02 / 05 / 2024

Ladik Belediyesi konutları

Ladik Belediyesi konutları

İnşaat çalışmalarına Ağustos 2016'da başlanılan Ladik Belediyesi konut projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları'nda satışlar devam ediyor. Proje kapsamında yaklaşık 1192 bağımsız alan inşa edilecek. Dikmen Vadi Konutları'nda ev fiyatları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor.

Samsun Ladik Belediyesi'nden 10.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Samsun İli Ladik Belediye Başkanlığı, Samsun İli, Ladik İlçesi, Sanayi Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işini ihale ediyor. İşin bedeli 10 milyon 179 bin TL olarak belirlendi. 

Şahinbey Belediyesi konutlarıyla emlak fuarında ilgi gördü!

Şahinbey Belediyesinin, konut projeleriyle kentte düzenlenen Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı’nda yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

Ladik Belediyesi'nin konut projesi son sürat devam ediyor!

İnşaat çalışmalarına Ağustos 2016'da başlanılan Ladik Belediyesi konut projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Şahinbey Belediyesi'nin yaptırdığı konutlar mecliste konu oldu!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan konutların tanıtımı amacıyla TRT'de yayınlanan reklamlara ve yapılan bir imar planı değişikliği mecliste konu oldu...

Edremit Belediyesi'nden Yeni TOKİ Konutları'na spor sahası!

Van’ın Edremit Belediyesi tarafından Yeni TOKİ 1. Etap konutlarının bulunduğu bölgede yaptırılan spor sahasında inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Gökçeada Belediyesi Sosyal Konutları tamamlandı!

Gökçeada Belediyesi Burhanettin Kurt Sosyal Konutları, 15 Aralık Perşembe günü düzenlenecek törenle hak sahiplerine teslim edilecek.

Ladik Belediyesi'nden konut müjdesi!

Ladik Belediyesi, ilçedeki konut açığını kapatmak amacıyla mülkiyeti belediyeye ait arazide konut yaptırıyor.

Samsun Ladik 2.Etap TOKİ Konutları başvuru!

Fiyatların 118 bin 437 TL'den başladığı projede 12 adet konut satışta. İşte Samsun Ladik 2.Etap TOKİ Konutları başvuru işlemleri...

Samsun Ladik Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Ladik Belediye Başkanlığı, Samsun Ladik İlçesi'nde arsa üzerine kat karşılığı inşaat yaptıracak. Kat karşılığı inşaatın bedeli 4 milyon 920 bin 300 TL olarak belirlendi.

Samsun Ladik TOKİ Konutları başvuru işlemleri!

Samsun Ladik TOKİ Konutları başvuru işlemleri bugün başladı. 180 aya kadar vade uygulanan projede 3 oda 1 salon daireler açık satışa çıkarılıyor.

TOKİ Samsun Ladik Konutları başvuru tarihleri!

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap'ta 20 adet konut açık satışa sunuluyor. Projede aylık taksitler 453 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte TOKİ Samsun Ladik Konutları başvuru tarihleri...

Ladik Belediyesi konutları Haberi

Ladik Belediyesi konutları

Samsun Ladik Belediyesi tarafından inşaatına 2016 yılının Ağustos ayında başlanan konutların çalışmaları hızla devam ediyor. Belediye konutlarında kaba inşaat çalışmaları tamamlandı. Konutların dış cephe çalışmaları ve bina içi ince iş çalışmaları devam ediyor. 


Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Özbalcı, ilçeye yeni yerleşim alanları kazandırdıklarını ifade ederek, projenin her gelir grubuna hitap ettiğini söyledi. 


Başkan Özbalcı, Ladik Belediyesi olarak amaçlarının; şehrin daha estetik, daha yaşanabilir, daha huzur dolu bir şehir olmasını sağlamak olduğunu ifade etti. Başkan Özbalcı, "En önemli görevlerimizden biri de belediyemizin bütçesini büyüterek, vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verip, olanakları artırmak. Bu projemizle şehre yeni yerleşim alanları sağlanıyor, ayrıca hem Ladik hem de belediyemiz kazanıyor. Bir anlamda o bölgenin değer artışına da destek vermiş oluyoruz. Konutlarımızda...