06 / 05 / 2024

Lal Akademi ücretsiz etüt çalışması

Lal Akademi ücretsiz etüt çalışması

Lal Akademi, Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisanslama Sınavına hazırlanan adaylar için düzenlediği ücretsiz eğitimlere, internet üzerinden gerçekleştirilecek “Mesleki Mevzuat ve Etik Kurallar” etüt çalışması ile devam ediyor.

TÜGEM Akademi’den emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim desteği!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) emlak danışmanlarının mesleki gelişimine katkı sunmak için ücretsiz eğitim ve paneller düzenleniyor.

Zingat Akademi'den online eğitimlerle Evde Kal çağrısına destek!

Zingatcom, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yönelik alınan tedbirler dahilinde "Evde Kal" çağrısına uyarak Zingat Akademi'nin ücretsiz online eğitimleri ile gayrimenkul sektörüne katkı sağlamayı hedefliyor.

Kocaeli Körfez Akademi Lise için geri sayım başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, lise öğrencilerine yönelik ücretsiz hizmet veren Akademi Lise kervanına, Körfez şubesini de ekliyor.

İstanbul'da 'pazartesi' alarmı! İETT otobüsleri ücretsiz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, yarın okulların açılması nedeniyle alınan önlemlerle ilgili basın toplantısı düzenledi. Topbaş, ilk gün toplu taşıma araçlarının saat 13.00'a kadar ücretsiz olacağını ifade etti.

Pamukkale'nin ayda bir gün ücretsiz olması için imza kampanyası başlatıldı!

UNESCO tarafından dünya miras listesine alınan ve işletmesini Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği'nin (TÜRSAB) yaptığı Pamukkale 'nin ayda bir gün ücretsiz olması için imza kampanyası başlatıldı

Kale alarm sistemi Ağustos ayına özel ücretsiz kurulum yapıyor!

Bu sıralar hissedilen sıcaklık gölgede kırk ise hissedilen tehlike sıfırın altında! Kale 7/24 alarm sistemi ile mevsim normallerinin çok üstünde kampanya sağlıyor. Kale alarm sistemi Ağustos ayına özel ücretsiz kurulum yapıyor.

Canik Belediyesi ücretsiz internet hizmeti vermeye başladı!

Canik Belediyesi öğrencilerin ve vatandaşların internetten yararlanması amacıyla proje kapsamında,72 bin kişinin yaşadığı, 33 bin konutun bulunduğu ilçede ücretsiz internet hizmeti verilmeye başlandı.

Ankara Belediyesi'nden, çocuklara ve yaşlılara Akçay'da ücretsiz tatil!

Ankara Belediyesi'nden, çocuklara ve yaşlılara Akçay'da ücretsiz tatil fırsatı. Büyükşehir Belediyesi’nin, başarılı öğrencilere, yaşlılara ve engellilere yaz hediyesi Akçay Tatil Kampı, her hafta gruplar halinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

TCDD, ücretsiz YHT bileti alarak, satmak isteyenlerin biletlerini iptal etti!

TCDD, ücretsiz YHT biletlerini satmaya çalışanlara göz açtırmıyor. Ankara - İstanbul YHT'nin hizmete girmesinin ardından ücretsiz bilet alarak internet üzerinden satmak isteyenlerin biletleri iptal edildi.

Kocaeli'de ulaşım bayram boyunca ücretsiz!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı boyunca dost ve akrabalarıyla bir araya gelebilmeleri için bayram boyunca ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. Parkomatlı otoparklarda da bayramın birinci günü ücret alınmayacak.

Ankara İstanbul hızlı tren ne zamana kadar ücretsiz?

Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren seferleri hangi tarihler arasında ücretsiz olacak? Ankara İstanbul YHT hangi günler arasında ücretsiz? Ankara İstanbul hızlı tren kaç gün bedava? Ankara İstanbul hızlı tren ne zamana kadar ücretsiz? İşte cevaplar..

YHT, bir hafta ücretsiz!

Yüksek Hızlı Tren (YHT) 'de normal bilet fiyatının 70 TL olacağını açıklayan Başbakan Erdoğan, YHT'den 1 hafta boyunca ücretsiz faydalanacağını müjdeledi. İşte YHT bilet fiyatları..

Yüksek Hızlı Tren 1 hafta boyunca ücretsiz!

Ankara ile İstanbul arasını 3.5 saate indirecek olan hızlı trenin ilk seferi dün Başbakan Erdoğan’ın da katılımıyla yapıldı. Bilet fiyatlarının 70 TL olduğu Yüksek Hızlı Tren 1 hafta boyunca ücretsiz olacak...

Lal Akademi ücretsiz etüt çalışması Haberi

Lal Akademi ücretsiz etüt çalışması


Lal Akademi, Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisanslama Sınavına hazırlanan adaylar için düzenlediği ücretsiz eğitimlere, internet üzerinden gerçekleştirilecek “Mesleki Mevzuat ve Etik Kurallar” etüt çalışması ile devam ediyor.

Sektörün ihtiyaçları doğrultusunda, deneyimli eleman eksiğini gidermek, sektöre nitelikli personel yetiştirmek ve sektörle ilişkili diğer kişi, kurum ve kuruluşları bilgilendirmek amacıyla eğitimler gerçekleştiren “Lal Akademi”, Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisanslama Sınavına hazırlanan adaylar için de ücretsiz eğitimler düzenliyor. Bu kapsamda 2013 yılı içerisinde “Gayrimenkul Değerleme Esasları” ve “Finans Matematiği” modüllerine yönelik ücretsiz iki eğitim gerçekleştiren Lal Akademi, bu yılki lisanslama sınavları için de ücretsiz eğitim vermeye hazırlanıyor. 1 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisanslama Sınavı için “Mesleki Mevzuat ve Etik Kurallar” modülüne yönelik olarak internet üzerinden bir etüt çalışması düzenlenecek. Güncel alt konu...