03 / 05 / 2024

kuzey yıldızı toki konutları

kuzey yıldızı toki konutları

Artyol Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Türkkan, Samsun’da yaşanan ve 9 kişinin hayatına mal olan sel felaketini değerlendirdi

TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel: Finans açığımız var!

TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Samsun’daki sel felaketinde 5 kişinin hayatını kaybettiği Kuzey Yıldızı konutlarıyla ilgili eleştirilere, “Afetleri düzenleme şansımız yok” yanıtını verdi

TOKİ konutlarının dere yatağında kurulduğunu düşünmüştük!

Sabah gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak, "TOKİ sorumlu değil ama 9 yıldır iktidarda olan AK Parti'nin, bu zaman zarfında tedbir almaması da, iktidara bir sorumluluk yüklemez mi?" diye sordu

Kuzey Yıldızı TOKİ Konutları'nın etrafı duvarlarla çevrilecek!

Samsun'da, Kuzey Yıldızı TOKİ Konutları'nın etrafı duvarlarla çevrilecek. Duvarlar sayesinde yeni bir su taşkınının binalara girmesi önlenecek

Suat Kılıç: Dere yatağında konuta tahammül kalmadı!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, ''Samsun Büyükşehir Belediyesi birkaç gün içinde iş makinelerini çalıştırmaya başlayacak ve acilen yıkılması gereken dere yatağındaki binaların tamamı ortadan kaldırılacak'' dedi

Veysel Eroğlu: TOKİ konutları dere yatağında değil imarlı sahada!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ''TOKİ'nin konutlarının dere yatağında olduğu iddia ediliyor, dere yatağında değil, imarlı saha. Dereyle alakası yok, bunu özellikle vurgulamak istiyorum. Kuvvetli yağış sebep olmuştur'' dedi

Samsun'daki selde evi zarar görene ilk etapta bin TL!

Samsun'da 11 vatandaşımızın hayatını kaybettiği sel felaketinin ardından yaralar sarılmaya çalışılıyor. Başbakanlık, selin neden olduğu zararın karşılanması için ilk etapta valilik emrine 2,5 milyon lira gönderdi

Samsun'da sel Kuzey Yıldızı TOKİ Konutları'nı vurdu!

Samsun'da gece başlayan şiddetli fırtına ve yağış sonucu Mert Irmağı taştı. Kuzey Yıldızı TOKİ Konutlarındaki apartmanların zemin katlarına su bastı.

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Gülbahar Yıldız tarafından kuruldu.

Kuzey Yıldızı Camii açıldı!

Kuzey Yıldızı Camii'nin açılışını yapan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, açılış konuşmasında  "İslam toplumlarında camiler hayatın merkezi olmuşlardır. Nasıl ki kalp ayakta tutan ana organsa mabetler de ilim, hikmet ve fazilet merkezi olarak toplumu ayakta tutar" dedi.

Yıldız Biçer'den Mehmet Çerçi'ye TOKİ göndermesi!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, düzenlediği basın toplantısında Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'nin TOKİ'nin sahibi gibi davrandığını söyledi.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi 2017'de tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla sürdürülen Kuzey Yıldızı Külliyesi’nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezlerinden birini inşa ediyoruz" dedi.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi'nin yüzde 70'i tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Kuzey Yıldızı Külliyesi'nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezini inşa ediyoruz" dedi.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla sürdürülen Kuzey Yıldızı Külliyesi’nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezini inşa ediyoruz" dedi.

Samsun Kuzey Yıldızı projesinde son durum!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Karadeniz’in en büyük kentsel dönüşüm projesi Kuzey Yıldızı projesinin Yeni Mahalle’de gerçekleşecek 2. etap çalışmalarını yakından takip ediyor.

Kuzey Yıldızı Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Biyik tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Esenyurt, Turgut Özal Mahallesi 'nde kuruldu.

Samsun Kuzey Yıldızı Projesi’nin 3. etabı başladı!

Samsun’un Canik İlçe Belediye Başkanı Osman Genç, Kuzey Yıldızı Projesi’nin 3. etabını başlatmak için çocukluğunun ve anılarının geçtiği baba evini iş makinesi ile yıkarak öncü oldu.

Kuzey Yıldızı Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi, Mert Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ocak'ta Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi'nde kuruldu.

Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı peyzaj mimarisinin en iyileri arasına girdi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı, Plant Dergisi’nin “peyzaj mimarisinin en iyileri” arasına girerek, kamusal uygulamalar dalında ödüle layık görüldü.

Canik Belediyesi, Kuzey Yıldızı projesinin 3. etabı için çalışmalara başladı!

Kuzey Yıldızı ile gerçekleştiren Canik Belediyesi, şimdi de projenin 3. etabı için çalışmalara başladı. Genç, vatandaşlarla işbirliği içerisinde yürütülen Soğuksu kentsel dönüşüm çalışmasının bölgenin değerini artıracağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Gül, Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı'nı gezdi!

Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı 'nı gezen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, “Buraların eski halini bilen bir insan olarak gördüklerimden çok memnun oldum. Eskiden maalesef çok kötüydü" dedi

kuzey yıldızı toki konutları Haberi

kuzey yıldızı toki konutları

Sel felaketi ile bazı gerçeklerin de ortaya çıktığını söyleyen Sinan Türkkan,  “Bugüne kadar hep 'deprem can alır' deniliyordu. Bu olay kötü ve plansız yapılan her yapının can alabileceğini gösterdi” dedi.  


Türkkan, konuyla ilgili olarak yetkililerin mutlaka bilgi vermesi gerektiğini söylerken, günümüzün inşaat teknolojisiyle denizin ortasında, çölde, hatta bataklıkta bile sağlam bina yapmanın mümkün olduğunu açıkladı. 


Samsun’da yaşanan sel felaketinin ardından kamuoyu olası kusurları tartışadursun, aynı zamanda inşaat mühendisi olan Artyol Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Türkkan, konuyu enine boyuna değerlendiren bir açıklama yaptı. 


Genelde insanların seçtikleri alanları öncelikle kaçak olarak inşa etmeye başladığını söyleyen Türkkan, hatta bu kaçak yapıların camisi, okulunun bile yapıldığını; seçim döneminde de belediyenin elektriğini, suyunu bağladığını hatırlattı. Kaçak yapıların yollarının bile asfaltlandığına değinen Türkkan, “Ancak hala imarı...