16 / 06 / 2024

kuzey yol yatırımları

kuzey yol yatırımları

Kuzey İnşaat A.Ş. sahibi müteahhit Süleyman Yeniçeri şirketiylebirlikte birçok önemli hizmete imza attı. Yardımseverliği ön plana çıkan Yeniçeri, çalışmalarını Taka Gazetesine anlattı.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Bingöl'deki ulaşım yatırımları TBMM gündeminde!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'nın Bingöl'deki yatırımları ve yol inşaatları meclis gündemine taşındı..

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor!

Kahta Belediyesi ilçede bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmaları yapıyor.Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor.

AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

AVM yatırımcıları ve yöneticilerinin, perakendeciler ve sektöre destek veren firmaların buluşacağı AVM Yatırımları Konferansı'nda sektörel konuların yanı sıra ilham veren yol gösterici oturumlar yer alacak.

İş dünyasından 'yatırımlar devam edecek' sinyali!

Darbe girişimi, ülke ekonomisine inancını sürdüren iş dünyası temsilcilerinin yatırımlarında herhangi bir değişikliğe yol açmadı.

Ünye'de yol yatırımları artacak!

2015 yılında, 52 bin metrekare ile Belediye tarihinin en büyük yol ihalesini gerçekleştiren Ünye Belediyesi, 2016 yılında 75 bin metrekarelik beton yol ihalesi gerçekleştirerek yol yatırımını artırdı.

Çin'de yol yatırımlarına 375 milyar dolar harcanacak!

Çin, ekonomik büyümenin yavaşlamasını önlemek amacıyla 2016'da karayolu ve demiryolu yatırımlarına 375 milyar dolar harcayacak. Başbakan Li Kıçiang, beş yıllık ekonomik kalkınma planı hakkında çalışma raporu sundu.

kuzey yol yatırımları Haberi

kuzey yol yatırımları

Askerden geldikten sonra bir firmada proje müdürü olarak çalıştım. İki yıl orada çalıştıktan sonra bir dönem yedi sekiz yıl kadar memuriyet hayatım oldu. Memuriyet hayatı bizi o dönem çok sarmadı. İstifa ettim 2010 yılında Kuzey Yol inşaatı kurdum. Limitet şirket olarak kurduk. Şimdi A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.  2010 yılı kuruluşu bizim firmanın 2011 yılında ilk devletten işimizi aldık. O dönemde ufak işler alıyorduk. 1 milyonluk 2 milyonluk işler alıyorduk. Sonra süreç ilerledi. Diğer grup firmalarımız oluştu. Şuan da Türkiye çapında 15 şantiyemiz var. İşlerimizin hepsi devlet işleri o yüzden devlet su işleri Kara yolları, İl Özel İdare, İller Bankası gibi Belediyeler gibi kurulların hepsine çalışıyoruz. Daha çok alt yapı işleri yapıyoruz. Şuan da Karadeniz Bölgesinde Trabzon’da Artvin’de bir...