07 / 05 / 2024

Kuzey Geçişi Demiryolu çed

Kuzey Geçişi Demiryolu çed

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul ve Kocaeli'de yapılması planlanan Adapazarı- İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Projesi'nin ÇED toplantısı yapılacaktır. Toplantı 2 ilde de 10 Mayıs günü gerçekleşecektir.

Kuzey Marmara Otoyolu Akfırat Tepeören Geçişi imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Akfırat Tepeören Geçişi Güzergah Değişikliği Sonrası'na ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Batman'daki demiryolu geçişinin yeraltına alınması talebi mecliste!

Batman ilinde bulunan demiryolu geçişinin yeraltına alınması talebi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kuzey Marmara Otoyolu Sancaktepe Geçişine ilişkin imar planı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuzey Marmara Otoyolu Sancaktepe Geçişine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı..

Mahmutbey gişelerinde serbest geçiş dönemi başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Mahmutbey gişelerinin serbest geçiş sistemine geçişi vardı, dün gece itibarıyla güney tarafını bugün öğle saatleri itibarıyla da kuzey tarafında serbest geçiş sistemine geçildi." dedi.

Manisa Kuzey Demiryolu Geçişi'nin yapımı için acele kamulaştırma!

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-İzmir Demiryolu projesi kapsamında Manisa Kuzey Demiryolu Geçişinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun geçiş ücreti TBMM'de!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun geçiş ücreti mecliste konu oldu. İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, konu ile ilgili olarak soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti.

Kuzey Marmara Otoyol geçiş ücretleri makul seviyeye çekilmeli!

Özkan Yalım, Özkan Yalım, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Kuzey Marmara Otoyol geçiş ücretlerinin makul seviyeye çekilmesi gerektiğini kaydetti.

Karayolu Boğaz Geçişi ve tünel yapım projelerine itiraz!

Mart 2015’te planlara işlenen Kuzey Marmara Otoyolu Bağlantı yolları ile entegrasyonu sağlayacak Karayolu Boğaz Geçişi’nin ve tünellerinin yapımını projesine, Kağıthane’deki bir bina sahiplerinden itiraz geldi.

Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçiş Demiryolu Hattı için evler mi yıkılacak?

Adapazarı İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Projesi'nin ÇED toplantısı gerçekleştirildi. Kartepe ve İzmit'teki mahallelerin sakinleri yerleşim yerlerinin yıkılacağı için projeye tepki gösterdi.

Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Hattı'nın ÇED toplantısı 10 Mayıs'ta!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul ve Kocaeli'de yapılması planlanan Adapazarı- İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Projesi'nin ÇED toplantısı yapılacaktır. Toplantı 2 ilde de 10 Mayıs günü gerçekleşecektir.

Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Hattı için düğmeye basıldı!

Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu projesi için düğmeye basıldı. Adapazarı-İstanbul Demiryolu projesi, İstanbul'da Tuzla, Pendik, Sultanbeyli, Kartal, Sancaktepe, Maltepe, Ataşehir, Ümraniye ve Çekmeköy İlçelerinden geçerek, Beykoz'da sonlanacak...

Kocaeli Yahya Kaptan geçişindeki köprülü kavşak trafiğe açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan D-100 Karayolu’nun Yahya Kaptan geçişindeki köprülü kavşak trafiğe açıldı. Köprülü kavşağın kuzey yan yolunda ise çalışmalar sürüyor.

Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün viyadükleri tamam!

Gebze -Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün güney ve kuzey yaklaşım viyadükleri tamamlandı.

Kuzey Geçişi Demiryolu çed Haberi

Kuzey Geçişi Demiryolu çed

T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul ve Kocaeli İl ve İlçeleri sınırları içerisinde ''Adapazarı- İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Projesi'' planlanmaktadır. Söz konusu proje için, 25.11.2014 tarih ve 29186 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren ''Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılım Toplantısı'' yapılacaktır.



1. TOPLANTI


Toplantı Yeri: Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu 

Toplantı Adresi: Karabaş Mah. Sanayi Fuarı 4. Cad. no: 39 Fuar içi İzmit/KOCAELİ

Toplantı Tarihi: 10.05.2016 

Toplantı Saati: 10:00



2. TOPLANTI


Toplantı Yeri: Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi Konferans Salonu 

Toplantı Adresi: Batı Mahallesi İsmet Paşa Cad. No: 2 Pendik/İSTANBUL

Toplantı Tarihi: 10.05.2016 

Toplantı Saati:...