27 / 04 / 2024

Kuzey Ankarada ateşli protesto

Kuzey Ankarada ateşli protesto

TOKİ Kuzey Ankara Konutları’nın 10, 11, 12 ve 16’ncı etaplarında yaşayan vatandaşlar; güvenlik, ulaşım ve sağlık sorunları ile yüksek meblağlardaki doğalgaz aidat faturalarını protesto etti.

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kuzey Kontrol Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Kontrol Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Ateş, Harun Soydan, Muhammet İsa Varol ve Seda Çeker ortaklığında kuruldu.

Akfen Kuzey Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Kuzey Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 34 milyon 331 bin 344 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, Selim Akın, İrfan Erciyas ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Kuzey Yöntem Gayrimenkul Proje Yatırım Anonim Şirketi kuruldu! 

Kuzey Yöntem Gayrimenkul Proje Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon 380 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gülibrahimoğlu tarafından kuruldu.

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ölçekli İlave Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

ABD'deki Türk silah fabrikası için geri sayım başladı!

Dünyanın önde gelen ateşli silah üreticisi haline gelen Samsun Yurt Savunma, ABD'de gelecek yıl açılacak fabrikayla yurt dışı pazarlara ilişkin hedeflerini büyütecek.

Kuzey Geliştirme Proje Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Geliştirme Proje Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de Murat Gülibrahimoğlu tarafından kuruldu.

Esenler Kuzey Rezerv Yapı Alanı imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Esenler İlçesi Kuzey (Topkule-baştabya) Rezerv Yapı Alanına İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanun’un 18. Madde Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıkarıldı.

Odsis Yapı Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Odsis Yapı Tasarım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Merve Ateşli tarafından kuruldu.

Kuzey Grup Mühendislik Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Grup Mühendislik Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Önce tarafından kuruldu.

Kuzey Marmara Otoyolu ihalesinde sözleşme şartları değişikliği TBMM'de!

Bakanlık ile Kuzey Marmara Otoyolu ihalesini alan şirket arasındaki sözleşme şartlarında değişiklik yapılması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzey Marmara otoyolu ihalesindeki sözleşme şartlarının değiştirildiği iddiası TBMM'de!

Kuzey Marmara otoyolu ihalesindeki sözleşme şartlarının iş bitiminden sonra değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Öztunç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzey Marmara Otoyolu'nda ek maliyet artışları TBMM gündeminde!

Kuzey Marmara Otoyolu projesi kapsamında yapılan ek maliyet artışları meclis gündemine taşındı. CHP'li Akın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzey Ankarada ateşli protesto Haberi

Kuzey Ankarada ateşli protesto
TOKİ Kuzey Ankara Konutları’nın 10, 11, 12 ve 16’ncı etaplarında yaşayan vatandaşlar; güvenlik, ulaşım ve sağlık sorunları ile yüksek meblağlardaki doğalgaz aidat faturalarını ateş yakarak protesto etti. Bölge sakinleri, “Burası ‘mağduriyet konutları, bizi kimse görmüyor” dedi.


Başkent’in uluslararası giriş kapısı olan Esenboğa Yolu üstündeki TOKİ Kuzey Ankara Konutları’ndaki sıkıntılar sürüyor. Mülk sahipleri ile TOKİ arasında yaşanan tartışmalar nedeniyle dönüşüm süreci sancılı geçen bölgede yapılan yeni konutlara yerleşen vatandaşların sorunları bitmek bilmiyor. 5 ay önce taşındıkları 10, 11, 12 ve 16’ncı etapları mağduriyet yaşadıklarını savunan vatandaşlar, yüksek meblağlardaki doğalgaz aidat faturaları ile ulaşım, güvenlik ve sağlık sorunlarını ateş yakarak protesto etti. 


Ocak ayı doğalgaz aidat faturalarının önceki aya göre 2-3 kat daha fazla olduğunu belirten semt sakinlerinden Kamile Tarhan, “Geçen ay 100-120...