07 / 05 / 2024

Lal Gayrimenkul nerede

Lal Gayrimenkul nerede

SPL Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Sınavı Gayrimenkul Değerleme Esasları Modülü için hazırlık amacıyla planlanan 4 haftalık eğitim devam ediyor. Lal Gayrimenkul Gayrimenkul, Değerleme esasları için etüt veriyor...

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede? Assan Gayrimenkul Tuzla projesi fiyat listesi!

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede sorusunun yanıtı ve fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Assan Gayrimenkul Tuzla projesi ile ilgili detaylar...

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Lal Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lal Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Özdemir ve Enis Ebru Erol ortaklığında kuruldu.

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektöründe nerede?

Türkiye'de yaşanan son gelişmeler inşaat ve gayrimenkul sektörünü de etkiledi. Bankaların faiz oranlarında düşüşe gitmesi sektöre hareketlilik getirdi. Peki inşaat ve gayrimenkul sektöründe neredeyiz? Konut stoku ne kadar? İşte merak edilen soruların cevapları...

Alya Teras nerede? 

Akkuş Gayrimenkul'ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Teras nerede? 

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede?

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 19 ay sonra açılması planlanan AVM, Hayat Park Gayrimenkul imzası taşıyor.

Avukatlara imar barışı eğitimi verildi!

Lal Gayrimenkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş. Ankara Barosunca düzenlenen etkinlikte avukatlara imar barışı uygulamasıyla ilgili sunumlar yaptı.

Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Esas Gayrimenkul tarafından Balıkesir'de hayata geçirilen 10Burda AVM hizmete açıldı. Peki Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Alsancak Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından İzmir'de hayata geçiriliyor. Peki Alsancak Evora İzmir nerede?

Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor. Ön talep toplanan Evora İzmir nerede?

Hacımimi Gardens nerede?

Mzes Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Hacımimi Gardens projesinin lansmanı Eylül ayının ortasında gerçekleştirilecek. 32 daire 1 ticari üniteden oluşan proje İstanbul Beyoğlu'nda yer alıyor. Peki Hacımimi Gardens nerede?

Nef Kandilli nerede?

 Nef Kandilli projesi 406 daireden meydana geliyor. Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef Kandilli nerede yer alıyor? İşte cevabı...

Nidapark Ayyıldız nerede?

Nidapark Ayyıldız projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçiriliyor. Peki Nidapark Ayyıldız nerede?

Lal Gayrimenkul nerede Haberi

Lal Gayrimenkul nerede

SPL Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Sınavı Gayrimenkul Değerleme Esasları Modülü için hazırlık amacıyla planlanan 4 haftalık eğitim devam ediyor. Eğitimin 14 Eylül tarihinde egrçekleştirilecek olan bölümünde sınava son hazırlık için karışık soru çözümleri ile etüt niteliğinde bir çalışma yapılacak. Eğitimin son gününe ait içerik, kursun tamamına katılmamış adaylar için de faydalı olabilecek. 


Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Sponsorluğunnda gerçekleştirilen eğitim ile Lal Akademi, Gayrimenkul Değerleme sektörü mensuplarına sınava hazırlık için alternatif bir eğitim fırsatı sunmayı...