04 / 05 / 2024

Kuzey Beton markalaşıyor

Kuzey Beton markalaşıyor

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Kuzey Beton, sektöründe marka olma yolunda. Merkezi Ladik'te bulunan Tutanoğlu Çimento'ya bağlı olarak çalışan Kuzey Beton Limitet şirketi yaklaşık bir yıl önce girdiği sektörde istikrarlı bir büyüme sürdürüyor...

Yılın en önemli sektörel buluşması: İnşaat, hazır beton ve çimento sektörleri tek çatı altında toplanıyor!

Türkiye'nin en önemli sektörlerinden inşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri 'Hazır Beton Kongresi ve Fuarı'nda' buluşmaya hazırlanıyor.

Doğru alınmamış beton numuneleri yanıltıyor! Standartlara uygun beton nasıl olmalı? 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, hazır betonun kalitesine yönelik asılsız iddialara ilişkin açıklama yaptı. Doğru alınmamış beton numuneleri yanıltıyor! Standartlara uygun beton nasıl olmalı? 

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları yarın başlıyor! Kuzey Ankara Kent Girişi fiyat listesi 19 Haziran 2022!

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları yarın başlıyor. Peki Kuzey Ankara Kent Girişi fiyatları ne kadar? İşte Kuzey Ankara Kent Girişi fiyat listesi 19 Haziran 2022...

İnşaat sektörü temelden sallanıyor! Çimento, beton ve demir fiyatlarına gelen zamlar 'artık yeter' dedirtti!

Konut sektöründeki fiyatlar gündemden hiç düşmüyor. Konut fiyatlarına gelen zamlar aynı orantı da kira fiyatlarını da etkiliyor. Konuta gelen zammı anlamak için temele inmek gerekiyor. İnşaatın temelinde; demir, çimento ve beton fiyatları bulunuyor. Peki beton, çimento ve demir fiyatları ne kadar?

Votorantim Cimentos, Polat Beton'un tesislerini devralıyor!

Votorantim Cimentos, Ankara merkezli Polat Beton'un Ankara Sincan, Kayaş, ve Gölbaşı hazır beton tesislerini kiralama yoluyla devralıyor.

TOKİ Kuzey Ankara'daki 174 konutu yarın satışa çıkarıyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kuzey Ankara'da 174 konutu yarın satışa çıkarıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutlar 4 Ağustos tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Asya ve Avrupa kıtası birleşiyor! Kuzey Marmara Otoyolu tamamlanıyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü, Asya ve Avrupa kıtasını birleştirecek Kuzey Marmara Otoyolu’nun Nakkaş-Başakşehir kesimi için ihaleye çıkıyor...

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 2020 projesi başvuruları yarın başlıyor. 

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 1. Etap başvuruları 27 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 1. Etap başvuruları 27 Ocak tarihi itibariyle başlıyor.

Gaziantep Kuzeyşehir'de yaşam başlıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile 50 bin konutluk Kuzeyşehir’de yaşam başlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in yoğun çabası ile proje kısa sürede tamamlandı. Yapılan kuralar ile 5 bin 154 konutun hak sahipleri belirlendi....

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor!

Sosyal konut alanında uygulaması tek seferde geliştirilen ve "Türkiye'nin en büyük konut projesi" olma özelliğine sahip olan Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor.

Kuzey Beton markalaşıyor Haberi

Kuzey Beton markalaşıyor

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Kuzey Beton, sektöründe marka olma yolunda Merkezi Ladik'te bulunan Tutanoğlu Çimento'ya bağlı olarak çalışan Kuzey Beton Limitet şirketi yaklaşık bir yıl önce girdiği sektörde istikrarlı bir büyüme sürdürüyor. 


Kuzey Beton'un hedefi sektörde marka olmak Samsun'da 5,6 dönüm alan üzerine kurulu modern tesislerinde inşaat sektörüne yönelik hazır beton üretimi gerçekleştiren Kuzey Beton Limitet Şirketi Müdürü Yılmaz Koca, sahibi oldukları şirketin aylık üretim kapasitesinin yaklaşık 25 bin metreküp olduğunu belirtti. Üretimini yaptıkları TSE belgeli hazır betonların bünyelerinde bulunan beton mikser araçlarla alıcısına ulaştırıldığını söyleyen Koca. sektöre yönelik yatırımlarının bundan sonra da devam edeceğini belirtti. 


SEKTÖRDE KURUMSALLAŞMAK


Bir yıl önce faaliyete geçen Kuzey Beton'un hizmet kalitesiyle sektörde kısa sürede iyi bir konuma ulaştığını anlatan Yılmaz Koca, bundan sonraki hedeflerinse içinde bulundukları...