18 / 05 / 2024

La Vigueur Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

La Vigueur Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

La Vigueur Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yakup Can Yakupoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Çetin Emeç Bulvarı'nda kuruldu.

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırlarında içerisinde 52 bin 21 metrekarelik alanda “Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi” projesi için start verildi.

Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa ekliyor!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat şirketi Muğla'da Turizm Konaklama Tesisi Kapasite Artışı için ÇED'e başvurdu. Bu kapsamda Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa eklemeyi planlıyor.

Muğla Milas'a yeni yat üretim tesisi geliyor!

DNK yat Gemi Mühendisliği Emlak şirketi turizm cenneti Muğla'ya yat limanı için düğmeye bastı. İşte yeni yat projesine ilişkin tüm detaylar...

Turizmde canlılık! Muğla ilk 5 ayda 585 bin turisti ağırladı!

Türkiye'nin turizm kentleri arasında yer alan Muğla'da bu yılın 5 aylık döneminde 5 ayda 585 bin  108 turisti ağırladı.

Çeşme Turizm Bölgesi için Danıştay kararını verdi: 16 bin dekarlık alan yapılaşmaya açılabilecek!

Cumhurbaşkanı kararnamesiyle hayata geçirilmesi planlanan Çeşme Turizm Bölgesi Projesi kapsamında, Danıştay tarafından karar verildi. İşte ayrıntılar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Yüksek maaşla hemen memur olun! Bugün başvurun hemen işe başlayın!

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. Yüksek maaşla hemen memur olun. İşte detaylar!

Antalya'da yılın ilk günlerinden turizm rekoru!

Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından Antalya’ya yılın ilk günlerinde gelen turist sayısı geçen yıla göre yüzde 27,7 arttı.

La Reserve Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

La Reserve Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de Aytek Şavkan tarafından kuruldu.

La Mia Suites Otel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

La Mia Suites Otel Turizm Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Ahmet Köprülü, Burak Zozik, Hasan Muhammed Karadağ ve Mert Zozik ortaklığında kuruldu.

Ağaoğlu'ndan Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu son zamanlarda sık sık gündeme gelen Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Fasıla Turizm Seyahat Ve Organizasyon Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fasıla Turizm Seyahat Ve Organizasyon Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Sıla Turan tarafından kuruldu.

Mıamı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Mıamı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Nazıla Hemmatjou Kalıbar tarafından kuruldu.

Ağaoğlu'ndan Bodrum projesi açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu son zamanlarda sık sık gündeme gelen Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

La Vigueur Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

La Vigueur Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

La Vigueur Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yakup Can Yakupoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta kuruldu. 


La Vigueur Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-      Her türlü turizm tesisleri, restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 2-      Şirket her türlü kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar. 3-      Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için  tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin...