18 / 05 / 2024

lansmanı yapılan markalı konut projeleri

lansmanı yapılan markalı konut projeleri

Seçim sonrasında bekle-gör havasından çıkan müteahhitler yatırım paketini açtı. İstanbul'un dört bir yanında binlerce yeni yaşam alanı lansman dönemine özel ödeme seçenekleri ve kampanyalarla konut alıcılarını bekliyor.

Lotus Towers'ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Hayat Group'un ilk markalı konsept projesi olan Lotus Towers'ın lansmanı yapıldı. Proje İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

Dünya Şehir Maltepe projesinin lansmanı yapıldı! Adalar manzaralı 752 konut geliyor!

Dünya Şehir Maltepe projesinin lansmanı gerçekleştirildi. İşte lansmanı yapılan Dünya Şehir Maltepe projesine ilişkin tüm detaylar... 

KUMSmall Factory'nin lansmanı yapıldı!

İnşaat ve finansmanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla TOKİ tarafından sanayiye destek kapsamında yaptırılan Türkiye ve Avrupa'nın dev projesi KUMSmall Factory'nin lansmanı yapıldı. 

Roya Nova Rezidans'ın lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin 800 TL!

Mimarlar ve yatırımcıları aynı platformda buluşturarak “Kalite yapımızda var” anlayışıyla gayrimenkul sektöründe yeni bir kulvar açan Roya Yapı’nın, ilk büyük markalı konut projesi Roya Nova Rezidans'ın lansmanı yapıldı.

Risk tespiti yapılan binalar yüzde 673 oranında arttı!

Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge: "Risk tespiti yapılan bina sayısı yüzde 673 oranında arttı" Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, kentsel dönüşümde riskli yapı tespit adetlerind

İnşaatlara yapılan denetimlerle alışkanlıklar değişti!

İnşaat sektöründe yaşanan iş kazaları ile birlikte başlayan denetimler bazı tartışmaları da beraberinde getirdi. İMO Bursa Şubesi Başkanı Basri Akyıldız, yapılan denetimler sayesinde bazı alışkanlıkların değiştiğini söyledi..

Müzayede yoluyla yapılan taşınmaz satışları!

Müzayede yoluyla yapılan taşınmaz satışları ile ilgili esaslar, 2014 yılında Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan rehber kapsamında açıklanıyor. Peki, müzayede yoluyla yapılan taşınmaz satışları KDV'ya dahil mi?

1965 yılında, 1953 senesinden önce yapılan gecekondulara ruhsat verilmiş!

1953 yılından önce yapılan gecekondulara, Belediye tarafından İmar Yönetmeliği'nin ilgili hükümleri çerçevesinde onarım için gerekli müsaade verilmiş. 1965 yılına kadar gecekondulara onarım ve tadilat ruhsatı verilmiyormuş.

Gezi Parkı'ndaki akşam yapılan durak sökülüyor!

Taksim Topçu Kışlası'nın yapılacağına yönelik haberlerin ardından böyle bir kazının başlaması çevredekilerin tepkisine yol açtı. Gece yapılan durağın sabah saatlerinde sökülmeye başlanması ise çevredekileri şaşırttı.

Çevre İzin Ve Lisans Yönetmeliği'nde yapılan değişiklik yürürlüğe girdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile çevre izin ve lisans yönetmeliğinde yapılan değişiklik yürürlüğe girdi.Yönetmelik sürdürülebilir kalkınma ilkesi ve koruyarak kullanma prensibi doğrultusunda hazırlandı.

Kavak HES projesi ile ilgili kaçak yapılan şantiye köprüleri mühürlendi!

Kavak HES projesi ile ilgili kaçak yapılan şantiye köprüleri mühürlendi. Açıklamada geç de olsa kamu idaresinin de köprünün kaçak ve usulsüz olduğunu belgelediği kaydedilerek köprünün yıkılması gerektiği savunuldu.

Dünyada en çok emlak yatırımı yapılan şehirler!

Cushman & Wakefield (C&W) şirketi, yaptığı araştırma sonucunda son 1 yılda en çok emlak yatırımı alan şehirleri ortaya koydu. En fazla yatırım yapılan şehir New York oldu...

Çevre İzin Lisans Yönetmeliğinde Yapılan Değişiklik yürürlüğe giriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile çevre izin ve lisans yönetmeliğinde yapılan değişiklik yürürlüğe giriyor.Yönetmelik sürdürülebilir kalkınma ilkesi ve koruyarak kullanma prensibi doğrultusunda hazırlandı.

lansmanı yapılan markalı konut projeleri Haberi

lansmanı yapılan markalı konut projeleri

Gayrimenkul sektörü için yılın ilk 10 ayı çok zorlu geçti. Politik belirsizlik, artan terör olayları, seçimler, yükselen kredi faizleri ve döviz kurunda görülen rekor seviyeler hem yatırımcıları hem de konut üreticileri ürküttü. Satışlar hız keserken, müteahhitler frene bastı. 


Yeni projelerini tanıtmak için bekleyenler 1 Kasım'ın ardından birer birer podyuma çıkmaya başladı. Son 15 gün içerisinde rezidans, villa, ev-ofis konseptinde binlerce yeni yaşam alanı tanıtılırken yeni projeler de lansman için gün sayıyor. Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları da tam gaz hazırlıklarını sürdürüyor. Sinpaş GYO Ankara'da 900 konutluk Ege Vadisi'ni, Kiler GYO 'Referans' markasıyla Kartal'da toplam 545 konutluk iki proje, Bahçeşehir'de 532 dairelik bir projeyi yeni yılla birlikte vitrine koyacak. Halk GYO ve Vakıf GYO, Sancaktepe'de 98 dönümlük arazide bin 37 konuttan oluşan Bizimtepe...