05 / 05 / 2024

Kuzey Alanya çevre yolu

Kuzey Alanya çevre yolu

Alanya Belediyesi, Kuzey Alanya’yı Büyükhasbahçe ve Mamadı üzerinden Cikcilli çevreyoluna bağlayacak 30 metrelik imar yolu için çalışmalara hız verdi.

Emlak Konut GYO, Alanya'dan 776.7 milyon TL'ye arsa aldı! 

Emlak Konut GYO, Antalya Alanya'da arsa aldı ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile imzaları attı. İşte merak edilenler...

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi için son başvuru tarihi yarın! TOKİ'den konut almak isteyen Ankaralılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi Konutları için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. İşte TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi detayları...

Kuzey Yakası'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı, Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (Kuzey Yakası) kapsamında, 982 Ada 3 Parsel (Eski 888 Ada 4 Parsel) C Blok Spor Alanının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Alanya Mahmutlar 250 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Alanya Mahmutlar projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Alanya 250 konut ihalesi 22 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya Alanya 250 konut ihalesini 22 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parselin değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parsel için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun satışında sona gelindi!

2021'in ilk büyük satışı için geri sayım başladı. IC İçtaş, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Kuzey Çevre Otoyolu'nun yüzde 51'inin satışı için Çinliler ile yürüttüğü görüşmeleri imza aşamasına getirdi.

Alanya'da yabancılara 50 bin taşınmaz satıldı!

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya'daki yabancıya gayrimenkul satışına ilişkin, "Yabancılar tarafından yaklaşık 50 bin civarında taşınmaz elde edinilmiş. Burada Rusya, Norveç ve Almanya ile Kuzey Avrupa ülkeleri önde gidiyor" diye konuştu.

Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan yatırım talebini artırdı!

İstanbul'un çevre kentlere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıran Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan sanayi yatırım taleplerini de artırdı.

TOKİ Kuzey Ankara'daki 174 konutu yarın satışa çıkarıyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kuzey Ankara'da 174 konutu yarın satışa çıkarıyor.

TOKİ Kuzey Ankara'daki 174 konutu satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kuzey Ankara'da 174 konutu satışa sunuyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun İzmit-Akyazı bölümü 19 Aralık'ta açılıyor!

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, İstanbul'un çevre illere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıracak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi olan İzmit-Akyazı bölümünde incelemeler yaptı.

Kuzey Alanya çevre yolu Haberi

Kuzey Alanya çevre yolu

Alanya Belediyesi tarafından Kuzey Alanya’yı Büyükhasbahçe ve Mamadı üzerinden Cikcilli çevreyoluna bağlayacak 30 metrelik imar yolunda çalışmalar hızlandı.

Yeni Alany Gazetesi'nde yer alan habere göre, çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yeni imar yolunu 20 gün içerisinde hizmete sunacaklarını açıkladı.

Yücel, ''Özellikle kuzey mahalleleri için önem arz eden bir yolu daha hizmete sunuyor. Fığla ve Cikcilli Mahallesi’ni Çevreyolu’ndan Büyükhasbahçe  Mamadı Mevkii’ne bağlayacak 30 metrelik imar yolunda hafriyat ve dolgu çalışması aralıksız devam ediyor. Başkan Yücel, yeni yolun Kuzey Alanya için de önemli bir altyapı hizmeti olduğunun altını çizdi. Başkan Yücel, “Şehir genelinde ulaşım çeşitliliğini sağlayarak halkımızı tek alternatifli bir ulaşım sisteminden kurardık. 30 metrelik yolda kuzey bölgeleri için önemli bir ulaşım çeşitliliği sağlayacak. 20 gün içerisinde halkımızın...