16 / 05 / 2024

kuzey ırak konut projeleri

kuzey ırak konut projeleri

2003 yılından beri ısıtma soğutma sektörünün en büyük aktörlerinden biri olan Samsung Türkiye ve Irak Distribütörü Teknoklima; 2014 yılına Irak’ta aldığı dev ihale ile damga vurdu.

Kuzey Kıbrıs'ta konut fiyatları yüzde 40 arttı!

Konut fiyatlarının 1 yılda yüzde 40 artış gösterdiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) emlak piyasası, yatırımcılar için de pek çok fırsat sunuyor. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Esenler Kuzey Rezerv Yapı Alanı 1. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Esenler Kuzey Rezerv Yapı Alanı 1. Etap için imzalar atıldı. Söz konusu proje için sözleşme Bedeli 6 milyar 396 milyon TL+KDV şeklinde açıklandı.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi için son başvuru tarihi yarın! TOKİ'den konut almak isteyen Ankaralılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi Konutları için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. İşte TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi detayları...

Emlak Konut GYO Kuzey Yakası projesinin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Kuzey Yakası projesinin değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO Kuzey Yakası Projesi'nin değeri  ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'dan Kuzey Yakası projesinde 234.2 milyon TL'lik satış!

Emlak Konut GYO'nun Kuzey Yakası projesi, 982 ada 3 parselde bulunan 27 bin 948,34 metrekare alana sahip bağımsız bölüm KDV Dahil 234 milyon 208 bin 702 TL peşin bedel üzerinden satıldı.

Emlak Konut GYO Kuzey Yakası'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kuzey Yakası projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Kuzey Yakası'nın değeri ne kadar?

Kuzey Hwanghae'deki selde 179 sosyal konut hasar gördü!

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Kuzey Hwanghae vilayetindeki bir şehri ziyaret etti. Şehirde en az 179 sosyal konut hasar gördü..

TOKİ Başakşehir Kuzey Ayazma 363 konut ihalesi bugün!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir Kuzey Ayazma projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Emlak Konut Kuzey Yakası cadde dükkanları satış!

Emlak Konut Kuzey Yakası cadde dükkanları satış detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan dükkanlar 11 Mayıs tarihinde açık artırmayla satışa sunulacak.

Emlak Konut Kuzey Yakası cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Emlak Konut Kuzey Yakası cadde dükkanları 11 Mayıs'ta açık artırmayla satışa sunulacak.

Emlak Konut GYO Kuzey Yakası değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Kuzey Yakası projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

TOKİ Kuzey Şehir'de 787 konut için başvurular başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ iş birliğinde Türkiye’nin en büyük konut projesi olan Kuzey Şehir Projesi’nde 787 adet konut için başvurular bugün başladı.

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir'de 916 konut sahibini buldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından inşa edilen 'Kuzey Şehir' Projesi'ndeki 916 konut düzenlenen kura çekimiyle sahibini buldu.

kuzey ırak konut projeleri Haberi

kuzey ırak konut projeleri

Kuzey Irak’ın Erbil bölgesinde Falkon Group tarafından yapılan toplamda 88 Binadan oluşan konut-işyeri-alışveriş merkezi gibi farklı etaplardan oluşan dev projenin, ilk etap VRF ihale bedeli 15.000 000$.


2015 sonu gibi bitirilmesi hedeflenen proje için Teknoklima Erbil ofisi uzun zamandır çalışıyor.Proje hakkında bilgi aldığımız Teknoklima Irak Ülke Müdürü Engin Karipçin “Irak, bölgesel yapı olarak yüzyıllardır gerek jeopolitik konumu gerekse doğal kaynakları bakımından  dünyanın önemli noktalarından biri olmuştur. Son yıllarda özellikle Kuzey Irak Bölgesi, tüm dünyadaki yatırımcıların dikkatini çekmiştir. Bu gelişmeye paralel olarak,  ülkede yapılan büyük ölçekte bir çok konut, residence ve ofis  projeleri yapılmaya başlamıştır. Bahsi geçen bu projelerin  en büyüklerinden biri olan FALCON EMPIRE , bölgenin vizyonunu geliştiren ve   modern çizgileriyle inşaat sektörüne yön veren bir yatırımdır.Falcon Empire projesi...