29 / 04 / 2024

Lapi Han projesi

Lapi Han projesi

İstanbul Anadolu yakası Kartal'da inşa edilen Lapis Han projesinde ofis fiyatları 357 bin liradan başlıyor ve de 1 milyon 430 bin liraya kadar yükseliyor...

Lapis Han yaşayan bina konseptiyle inşa ediliyor!

Gürallar Yapı AŞ Genel Müdürü Evrim Karayel, 2010 yılına kadar gruba ait sanayi tesisleri, otel inşaatlarını tamamlayan Gürallar Yapı'nın 2010 yılından sonra gayrimenkul yatırımları ve geliştirme alanında hizmet vermeye başladığını aktardı...

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

Devletten büyük jest! Ev hanımları artık maaşa bağlandı.. Aylık işte bu kadar alacaksınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurusunu yaptığı ve büyük bir sevinçle karşılaşılan destek ödemesinin detayları merak ediliyor. Ev hanımlarına destek projesi kapsamında ev hanımlarına maaş bağlıyor!

Malatya Yazıhan TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!   

TOKİ Malatya Yazıhan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Yazıhan'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Yazıhan'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Yazıhan sosyal konut projesi... 

TOKİ Eskişehir Han 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Han 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Han'nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Han'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Han sosyal konut projesi...

Turan Hançerli'den kentsel dönüşüm değerlendirmesi!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar Belediyesi'nin başlatmış olduğu kentsel dönüşüm projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Sahilada projesi kararına itiraz!

Danıştay, Maltepe’ye “çift hançer” projesi şeklinde belirtilen “Sahilada” projesine verilen ruhsatın iptali istemiyle açılan davayı reddeden yerel mahkemenin kararını bozdu. Torunlar şirketi ve Maltepe Belediyesi karara itirazda bulundu.

TOKİ Ankara Nallıhan başvuruları 27 Ağustos'ta başlıyor!

Toplam 44 adet konutun yer aldığı Ankara Nallıhan TOKİ projesi için başvurular 27 Ağustos tarihi itibariyle başlıyor.

Adıyaman Abdulhamid Han Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Adıyaman Belediyesi tarafından kısa süre önce projesi tamamlanan Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi'nin temeli atıldı.

Malatya Yazıhan'da acele kamulaştırma yapılacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan acele kamulaştırma kararına göre, Malatya Yazıhan'da Trafo Merkezi Projesi için acele kamulaştırma işlemi yapılacak.

40 şehire Kültür Han projesi geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, şehirlerdeki cazibe noktalarını artırmak için harekete geçti. 40 şehirde yapılacak Kültür Han projesi için 650 milyon TL harcanacak.

Malatya Hanımın Çiftliği Dönüşüm Projesi gün sayıyor!

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni TOKİ ile birlikte hayata geçiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, yine sağlıksız yapılaşmanın olduğu Taştepe-Hanımın Çiftliği bölgesinde yeni bir dönüşüm projesi hayata geçiriyor.

Manisa Şehit Makbule Hanım Meydanı için çalışmalar başladı!

İl genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’te hayata geçireceği Şehit Makbule Hanım Parkı Kent Meydanı projesi için çalışmalara başladı.

Filyos Projesi 15 Temmuz 2019'da bitecek!

2. Abdülhamit Han’ın 150 yıllık rüyası olan Filyos Projesi, Türkiye’nin Karadeniz’e açılan kapısı olacak. 12 bin istihdam sağlayacak proje 15 Temmuz 2019'da bitecek.

Lapi Han projesi Haberi

Lapi Han projesi

Gürallar Yapı günevcesiyle hayata geçirilen Lapis Han projesinde 160 ofis ve 40 dükkan  yer alıyor.


Kartal Lapis Han'da yer alan ofislerin metrekare alanları  57 metrekare ile  2 bin metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Lapis Han 323 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 8 katlı tek blok şeklinde İstanbul Anadolu yakası Kartal'da yükseliyor. 


Lapis Han Kartal'da ofis fiyatları 357 bin liradan başlıyor ve de 1 milyon 430 bin liraya kadar yükseliyor. Gürallar Lapis Han ödeme seçenekleri, yüzde 10 peşinat ödenerek ofis sahibi olunuyor. 


Mart 2014'te teslimlerin gerçekleşeceği Lapis Han projesinin sosyal olanakları arasında kreş, etüd odaları,  toplantı, video konferans odalarının yanı sıra arşiv alanı, kafeler, banka, kırtasiye mevcut. 



VİDEO:  Lapishan ile ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın


Telefon:  0216 577 10 00

Web Adresi: