30 / 04 / 2024

Kuzeyşehir başvuru şartları ve detayları 2021 öğrenme

Kuzeyşehir başvuru şartları ve detayları 2021 öğrenme

Kuzeyşehir başvuru şartları ve detayları 2021 ile ilgili tüm bilgiler haberimizde yer alıyor. İşte Kuzeyşehir başvuru şartları ve detayları 2021...

Ekrem İmamoğlu resmen açıkladı: Evlilik desteği 15 bin TL oldu! Başvuru şartları neler?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yeni evlenecek çiftlere müjdeli haberi verdi. 7 bin TL olan evlilik desteği 15 bin TL'ye yükseltildi. Peki evlilik desteğinde başvuru şartları neler? 

Şehir hastaneleri personel alımlarına başlıyor! KPSS şartı yok! Başvuru şartları belli oldu! Fırsatı kaçırmayın

Şehir hastaneleri geniş hasta kapasitesi ile büyük sağlık personeli ihtiyacını beraberinde getiriyor. İŞKUR tarafından duyuruya göre şehir hastaneleri personel alımlarına başlıyor.  KPSS şartı yok! Başvuru şartları belli oldu! Fırsatı kaçırmayın...

Bekçi olmak isteyenler hemen bakın! En az ilkokul mezunu bekçi alımı başvuruları başladı! İşte başvuru şartları...

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün web sitesinde yayınlanan ilan çerçevesinde iki şehir için bekçi alımı yapılacağı duyuruldu. Peki hangi illerde bekçi alımı yapılacak? Bekçi alımı başvuru şartları neler 2022? İşte bekçi alımı 2022 ile ilgili merak edilen her şey...

Üniversite öğrencilerine aylık 500 TL burs imkanı! Başvuru şartları belli oldu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin kurmuş olduğu Bursa Kalkınma ve Eğitim Kooperatifi üniversite öğrencilerine 500 lira burs vereceğini açıkladı. İşte başvuru şartları ve ayrıntıları...

Güneyşehir başvuru şartları ve detayları 2021 öğrenme!

Güneyşehir başvuru şartları ve detayları 2021 ile ilgili tüm bilgiler haberimizde yer alıyor. İşte Güneyşehir başvuru şartları ve detayları 2021...

Kuzeyşehir başvuru şartları ve detayları 2021 öğrenme!

Kuzeyşehir başvuru şartları ve detayları 2021 ile ilgili tüm bilgiler haberimizde yer alıyor. İşte Kuzeyşehir başvuru şartları ve detayları 2021...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuru şartları!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 fiyatları ne kadar?

TOKİ dar gelirli başvuru şartları neler?

81 proje için başvuruları alan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, en ucuzu 83 bin TL 'den vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ dar gelirli başvuru şartları neler?

TOKİ indirim kampanyası başvuru şartları nelerdir?

TOKİ indirim kampanyasının tüm detayları araştırılmaya başlandı. TOKİ evleri başvuru şartları nedir? TOKİ indirim kampanyasına nasıl başvurulur?

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuru şartları nedir?

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuru şartları nedir sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ İstanbul Ataşehir başvuru tarihleri 2019!

TOKİ İstanbul Ataşehir başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 9 adet konut bulunuyor.

TOKİ dar gelirli konut başvuru şartları neler? 

TOKİ uygun fiyat ve ödeme kolaylığı ile milyonlarca vatandaşın ev sahibi olma hayalini gerçekleştiriyor. Peki TOKİ dar gelirli konut başvuru şartları nelerdir?

TOKİ dar gelirli konut başvuru şartları nelerdir?

Türkiye'nin farklı yerlerinde uygun fiyat ve ödeme kolaylığıyla binlerce vatandaşı ev sahibi yapan TOKİ dar gelirli vatandaşları 388 TL taksitle ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ dar gelirli konut başvuru şartları nelerdir?

Kuzeyşehir başvuru şartları ve detayları 2021 öğrenme Haberi

Kuzeyşehir başvuru şartları ve detayları 2021 öğrenme

Gaziantepli vatandaşları ev sahibi yapan Gazi Konut İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. Gaziantep'teki yeni projesi için start verdi.

Gaziantep'te hayata geçirilecek olan projeler Kuzeyşehir ve Güneyşehir adını taşıyor. Gaziantepli vatandaşların yüzünü güldüren projeler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

Kuzeyşehir başvuru şartları ve detayları 2021 ile ilgili tüm bilgiler haberimizde yer alıyor. Kuzeyşehir başvuru şartları ve detayları 2021 hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bilgi verelim.

Merakla beklenen Gaziantep Kuzeyşehir 2021 projesindeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede 204 adet 2+1 daire ve 159 adet 3+1 daire yer alıyor.

Kuzeyşehir 2021 projesinde başvuru bedeli 1000 lira olarak belirlendi. Merakla beklenen proje kuralı satış yöntemiyle satışa...