03 / 05 / 2024

Kuzeybatı Gayrimenkul Genel Müdürü Murat Ergin

Kuzeybatı Gayrimenkul Genel Müdürü Murat Ergin

ULI, GYODER, ICSC, CORENET üyesi ve SPK onaylı değerleme uzmanı; Kuzeybatı Gayrimenkul Genel Müdürü Murat Ergin kimdir? İşte Kuzeybatı Gayrimenkul Genel Müdürü Murat Ergin'in biyografisi...

Emlak danışmanı gayrimenkul portföyü oluştururken nelere dikkat etmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlakçıların portföy oluştururken nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı.

Emlak ve Emlak Yönetimi mezunları gayrimenkul sektörüne kazandırılmalı! 

Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü'nün gayrimenkul sektörüne ilişkin önemini değerlendirdi. 

Ata Co Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Co Gayrimenkul Genel Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zahra Habıbı tarafından kuruldu.

Evren Sarıçiçek, Kuyumcukent Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür  olarak görev yapan Ufuk Başer'in yönetim kurulu 16 Ağustos 2021 tarihli kararı ile görevden azline, Evren Sarıçiçek'in  Ceo - Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Polatkan Obay, GSD Denizcilik Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından 22 Ocak 2013 tarihinden itibaren Kıdemli Kiralama Müdürü olarak görev yapan Polatkan Obay'ın 7 Mayıs 2021 tarihi itibariyle Genel Müdür Yardımcısı görevine atanmasına karar verildi.

Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak, Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 2021'de yeni bir firma daha kuracağını açıkladı. Mustafa Çakmak, yeni projelere ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Global Bussins Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Bussins Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrdad Mola Zadeh Dezfolı tarafından kuruldu.

Mekan Emlak Gayrimenkul Bandırma'daki konut stokunu eritiyor!

Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ve isabetli fiyatlandırmasıyla bilinen Mekan Emlak Gayrimenkul, Bandırma ve Gönen bölgesinde konut stokunu eritiyor. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahareh Jalili ve Ali Esmaeili ortaklığında kuruldu.

Koyun Adası'nın yarısı satılıyor!

Yarısı satışta Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1,7 milyon metreküp yüzölçüme sahip Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı, Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından satışa sunuldu.

Rönesans’tan iki önemli ayrılık!

Rönesans Gayrimenkul Genel Müdürü Hasan Şimşek ve Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş, Rönesans'tan ayrıldı.

Alışveriş merkezlerinde kira tahsilatı takvimi yeniden düzenlendi!

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Didem Aydın, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan alışveriş merkezlerinin durumunu değerlendirdi...

Marmara'daki Koyun Adası satışa çıkarıldı!

1 milyon 700 bin metrekare yüzölçümü olan Koyun Adası’nın 890 bin metrekarelik bölümü, Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından satışa çıkarıldı. 

Kuzeybatı Gayrimenkul Genel Müdürü Murat Ergin Haberi

Kuzeybatı Gayrimenkul Genel Müdürü Murat Ergin

Murat Ergin kimdir?

Murat Ergin, orta öğrenimini Robert Koleji'nde tamamlayan Ergin, Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde lisans ve İş İdaresi konusunda yüksek lisans yapmıştır. 


1994 yılında kurulan ve ticari gayrimenkul hizmetleri alanında uzmanlaşan Kuzeybatı Gayrimenkul Genel Müdürü olan Murat Ergin, gayrimenkuldeki kariyeri boyunca çeşitli uluslararası projelerde yer almıştır. 


ULI, GYODER, ICSC, CORENET üyesi ve SPK onaylı değerleme uzmanı olan Ergin, düzenli olarak yabancı ve yerli basında Türk emlak piyasası konusunda uzman görüşleri ile yer almaktadır.


1964 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ergin, evlidir ve 2 kızı vardır.


Kuzeybatı Gayrimenkul Değerleme

Kuzeybatı Gayrimenkul, 1994’te kuruldu. Merkezi İstanbul’da bulunan Kuzeybatı Gayrimenkul, ticari gayrimenkul hizmetleri alanında uzmanlaştı. Kuzeybatı Gayrimenkul, Şubat 2012'den itibaren uluslararası gayrimenkul danışmanı BNP Paribas Real Estate'nin Türkiye'deki tek yetkili iş ortağı.


Kuzeybatı 2012 itibarıyla 25 profesyonel çalışandan...