02 / 05 / 2024

Kuzey Ege Otoyolu açıldı mı

Kuzey Ege Otoyolu açıldı mı

İzmir'de, bir süredir devam ettiği Kuzey Ege Otoyolu'nun 91 kilometrelik bölümü hizmete açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu olası felakette İstanbul'u kurtaracak!

Kuzey Marmara Otoyolu hakkında konuşan Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nun olası bir depremde İstanbul'u kurtaracağını dile getirdi. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi açılış için gün sayıyor!

İstanbul'un çevre illere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıracak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi olan İzmit-Akyazı bölümü, 26 Aralık tarihinde açılacak

Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi 26 Aralık'ta hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye Raylı Sistem Araçları Anonim Şirketinin (TÜRASAŞ) Adapazarı ilçesindeki Sakarya Bölge Müdürlüğü ziyaretinde yaptığı konuşmada Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesiminin 26 Aralık'ta açılacağını dile getirdi. 

Sevda Erdan Kılıç'tan Kuzey Ege Çandarlı Limanı inşaatı eleştirisi!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Kuzey Ege Çandarlı Limanı'nın, inşaat hatalarıyla dolu olduğunu, bu nedenle oluşan yapısal bozuklukların da limanı amatör balıkçı iskelesine dönüştürdüğünü iddia etti.

Kuzey Marmara Otoyolu Hasdal Başakşehir kesiminde son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi inşaatında Hasdal-Başakşehir kesiminde sona yaklaşıldığını açıkladı. 

Kuzey Marmara Otoyolu için acele kamulaştırma kararı!

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi kapsamında Arnavutköy, Avcılar, Başakşehir, Büyükçekmece ve Çatalca'da yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

Kuzey Marmara Otoyolu güzergahındaki gayrimenkul fiyatlarında patlama!

400 kilometrelik Kuzey Marmara Otoyolu projesinin Kınalı-Çatalca etabı geçen 9 Mart'ta trafiğe açıldı. Güzergahta ulaşım rahatlarken, yol hattındaki arsa, arazi, konut ve tarlalara talep arttı. Uzmanlar, bölgedeki arazilere talebin devam edeceğini belirtiyor.

Kuzey Marmara Otoyolu inşaatında yüzde 97 fiziki ilerleme sağlandı!

İstanbul'un batısında devam eden Kuzey Marmara Otoyolu Projesi çalışmaları, koronavirüs önlemleri çerçevesinde devam ediyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Etabı açıldı! 

400 kilometreden oluşan 5 milyarlık yatırım bedelli Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Etabı'nın açılışı yapıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu dünyanın ilk en büyük projelerinden biri!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı projelerinin 18 yıldır durmadan devam ettiğini belirterek, Kuzey Marmara Otoyolu 5. Kesim'inin 19 Eylül'de açılacağını söyledi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Etabı bugün açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Kavşağı arasındaki kesiminin bugün açılacağı müjdesini paylaştı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit etabı 19 Eylül'de açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Kavşağı arasındaki kesiminin 19 Eylül'de açılacağını söyledi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sevindikli-TEM İzmit-1 kavşakları açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sevindikli Kavşağı ile TEM İzmit-1 Kavşağı arası 19 Eylül Cumartesi günü saat 23.59'da açılacak.

Kuzey Ege Otoyolu açıldı mı Haberi

Kuzey Ege Otoyolu açıldı mı


İzmir'de yapımı devam eden 96 kilometrelik Kuzey Ege Otoyolu'nun 91 kilometrelik bölümü, hizmete açıldı. 

5 kavşak, 1 tünel, 38 köprü, 6 viyadük bulunuyor


Posta'da yer alan habere göre, kalan 5 kilometrelik bölümün de açılması için çalışmalar sürüyor. Açılışı gerçekleştirilen yolun, kent trafiğini büyük ölçüde rahatlatacağı belirtiliyor. Aliağa'da yer alan sanayi bölgeleri ile Foça'daki turistik alanlara ulaşımı kolaylaştıran yol üzerinde 5 kavşak, 1 tünel, 38 köprü, 6 viyadük mevcut.

Yüksek standartlı yollarla bağlantısı sağlandı


Menemen-Aliağa- Çandarlı Otoyolu'nun hizmete açılmasıyla birlikte İzmir'in, Aliağa ilçesi ve Çandarlı Limanı'na yüksek standartlı yollarla bağlantısı sağlandı. 

Zaman ve akaryakıt tasarrufu sağlanacak


Yine mevcut şehir içi yollar üzerinden sağlanan kuzey- güney yönlü ağır vasıta trafiği, yol ağına alınacak ve İzmir'in şehir içi trafiği de rahatlatılmış olacak. Çandarlı'ya kadar uzanan...