05 / 05 / 2024

Laguna Thermal tesisleri

Laguna Thermal tesisleri

Balıkesir Sındırgı'da hayata geçen Laguna Thermal Tesisleri 102 bin metrekarelik araziler yer alıyor. Çaygören Köyü'nde inşa edilen tesis 220 oda kapasiteli termal otel projesi de yer alacak.

Laguna Thermal Resort Balıkesir iletişim!

Balıkesir Sındırgı'da hayata geçen Laguna Thermal Tesisleri 102 bin metrekarelik araziler yer alıyor. Çaygören Köyü'nde inşa edilen tesis 220 oda kapasiteli termal otel projesi de yer alacak.

Laguna Thermal Tatil Köyü'nde satılık devremülk!

Balıkesir'in Sındırgı ilçesi Çaygören Köyü'nde inşa edilen Laguna Thermal Tatil Köyü'nde 36 dairelik devremülk daireler yer alacak. Proje 102 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri açıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu tarihinin en önemli projeleri arasında yer alan ve 2008'de hayatını kaybeden Federasyon Başkanı Hasan Doğan'ın adını taşıyan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin açılışı gerçekleşti...

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri açıldı!

TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri bugün 15.00'te Başbakan Erdoğan tarafından açıldı. Başbakan Erdoğan "9 Nisan'da temel atılmıştı. Sadece 450 günde bu büyük tesis tamamlandı" dedi...

Hasan Doğan Milli Takımlar ve Eğitim Tesisleri nerede?

Hasan Doğan Milli Takımlar ve Eğitim Tesisleri İstanbul Riva'da hayata geçirildi. Peki Hasan Doğan Milli Takımlar ve Eğitim Tesisleri Riva'da nerede? İşte Riva Hasan Doğan Milli Takımlar ve Eğitim Tesisleri nerede sorusunun cevabı...

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde neler var?

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in katılacağı törenle açılıyor. Peki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde neler var? Tesis nerede?

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri bugün açılıyor!

Futbolda milli takımlara ev sahipliği yapacak olan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri, bugün saat 15.00’te Başbakan Erdoğan’ın da katılacağı muhteşem bir törenle hizmete girecek...

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri 4 Temmuz'da açılıyor!

26 yıl önce Türk futboluna kazandırılan Riva arazisinin üzerinde yükselen Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri, cuma günü Başbakan Erdoğan tarafından açılacak. Saat 15.00’teki törende futbol ailesinin birçok ferdi yer alacak...

Turizm Bakanlığı, Favori Kemer Tesisleri'nin tahsisini iptal etti!

Favori Dinlenme Yerleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kültür ve Turizm Bakanlığı Antalya Kemer Çamyuva'da bulunan Favori Kemer Tesisleri'nin tahsisini iptal etti.

Urla Yassıcaada tesisleri hizmete açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çok uygun fiyatlarla günübirlik tatil hizmeti verdiği Urla’daki Yassıcaada tesisleri sezonu açtı. Popülaritesi her yıl biraz daha artan Yassıcaada, sezonun daha ilk hafta sonunda büyük ilgi gördü.

Ege Bölgesi Kale Pratt Whitney Uçak Motor Sanayi Tesisleri açıldı!

F16 savaş uçaklarının yerini alacak F35’lerin motor parçalarını üretecek Kale&Pratt Whitney Uçak Motor Sanayi Tesisleri açıldı. 75 milyon dolarlık yatırımla tamamlanan tesiste, 5 yıl içinde 700 kişilik istihdam sağlanması bekleniyor.

Burç Thermal otel Türkiye'nin ilk 5 yıldızlı sağlık tesisi olarak hizmet verecek!

Sularının tedavi edici özelliğiyle sağlık turizminde yıldızı her gün biraz daha parlayan Burç Thermal Otel, hizmetini sürdürecek ama haziran ayının ortalarından itibaren turistlere kapılarını kapatacak.

Tarihi Gürsu Su Değirmeni Sosyal Tesisleri hizmete açıldı!

Bursa’da yıkılmaya yüz tutmuş tarihi bir değirmen, restore edilerek sosyal tesis haline getirildi. “ Tarihi Gürsu Su Değirmeni Sosyal Tesisleri ” düzenlenen törenle hizmete açıldı...

Laguna Thermal tesisleri Haberi

Laguna Thermal tesisleri

Laguna Thermal Tesisleri 102 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje dahilinde 16 bin metrekarelik sosyal donatı alanları mevcut.


Devremülk dairelerin yer aldığı Laguna Thermal Resort, Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde yükseliyor. Projede yer alan devremülk dairelerin tapuları hemen teslim ediliyor.


Çaygören Köyü'nde konumlandırılan Laguna Thermal'in sosyal alanları arasında SPA merkezi, mekanik banyo, eğlence havuzları, macera duşu, tuz odaları, termal havuzlar, Türk hamamı, fin hamamları, fitness center, olimpik havuz gibi imkanlar bulunuyor.


Laguna Thermal Resort Balıkesir'de 36 adet devremülk daireler 60 metrekare yüzölçümlerinde dizayn ediliyor.  Projede 5 yıldızlı 220 oda kapasiteli bir termal otel de yer alacak.


Tesis dahilinde büyük bir AVM de devremülk sahiplerinin hizmetine sunuluyor. Termal Tesis Uşak'a 174 kilometre, Balıkesir'e 63 kilometre, Manisa'ya 107 kilometre, İzmir'e 146 kilometre olarak konumlandırıldı.


Balıkesir Laguna Thermal...