04 / 05 / 2024

Kuzey Beton merkezi nerede

Kuzey Beton merkezi nerede

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Kuzey Beton, sektöründe marka olma yolunda. Merkezi Ladik'te bulunan Tutanoğlu Çimento'ya bağlı olarak çalışan Kuzey Beton Limitet şirketi yaklaşık bir yıl önce girdiği sektörde istikrarlı bir büyüme sürdürüyor...

Bem-Pa Beton Mamulleri İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Bem-Pa Beton Mamulleri İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bem-Pa Beton Mamulleri İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Çimsa, Beton 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi'nde yeni beton ürününü tanıttı!

Sabancı Topluluğu’nun global markaları arasında yer alan Çimsa, Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen “BETON 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi”nde ana sponsor olarak yer aldı. 

Diamond Mall açıldı! Limak, Kuzey Makedonya’ya yeni AVM!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Limak Şirketler Grubu, Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te hayata geçirdiği alışveriş merkezi "Diamond Mall"un açılışını yaptı.

Limak Holding'in Üsküpte'ki alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda açılıyor!

Limak Holding tarafından Kuzey Makedonya’nın Üsküp kentinde yapımına devam edilen alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda faaliyete geçmesi planlanıyor. 

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Beton 2023 Hazır Beton Kongresi 15-17 Mart 2023'te! İnşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri buluşuyor!

Beton 2023 Hazır Beton Kongresi 15-17 Mart 2023 tarihleri arasında Yeşilköy’de İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. İşte kongre ile ilgili detaylar...

Hancı Haddecilik Hazır Beton Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Hancı Haddecilik Hazır Beton Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hancı Haddecilik Hazır Beton Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kağıthane'de yapıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu Ana Kontrol Merkezi açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda kazaların minimum düzeye düşürülmesi için yapılan ana kontrol merkezinin açılışı yapıldı. 

TİKA, Kuzey Makedonya'da sağlık merkezi inşa ediyor!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kuzey Makedonya'da sağlık merkezi inşa edecek...

Karanfil Group'un Libya'da kurduğu ülkenin en büyük beton üretim tesisi açıldı!

Karanfil Group tarafından Libya'da faaliyete geçirilen ve Kuzey Afrika'nın en büyük beton üretim kuruluşları arasında bulunan beton tesisi açıldı.

ABD'de Sancar Türk Kültür Merkezi açıldı!

ABD'de Nobel Ödüllü Türk Bilim İnsanı Aziz Sancar ve eşi Gwen Sancar'ın yönetimindeki Sancar Vakfı öncülüğünde Kuzey Carolina eyaletinde hayata geçirilen Sancar Türk Kültür Merkezi açıldı.

İstanbul'da Kuzey Makedonya Kültür Merkezi açıldı!

Kuzey Makedonya Kültür Bakanı Hüsni İsmaili, "Kültür merkezi, dostluk ve iş birliği köprüsünü ortaklaşa inşa edeceğimiz bir ev olacak" dedi...

Kuzey Kore Yangdok Kaplıca Kültürel Dinlenme Merkezi açıldı!

Kuzey Kore’nin Yangdok bölgesinde inşa edilen Yangdok Kaplıca Kültürel Dinlenme Merkezi açıldı.

Kuzey Beton merkezi nerede Haberi

Kuzey Beton merkezi nerede

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Kuzey Beton, sektöründe marka olma yolunda Merkezi Ladik'te bulunan Tutanoğlu Çimento'ya bağlı olarak çalışan Kuzey Beton Limitet şirketi yaklaşık bir yıl önce girdiği sektörde istikrarlı bir büyüme sürdürüyor. 


Kuzey Beton'un hedefi sektörde marka olmak Samsun'da 5,6 dönüm alan üzerine kurulu modern tesislerinde inşaat sektörüne yönelik hazır beton üretimi gerçekleştiren Kuzey Beton Limitet Şirketi Müdürü Yılmaz Koca, sahibi oldukları şirketin aylık üretim kapasitesinin yaklaşık 25 bin metreküp olduğunu belirtti. Üretimini yaptıkları TSE belgeli hazır betonların bünyelerinde bulunan beton mikser araçlarla alıcısına ulaştırıldığını söyleyen Koca. sektöre yönelik yatırımlarının bundan sonra da devam edeceğini belirtti. 


SEKTÖRDE KURUMSALLAŞMAK


Bir yıl önce faaliyete geçen Kuzey Beton'un hizmet kalitesiyle sektörde kısa sürede iyi bir konuma ulaştığını anlatan Yılmaz Koca, bundan sonraki hedeflerinse içinde bulundukları...