02 / 05 / 2024

Kuzeybatı Gayrimenkul franchise sistemi KBJET

Kuzeybatı Gayrimenkul franchise sistemi KBJET

1994’den bu yana ticari gayrimenkul danışmanlığı yapan Kuzeybatı, 20 senelik gayrimenkul satış ve pazarlama tecrübesi temeli üzerine kurulan yeni franchise sistemi KBJET’i tanıttı.

Emlak sektörüne çığır açtıracak sistem hayata geçti! Gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörünü yurtiçi ve yurtdışında geniş pazarlara ulaştıracak franchise gayrimenkul sistemi Redwoork, yüzlerde danışmanıyla hizmet sunmaya başladı. On binlerce kişiye istihdam sağlayacak olan Redwoork ile gayrimenkul satışları da artacak...

TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak!

Emlak danışmalığı konusunda gayrimenkul sektörüne yön veren markalar arasında yer alan TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak...

Gayrimenkul sektöründe franchise bedellerine kur ayarı!

Kurda meydana gelen dalgalanmalar, franchise veren markaların harekete geçmesine neden oldu. Özellikle yatırım maliyetinin önemli bir kalemini oluşturan franchise giriş bedelleri güncellendi. Şirketlerin bir kısmı bu bedeli TL'ye çevirdi, bir kısmı da kuru sabitledi. 

Gayrimenkul sektöründe franchise yatırımları artacak!

2021 senesinde 20 binden fazla kişinin katıldığı franchise yatırımları artmaya devam edecek. 2022 senesinde 3 bin 661 franchise şubesi açılacak.

Gayrimenkul sektöründe franchise yatırımları hızlandı!

Salgın sürecinde tüketici alışkanlıklarında değişiklikler yaşanırken, franchise ve bayilik sektörü de yeni sürece ayak uyduruyor. Gayrimenkul sektöründe de franchise yatırımlarına hız verildi.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Mekan Gayrimenkul franchise ile büyümeyi planlıyor!

Emlak sektörünün yenilikçi kurumsal markası Mekan Gayrimenkul bayilik sistemi ile alan da satan da kazançlı çıkıyor.

Koyun Adası'nın yarısı satılıyor!

Yarısı satışta Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1,7 milyon metreküp yüzölçüme sahip Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı, Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından satışa sunuldu.

Marmara'daki Koyun Adası satışa çıkarıldı!

1 milyon 700 bin metrekare yüzölçümü olan Koyun Adası’nın 890 bin metrekarelik bölümü, Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından satışa çıkarıldı. 

Kuzeybatı Gayrimenkul'den pazarlamada yeni model!

Gayrimenkul sektöründe 26 senelik geçmişe sahip olan Kuzeybatı Gayrimenkul, sektöre yeni bir iş modeli kazandırdı.

Kuzeybatı Gayrimenkul'ün yeni iş modeli: KBİŞortağım oldu!

Gayrimenkul sektörüne yenilikçi çözümler sağlayan Kuzeybatı Gayrimenkul, geliştirdiği KBİŞortağım modeli ile gayrimenkullerin pazarlanmasında hızlı yol alınmasına yol açtı.

Pandemi sürecinde evde kalan arsa sahipleri mülklerini satışa çıkarıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul'ün hazırladığı değerleme raporu, pandemi sürecinde evde kalan arsa sahiplerinin mülklerini satmayı düşündüklerini ortaya çıkardı...

Kuzeybatı Gayrimenkul dijital dönüşümde ilkleri hayata geçirdi!

Kuzeybatı Gayrimenkul, sektörde verimliliği arttırmak için son derece radikal dijital dönüşümleri hayata geçirerek dijital dönüşüme ilk başlayan ve ilk tamamlayan şirket oldu.

Kuzeybatı Gayrimenkul franchise sistemi KBJET Haberi

Kuzeybatı Gayrimenkul franchise sistemi KBJET

1994’den bu yana ticari gayrimenkul danışmanlığı yapan  Kuzeybatı, 20 senelik gayrimenkul satış ve pazarlama tecrübesi temeli üzerine kurulan yeni franchise sistemi KBJET’i tanıttı. Amacı franchise satarak değil merkez ve ofisler ile ya da ofisler arasında iş yaparak para kazanmak olan KBJET, franchise sahibi Broker’ların ve bağlı gayrimenkul danışmanlarının, sektörde en fazla kazanan, tecrübeli ve üstün donanımlı kişiler olmasını hedeflemektedir.


600.000’den fazla kişi veya şirket ile 100.000’den fazla mülkü görüntüleme kapasitesine sahip “CRM Sistemi” ve bütünleşik çağrı merkezi ile ile rakiplerinden ayrıldıklarını belirten  Kuzeybatı CEO’su Murat Ergin; “KBJET sistemi ile  Kuzeybatı’nın gayrimenkul sektöründeki yirmi yılı aşkın tecrübesi ve ve üstün teknolojisi ve altyapısı sektör profeyonellerine sunuluyor. KBJET’de satış otomasyonundan, e-pazarlamaya; çağrı merkezinden, hukuk desteğine kadar tam kapsamlı Mülk Pazarlama ve Satış Hizmeti almış oluyorsunuz....