27 / 07 / 2024

Kuzeybatı Çevreyolu

Kuzeybatı Çevreyolu

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen bulvar çalışmalarını yerinde inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Büyükşehir olarak dağları delerek yeni yol açmak için büyük bir özveri sergiliyoruz" dedi.

Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanları! Yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında bulunan Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. Söz konusu dükkanlar için yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor.

ABD Merkez Bankası'ndan dikkat çeken kripto para yorumu!

ABD Merkez Bankası Fed'in Mineapolis Başkanı Neel Kashkari kripto paralara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kuzeybatı Pasifik Bölgesel Ekonomi Yıllık Zirvesi’nde açıklamalar yapan Kashkari, kripto piyasasının yüzde 95’ini dolandırıcılık, gürültü ve kafa karışıklığı şeklinde belirtti.

Türk Kızılay, İdlib'te tamamladığı 784 briket eve aileleri yerleştiriyor!

Türk Kızılay, Suriye’nin kuzeybatısındaki İdlib ilinde inşasını tamamladığı briket evlerden 784'üne aileleri yerleştirmeye başladı.

Edremit-Tuşpa Çevreyolu güzergahındaki araziler kamulaştırılacak mı?

Van'da yapılması planlanan Edremit-Tuşpa Çevreyolu güzergahında bulunan arazilerin kamulaştırılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TDV, İdlib'deki sivilleri briket evlere yerleştiriyor!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Suriye’nin kuzeybatısındaki İdlib ilindeki çadırlarda ağır kış şartlarında yaşam mücadelesi veren sivilleri, yaptıkları briket evlere taşıyor.

Karaman çevreyolu projesinin akıbeti mecliste!

Karaman çevreyolu projesinin akıbeti ve proje için yapılan ihale meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünver, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzeybatı Ankara ve Belören imar planları iptal edildi!

ŞPO Ankara Şubesi’nin açtığı davayla Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 2018'de hazırladığı bir imar planı daha iptal edildi. 

Türkiye Diyanet Vakfı İdlib'de okul açtı!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib'te okul açılışı gerçekleştirdi.

Amasya Çevreyolu inşaatı ihalesi meclis gündeminde!

Amasya Çevreyolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ahmet Ercan'dan Niğde ve Konya depremleri açıklaması!

Yüksek Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Konya çevresinin yakınında Mut kırık kuşağı ve Tuz Gölü kırık kuşağı var. Niğde'nin de hemen batısından Ecemiş kırığı geçiyor ve kuzeybatısından geçen Hasan Dağı açılma çatlağı var. Bunların üretebileceği deprem büyük olmaz" dedi.

İHH, İdlib’de yetim ailelerine 50 konut teslim etti!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfının Suriye’nin kuzeybatısındaki İdlib ilinde yetim ailelere 50 konut teslim etti...

Koyun Adası'nın yarısı satılıyor!

Yarısı satışta Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1,7 milyon metreküp yüzölçüme sahip Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı, Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından satışa sunuldu.

Kuzeybatı Çevreyolu Haberi

Kuzeybatı Çevreyolu


Karaköprü ilçesinde yeni yerleşim yerlerinin oluşmasıyla birlikte bölgede ulaşım konusunda bölgede kalıcı çözümler üreten Büyükşehir Belediyesi, yeni bulvarların yapım çalışmalarına devam ediyor. Akpınar ve Batıkent Mahallerini birbirine bağlayacak olan Çardaklıkaya Bulvarındaki kot farklarını aynı düzeye getirmek bir yandan kazı çalışması yapan Büyükşehir Ekipleri, bir yandan da yolu asfalt serimine hazır hale getiriyor.


Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 2 Çelik Köprüye bağlantısı olacak olan Çardaklıkaya Bulvarınde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi olarak aynı anda 7 bulvarda çalışmalarının devam ettiğini söyledi.


Çalışmalarını planlı bir şekilde yaptıklarının altını çizen Başkan Nihat Çiftçi, "Aynı anda 7 bulvarda çalışmalarımızı hummalı bir şekilde sürdürüyoruz. Karaköprü'yü Haliliye ilçemize bağlayacak ve bölgenin trafiğini önemli ölçüde rahatlatabilecek Çardaklıkaya Bulvarının yapımını inceledik. Büyükşehir...