21 / 05 / 2024

Kuzeyşehir konutları nerede

Kuzeyşehir konutları nerede

Yücesoy Mühendislik Finans ve Satış Koordinatörü Evren Gökçöl, Menemen'in nitelikli konut ihtiyaçlarını karşılamak için yeni projeler ürettiklerini belirtti. Gökçöl, Kuzeyşehir projesiyle toplam 396 konutun yapımına başladıklarını belirtti.

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede?

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutlar 4 Ağustos tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Başakşehir Avrasya Konutları nerede?

Başakşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 453 adet konut yer alıyor.

Gaziantep Kuzeyşehir 5. Etap kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Kuzeyşehir Projesi'nin beşinci etabında yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Gaziantep Kuzey Şehir kura sonucu 2+1 ve 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzey Şehir projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

Kuzey Şehir 4. Etap TOKİ kura sonucu isim listesi!

Kuzey Şehir 4. Etap TOKİ kura sonucu isim listesi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Şehitkamili Kuzeyşehir kura çekilişi bugün!

TOKİ Şehitkamili Kuzeyşehir projesinde yer alan konutların kura çekilişi  bugün yapılacak.

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Kuzeyşehir projesindeki konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

Kuzeyşehir kura sonucu 04.02.2019!

Kuzeyşehir kura sonucu 04.02.2019 haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kuzeyşehir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kuzeyşehir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

Kuzeyşehir TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Kuzeyşehir TOKİ son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projedeki konutların fiyatları 136 bin 665 TL'den başlıyor.

Kuzeyşehir konutları nerede Haberi

Kuzeyşehir konutları nerede
Yücesoy Mühendislik Finans ve Satış Koordinatörü Evren Gökçöl, Menemen bölgesinde nitelikli konut ihtiyacına cevap vermek için yeni projeler ürettiklerini söyledi. Eğitim, ticaret ve sanayi projelerinin giderek yoğunlaştığı Menemen bölgesinde nitelikli konut ihtiyacına cevap vermek için yeni projeler ürettiklerini kaydeden Gökçöl, Kuzeyşehir projesiyle toplam 396 konutun yapımına başladıklarını dile getirdi. Kuzeyşehir projesinin, Menemen Atatürk Mahallesi'nde 30 bin metrekare alan üzerinde yapımının sürdüğünü belirten Evren Gökçöl, projenin gerek sosyal donatıları, gerekse de inşaat kalitesi açısından şimdiden yoğun ilgi gördüğünü kaydetti. Gökçöl, "Kuzey Şehir projesinde 265 bin lira ile 440 bin lira arasında değişen 2+1, 3+1, 4+1 daireler, 722 bin lira ile 759 bin lira arasında değişen fiyatlarla 3 dubleks loft ve fiyatları 769 bin lira ile 820 bin lira arasında değişen...