05 / 05 / 2024

Lale Şenses

Lale Şenses

Sanatçı Adnan Şenses'in ölümünün ardından kızıyla eşi arasında soruna neden olan benzin istasyonu geçen hafta satıldı. 7 milyon dolara alıcı bulan benzinliğin parası, varislere bölüştürüldü.

Adnan Şenses'in ailesinde gayrimenkul krizi!

Adnan Şenses'in kızı Arzum Şenses Alkuş, sanatçının 24 yıllık eşi Lale Şenses'e dava açtı. Alkuş, babasından kalan villanın paylaşılmasının mümkün olmadığını savunurken eşi, oturmaya devam etmek için "Aile konutu sayılsın" diyor.

İstanbul Park ihalesinin iptal edilmediği açıklandı! 

İstanbul Park ihalesini kazanan Can Grubu'nun ihaleden çekildiğine yönelik çıkan haberlerin doğru olmadığı açıklandı. Can Grubu'nun ortaklarından Pirelli Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Lale Cander, yaptığı açıklama kapsamında, "İhalenin iptali yada bizim çekilmemiz gibi bir şey söz konusu değil."

Lale Develioğlu kimdir? Lale Develioğlu ne iş yapmaktadır? 

Coca Cola Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Lale Develioğlu kimdir? Lale Develioğlu hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü için tehlike çanları çalıyor! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Lale ve Cunda (Alibey) adalarını birleştiren ve 'Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü' olarak bilinen Cunda Köprüsü'nün yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtildi. 

Ahi Taşınmaz Değerleme Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahi Taşınmaz Değerleme Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Lale Genç Bağçivan tarafından kuruldu.

Lale Ergin hangi alanlarda çalıştı? Alarko Holding’te hangi görevi yürütüyor?

Lale Ergin kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Alarko Holding’te ne iş yapıyor? İşte Lale Ergin ile ilgili merak edilen her şey...

Veliler dikkat: İlkokul, ortaokul ve lisede okula başlama maliyetleri katlandı! 4 yılda yüzde 654,36'lük artış!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, eğitim masraflarında 4 yıldaki artışları açıkladı. Karabıyık, ilkokul düzeyinde okula başlama maliyetlerinin 2019'a göre; 2023'te yüzde 493,8 oranında arttığına dikkat çekti. İşte o rakamlar...

Lale Kısıklı Konakları'nda yaşam başlıyor! Yüzde 15 indirimle konut alma fırsatı!

Rekon Grup ve Demir Vakfı tarafından hayata geçirilen Lale Kısıklı Konakları'nda satışlar devam ediyor. Lale Kısıklı Konakları'nda yarısı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlanacak. 

Ülkeye giren parayla yatırım yapmak yerine lale devri yaşandı!

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz, "İYİ Parti'nin Hazine Bakanı adayıyım. Henüz kesinleşen bir şey yok. Ben bir bakanlığa adayım. Sonuçta ekonomi ile alakalı birçok bakanlık olacak. Kötü idare edilen ekonomiyi ayağa kaldırmak zorundayız" ifadelerini kullandı

Kağıthane kentsel dönüşüm projesindeki konutlar sahiplerine teslim edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Kağıthane'de Yahya Kemal Mahallesi 688 konut, 57 dükkan Anahtar Teslimi ve Lale Sitesi 242 Bölümün Tapu Teslimi töreninde önemli açıklamalar yaptı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni"nde yaptığı açıklamada, bgün itibarıyla Türkiye'de artık illerimizin, ilçelerimizin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattıklarını kaydetti.

Tokat'ta kaçırılmayacak fırsat! Zile Belediyesi 13 adet gayrimenkulü kiraya verecek!

Zile Belediyesi 13 adet taşınmazı 3 yıllığına kiraya verilecek. İlale açık teklif usulüyle 15 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Snc Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Snc Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Lale Sincanlı tarafından kuruldu.

Bepro Proje Danışmanlık Pazarlama Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bepro Proje Danışmanlık Pazarlama Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de   300 bin TL sermaye bedeli ile Lale Sezgin tarafından kuruldu.

Lale Şenses Haberi

Lale Şenses

Adnan Şenses, ölümünden önce Zeytinburnu'ndaki benzin istasyonunu 10 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Ancak satışın gerçekleşmesine ömrü yetmedi. Sanatçının ölümünün ardından ise eşi Lale Şenses ile kızı Arzum arasında benzin istasyonuyla ilgili sorun çıktı. 


3 MİLYON DOLAR AŞAĞISINA

Ayladır alıcısını bekleyen istasyon, geçen hafta nihayet satıldı. 7 milyon dolara alıcı bulan benzinliğin parası, varisler arasında bölüştürüldü. En büyük payı, Şenses'in oğlu gibi sevdiği teknik direktör yeğeni Muhsin Ertuğral aldı. 


POMPACILAR DAVA AÇTI

Şenses'in eşi ile kızı ise daha küçük pay aldı. Satış işleminin ardından, benzin istasyonunun çalışanları kazan kaldırdı. Aylardır biriken maaşlarını isteyen pompacılar, geçtiğimiz hafta mahkemeye başvurup paralarını talep etti. 


ARZUM İLK EŞTEN

Adnan Şenses'in mirası yüzünden eşi Lale Hanım ile ilk eşinden olan kızı Arzum, karşı karşıya gelmişti. 



Hüseyin Hatun /...