25 / 08 / 2024

kuzeyşehir başvuruları nereye yapılıyor

kuzeyşehir başvuruları nereye yapılıyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 1. Etap projesi için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

İşçi başına 500 TL verilecek! Asgari ücret desteğinden kimler yararlanacak, başvurular nereye yapılacak?

Sosyal Güvenlik Kurumu asgari ücret desteği ile ilgili genelge yayımladı. Genelgeye göre asgari ücret desteği ile işçi başına 500 TL verilecek. Peki  Asgari ücret desteğinden kimler yararlanacak, başvurular nereye yapılacak? İşte asgari ücret desteği ile ilgili ayrıntılar...

TOKİ Gaziantep'te kaç konut yapacak? Başvurular nereye yapılacak? Kimler başvuru yapabilir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın dar gelirli vatandaşlar için açıkladığı konut projelerinden biri de Gaziantep'te yapılacak. Peki TOKİ Gaziantep konut sayısı belli oldu mu? Kimler başvuru yapabilir? Başvurular nereye yapılacak? İşte detaylar...

Gaziantep Güneyşehir başvuruları bugün sona eriyor!

Gazi Konut İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından hayata geçirilen Gaziantep Güneyşehir 2021 başvuruları bugün sona eriyor. 

Kuzeyşehir başvuru şartları ve detayları 2021 öğrenme!

Kuzeyşehir başvuru şartları ve detayları 2021 ile ilgili tüm bilgiler haberimizde yer alıyor. İşte Kuzeyşehir başvuru şartları ve detayları 2021...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 4. Etap 2020 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 4. Etap projesinde yer alan 278 adet konut bugün satışa çıkıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutlar 4 Ağustos tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

DASK başvuruları nereye yapılır 2020?

Zorunlu Deprem Sigortası olarak bilinen DASK, konut sahiplerinin yaptırması gereken bir sigorta türü. DASK sigortası primi, yüksek riskli bölgeler de daha fazla iken, düşük riskli bölgelerde daha az olmakta. Peki DASK başvurusu nasıl yapılır? Başvurular nereye yapılır? İşte detaylar...

TOKİ başvuruları nereye ve ne zaman yapılabilir?

TOKİ alt ve orta gelirliler için konut üretip, konut sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Peki TOKİ başvuruları nereye ve ne zaman yapılabilir?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 1. Etap başvuruları 27 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 1. Etap başvuruları 27 Ocak tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ 100 bin konut Başakşehir başvuruları 2020!

TOKİ 100 bin konut Başakşehir başvuruları 2020 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 3. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ 50 bin konut Kırşehir başvuruları 2019!

TOKİ 50 bin konut Kırşehir başvuruları 2019 ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 50 bin konut Kırşehir 2019 başvuru ücreti kaç para? TOKİ Kırşehir 2019 fiyatları ne kadar? 

kuzeyşehir başvuruları nereye yapılıyor Haberi

kuzeyşehir başvuruları nereye yapılıyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 1. Etap projesinde toplam 99 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutların yer aldığı TOKİ Kuzeyşehir 1. Etap için başvuru dönemi 12 Ekim 2018 tarihi itibariyle başlamıştı.

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinat oranıyla konut sahibi olunabilen projede konut fiyatları 201 bin 894 TL ile 295 bin 34 TL arasında değişiyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 1. Etap projesinde peşinat tutarları 50 bin 473 TL ile 73 bin 758 TL arasında değişiyor.

108 ay, 120 ay ve 144 ay vade sağlanan TOKİ Şehitkamil Kuzeyşehir projesi için en düşük aylık taksit tutarı 1051 TL, en yüksek aylık taksit tutarı...