02 / 05 / 2024

Kuzey Yıldızında neler var

Kuzey Yıldızında neler var

Kuzey Yıldızı projesi kapsamında neler var? Kuzey Yıldızı'nda neler var? Ankara Kuzey Yıldızı projesinde neler bulunuyor? Ankara Kuzey Yıldızı nerede? Kuzey Yıldızı ne zaman açılacak? Kuzey Yıldızı projesinde neler var? İşte cevaplar...

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Gülbahar Yıldız tarafından kuruldu.

A101 ‘Haftanın Yıldızları’nda neler var? A101 9 Ekim 2022 fiyat listesi

A101 marketler zinciri her hafta yayınladığı dopdolu aktüel kataloglarına ek olarak pek çok üründe yüzde 50’ye varan indirimler yapıyor. Peki bu hafta A101 marketin ‘Haftanın Yıldızları’nda neler var?

A101 Haftanın Yıldız ürünlerinde neler var? Bu hafta A101'de hangi ürünler indirimde? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi

A101 Market'te bu hafta haftanın yıldız ürünlerinde neler var? Haftanın yıldız ürünleri fiyatları ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

Yıldız Tilbe Kuşadası'nda çiftlik kurdu!

Arabesk müziğin sevilen isimlerinden Yıldız Tilbe pandemi döneminde Kuşadası'nda çiftlik kurdu. 

Kuzey Yıldızı Camii açıldı!

Kuzey Yıldızı Camii'nin açılışını yapan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, açılış konuşmasında  "İslam toplumlarında camiler hayatın merkezi olmuşlardır. Nasıl ki kalp ayakta tutan ana organsa mabetler de ilim, hikmet ve fazilet merkezi olarak toplumu ayakta tutar" dedi.

Yıldız Çağrı Atiksoy artık İzmir'de yaşıyor!

Yıldız Çağrı Atiksoy, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Nerelerdesiniz, neler yapıyorsunuz?” sorusuna yanıt veren Atiksoy, “İzmir’de ailemin yanında yaşıyorum artık'' dedi.

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018!

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018 bilgisi haberimizde yer alıyor. Ankara Altındağ'da hayata geçirilen proje 181 daire 7 ticaret alanından oluşuyor.

Yıldız Park Modern Konutları'nda 2+1'ler 487 bin TL'ye!

Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından İstanbul Caddesi üzerinde inşa edilen Yıldız Park Modern Konutları'nda son daireler satışta. 1+1'lerin satıldığı projede 2+1 dairelerin fiyatları 487 bin TL'den başlıyor.

Yıldız Park Altındağ daire fiyatları!

2019 yılında teslimlerinin yapılması planlanan Yıldız Park projesi Yıldız Park İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor...

Yıldız Park Altındağ fiyatları!

Yıldız Park Altındağ fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Yıldız Park Evleri'nde teslimler Mayıs 2019'da yapılıyor...

Altındağ Yıldız Park fiyatları!

Peşinde yüzde 10 indirim sağlanan Altındağ Yıldız Park Evleri Yıldız Park İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 181 daire 7 ticaret alanından oluşuyor. işte Altındağ Yıldız Park fiyatları...

Kayseri Bekir Yıldız Bulvarı'nda 3. etap çalışmaları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehrin doğu batı aksında önemli bir geçiş noktası olacak olan Bekir Yıldız Bulvarı'nda üçüncü etaba başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, çalışmaları yerinde inceledi.

Kuzey Yıldızında neler var Haberi

Kuzey Yıldızında neler var

Kuzey Yıldızı projesinde neler var?


Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Ankara'nın 9. rekreasyon alanı Kuzey Yıldızı, 11 Haziran 2014 Çarşamba günü açılıyor. 


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de katılacağı açılış töreni, 19:00'da başlayacak.


Kuzey Yıldızı nerede? Öğrenmek için tıklayın!


Kuzey Yıldızı'nda neler var? 


Kuzey Yıldızı, 700 bin metrekare alan üzerinde 400 bin metrekare yeşil alan ve 300 bin metrekare sosyal donatı alanlarından meydana geliyor.

TOKİ ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı, Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirildi. 


Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi ile hak sahiplerine verilecek 8 bin 100 konut tamamlandı; proje kapsamında toplam 18 bin konut inşa edilecek. 


Kuzey Yıldızı'nda yapılan voleybol, basketbol sahaları, spor aletleri, koşu parkuru, süs havuzu, çocuk...