11 / 05 / 2024

kuzu inşaat oran projesi son durum

kuzu inşaat oran projesi son durum

Kuzu Grup Ankara Oran projesinde detaylar belli oldu. Maliye Lojmanları'nın yerine inşa edilecek olan Kuzu Oran projesinde 281 daire, 3 katlı AVM ve 3 katlı yatay ofis yer alıyor...

Emlak Konut Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşme imzaladı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesinin 1'inci etabının 2'inci Kısmı için Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşmesinin imzalarının atıldığını açıkladı,

İnşaat işleri vergi kesintisi oranı yükseltildi!

Yıllara yaygın inşaat işleri vergi kesintisi oranı 2021'de artırıldı. İnşaat ve taahhüt işi yapanlardan kesilen vergi stopaj oranı yüzde 3’den yüzde 5’e yükseltildi. 

İnşaat malzemeleri sanayisi 2020'den ümitli!

Türkiye İMSAD, yapı sektörü ve ekonomi çevrelerince dikkate alınarak izlenen aylık sektör raporunu yayınladı. Rapora göre, 2020 yılında inşaat malzemeleri sanayisi yüzde 1-2 oranında büyüme bekliyor.

Almanya'da inşaat sektöründe alınan yeni iş siparişleri 24 yılın en yükseğinde!

Almanya'da 20 ve daha fazla kişiye istihdam sağlayan inşaat şirketlerinin yeni siparişleri, Eylül ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 8,6 oranında arttı

44 bin inşaat çiple izleniyor!

Elektronik Beton İzleme Sistemi verilerine göre, taze beton numunesi alınan 44 bin inşaat, deneye tabi tutuldu. Bu  sistemin yüzde 99 oranında başarılı olduğu belirlendi...

İnşaat ve altyapı sektöründe kadın oranı yüzde 16'da kaldı!

İstatistiklere göre, inşaat ve altyapı sektöründe kadın oranının yüzde 16'da kaldığını anımsatan Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, enerji sektöründeki kadın oranının ise yüzde 19 olduğunu anlattı.

İnşaat sektörüne güven Ağustos’ta yüzde 6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ağustos ayı sektörel güven endeksi verilerini açıkladı. Verilere göre; inşaat sektörüne güven Ağustos’ta yüzde 6 oranında arttı.

Özbekistan'da inşaat sektörü yüzde 20 büyüdü!

Açıklamaya göre, 2019 yılı ocak-haziran döneminde Özbekistan'da inşaat sektörü yüzde 20 oranında büyüdü.

Moskova'da gökdelen inşaatı artıyor!

Moskova'da gökdelen inşaatı yüzde 19 oranında yükseldi. Sektörel analistler Moskova'daki gökdelen inşaatlarının daha da artacağını söylüyor.

Emlak Konut, YP İnşaat Oran projesini tasfiye etti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ihalesini 46 milyon 800 bin TL teklifle kazanan YP İnşaat'ın Ankara Çankaya Oran projesini tasfiye ettiğini açıkladı...

İnşaat sektöründe istihdam azaldı!

İşsizlik oranı ise eylülde yüzde 11.4’e yükseldi. Hem üretimdeki düşüşe hem de işsizlik oranındaki artışa en büyük etki ise inşaat sektöründen geldi.

İnşaat sektörü güven endeksi Kasım'da 56,6'ya geriledi!

TÜİK, 2018 yılı Ekim ayı Sektörel Güven Endeksleri verisini açıkladı. Verilere göre, inşaat sektörü güven endeksi Kasım ayında yüzde 3,5 oranında azalarak 56,6'ya geriledi. 

Ertürk İnşaat'tan 0.98 faiz oranı fırsatı!

Samsun'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ertürk İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir fırsat sunuyor. Enflasyonla mücadeleye destek verdiğini açıklayan firma, 0.98 faiz oranıyla daire sahibi olma imkanı sağlıyor.

kuzu inşaat oran projesi son durum Haberi

kuzu inşaat oran projesi son durum


Kuzu Grup'un Ankara Maliye Lojmanları arazisinde inşa edeceği projede detaylar belli oldu. 30 bin 730 metrekare alanda yükselecek olan Kuzu Ankara Oran projesi konut, AVM ve ofis alanlarından meydana geliyor.


Çankaya Atakent Devlet Mahallesi'nde yer alan Kuzu Ankara Oran projesi 10 katlı loft konut, 46 katlı konut kulesi, 3 katlı AVM, 3 katlı yatay ofis, 3 katlı home ofis ve sosyal tesis ünitelerinden oluşuyor. Kuzu Ankara Oran projesinin 30 ayda tamamlanması hedefleniyor.


Kuzu Ankara Oran projesinde loft blokta 20 adet konut, konut kulesinde 171 adet konut ve 90 adet stüdyo daire olmak üzere toplam 281 adet daire bulunuyor.


Kuzu Grup, TOKİ tarafından geçtiğimiz sene Şubat ayında ihale edilen Maliye Lojmanları'nı 615 milyon TL teklifle almıştı. 



Kuzu Grup Ankara Oran projesinin ilk...