05 / 05 / 2024

Kuzu Holding proje

Kuzu Holding proje

2011'den gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Kuzu Holding şimdiye kadar 500 milyon TL'lik yatırım yaptı. Şirket, 2 kat daha büyümeyi ve 5 yılda da 1 milyar TL'lik yatırım gerçekleştirmeyi planlıyor.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

Torkam Holding'ten 7.8 milyar dolarlık proje hedefi!

İnşaat taahhüt, gayrimenkul, PVC profil, demir çelik, teknoloji, madencilik ve enerji olmak üzere 5 sektörde faaliyet gösteren Torkam Holding, 7.8 milyar dolarlık proje gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor!

Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası ve Türkiye’nin en büyük güneş santrali Karapınar GES ile yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlarını büyüten Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor.

Mesa Holding'ten 11 yeni proje! 

Mesa Holding, 50 yılda 40 bini yurtdışında olmak üzere 104 binden fazla konut inşa etti. Bu yıl ise marka, Çengelköy ve Beykoz'da iki yeni proje ile Yeşilyaka Su projesinin ikinci etabına başlayacak. Üç proje kapsamında 550-600 civarında konut yapılacak...

Nata Holding'ten Merter'deki Efes arsasına 2 milyarlık proje!

daha önce İstanbul'da Tem Point projesini inşa eden Ankara merkezli Nata Holding, Merter'deki Efes arsasında 2 milyar TL'lik proje inşa edecek.

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ile İhlas İnşaat Holding birleşiyor!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşiyor. Şirketlerin birleşme işlemleri için gerekli çalışmalara ve hukuki işlemlere başlanılmasına karar verildi. 

Kuzu Holding'ten İzmir'e yatırım atağı!

Büyük inşaat gruplarından biri olan Kuzu Holding, rotasını İzmir'e çevirdi. Kuzu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kuzu, "İzmir'e 2 milyar TL'lik yatırım planımız var" diye açıklama yaptı.

Kuzu Grup 75 yılda 500 proje, 100 bin konut üretti!

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi’ listesinde 130’uncu olan Kuzu Grup, bugüne kadar 500 proje ve 100 binin üzerinde konut üretti. Kuzu Grup CEO’su Kuzu "Dünya listesinde hedefimiz ilk 20’ye girmek" dedi.

The Village Urla fiyatları!

The Village Urla projesi İzmir Urla Kekliktepe bölgesinde Kuzu Holding tarafından villa projesi olarak hayata geçirildi. The Village Urla fiyatları ne kadar?

Astaş Holding'ten 5 yeni proje!

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, 5 yılda 5 yeni proje ile 5 milyar liralık yatırım yapacaklarını söyledi.

Kuzu Holding'ten 5 yılda 1 milyar TL'lik yatırım hedefi!

2011'den gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Kuzu Holding şimdiye kadar 500 milyon TL'lik yatırım yaptı. Şirket, 2 kat daha büyümeyi ve 5 yılda da 1 milyar TL'lik yatırım gerçekleştirmeyi planlıyor.

Kuzu Holding proje Haberi

Kuzu Holding proje

2011'den gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Kuzu Holding, 5 yılda 500 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdi. Firma, önümüzdeki 5 yılda da 1 milyar TL'lik yatırım hedefliyor. 


Kuzu Holding CEO'su Selim Kuzu yatırım ve projelerden bahsetti. Kuzu, "Profesyonel hayatımda özellikle otel ve ofis binaları konusunda çok iyi işler yaptım. Almanya'da kendi şirketimle çalışmalarım sürüyor. Berlin'de kentsel dönüşüm konusunda 102 bloktan oluşan bir proje geliştiriyoruz. Türkiye pazarına girişim danışmanlık hizmetleri ile oldu. 2011'de de kendi şirketimizi kurarak kendi projelerimizi geliştirmeye başladık" dedi.


Türkiye'de önce Hilton'un franchising partneri olduklarını ve gelişen ilçelerde yatırım gerçekleştirdiklerini söyleyen Kuzu, "Bu kapsamda Eskişehir, Çanakkale ve İzmir'e yoğunlaştık. 2012'de Eskişehir'de Türkiye'nin ilk termal konseptli 5 yıldızlı Double Tree by Hilton Oteli'ni geliştirdik, 2014'te inşaata başladık. Bu yıl temmuz ayında açacağız. Eskişehir'de...