süreci başlayacak...

Borsa İstanbul, Kuyumcukent ile sözleşme imzaladı!

Borsa İstanbul AŞ ile Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları AŞ arasında " Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası Yapımı ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi " imzalandı.

Kuyumcukent Gayrimenkul bugünkü basın toplantısını KAP'tan duyurdu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul toplantısının bugün Gorrion Hotel'de saat 09:30 ile 12:30 arasında yapılacağını yayınladı.

Sanayi istihdamı, 282 bin kişi artarak 5 milyon 365 bin oldu!

TÜİK'in "Hanehalkı İşgücü İstatistikleri"nden derlenen bilgiye göre, geçen yılın mart ayında 5 milyon 83 bin olan sanayi istihdamı, bu yılın aynı ayında 282 bin kişi artarak 5 milyon 365 bine yükseldi.

Sanayi istihdamı 282 bin kişi arttı!

TÜİK'in "Hanehalkı İşgücü İstatistikleri"nden derlenen bilgiye göre, geçen yılın mart ayında 5 milyon 83 bin olan sanayi istihdamı, bu yılın aynı ayında 282 bin kişi artarak 5 milyon 365 bine yükseldi.

İnşaat sektöründe istihdam 2,3 azaldı!

İnşaat sektöründe istihdam, yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı çeyreğine göre yüzde 2,3 azaldı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), İnşaat İşgücü Girdi Endeksleri 2014 ilk çeyrek sonuçlarını açıkladı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları basın toplantısı 17 Haziran'da!

Kuyumcukent Wedding World AVM ve İstanbul Vizyon Park ofis plaza ve merkez plaza projelerini hayata geçiren Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. (KUYAŞ), 2014’te GYO olma yolunda çalışmalarına başladı.

Turizmde kadın istihdamının artırılması için 110 milyon Euro destek verilecek!

Turizmde kadın istihdamının artırılması için adım atan Kültür ve Turizm Bakanlığı, hazırladığı Turizm Sektöründe Kadın İstihdamının Desteklenmesi projesiyle sivil toplum örgütlerinin çalışmalarına 10 milyon avro hibe verecek.

Yenilenebilir enerjide istihdam 6.5 milyonu aştı!

Enerji üretiminde temiz ve çevreye duyarlı yenilenebilir enerji kaynakları tercih ediliyor. Bir çok gelişmiş ülkenin enerji kaynaklarını çeşitlendirmek amacıyla yenilenebilir enerjiye yaptığı yatırımlar sayesinde alandaki istihdamın da önü açılıyor.

İnşaat ve sanayi sektöründe istihdam edilen kişi sayısı arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) şubat işsizlik rakamlarını AB düzenlemelerine göre yayınladı. Bu dönemde inşaat ve sanayi sektörleri başta olmak üzere istihdam edilen kişi sayısı arttı...

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları GYO olma hedefi basın toplantısı ertelendi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. (KUYAŞ), 2014’te GYO olma yolunda çalışmalarına başladı. 20 Mayıs Pazartesi 2014 tarihinde yapılacak Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi...

Kuyumcukent istihdam Haberi

Kuyumcukent istihdam

Kuyumcukent, 101 bin metrekare arsa alanında 328 bin metrekare kapalı alana sahip. Bünyesinde yedi fabrika, 1027 atölye, 127 ofis, 550 yan hizmet dükkanı, perakende alışveriş bölümünde 724 mağaza bulunan Kuyumcukent, 101 bin metrekare arsa alanında 328 bin metrekare kapalı alana sahip 2 bin 500 işletmenin bulunduğu Kuyumcukent'te 20 bin kişi istihdam ediliyor. 

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Kuyumcukent işletme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Sudaş, tesisin yüzde 100 yerli sermayeye ait olduğunu anlatarak "Kuyumcukent'in piyasa değeri 1 milyar doların üzerinde" dedi.

Tesisin altın ve kuyum sektörünün merkezi konumunda olduğunu belirten Sudaş, "Perakende alışveriş bölümümüzün doluluk oranı yüzde 40'lardan son aylarda yabancı yatırımcıların rağbet etmesiyle yüzde 95'lere ulaştı. Atölye bölümü ise yüzde 100 doluluğa ulaştı" ifadelerini kullandı. 

Sudaş konuşmasını şöyle sürdürdü: "Yılbaşında...