10 / 05 / 2024

Lapis Han son durum

Lapis Han son durum

Ofislerin alanları 57 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiklik gösteren Lapis Han ofis projesinde kiralamalar başladı. Projede 160 tane ofis ve 40 tane mağazaya yer veriliyor.

Ev hanımlarına emeklilik başvuruları 2023 başladı mı, şartları neler?

Milyonlarca ev hanımı emekli hayalini kuruyor. Peki, Ev hanımlarına emeklilik başvuruları 2023 başladı mı, şartları neler? İşte son dakika gelişmeleri...

Ev hanımlarına emeklilik şartlarında son durum ne? Emeklilik hakkı ne zaman başlayacak? 

Ev hanımlarının emeklilik şartlarına ilişkin gelişmeler merakla bekleniyordu ve sonunda Bakan Vedat Işıkhan'ın konuyla ilgili açıklamaları geldi. Ev hanımlarına yönelik emeklilik düzenlemesi gündemde yerini aldı ve milyonlarca ev hanımı bu konu hakkında gelecek açıklamayı merakla bekliyordu.

Ev hanımlarına müjde! Emeklilik kapısı açıldı! Çalışmayan ev hanımları nasıl emekli olabilir?

Uzun yıllar gündemde olan çalışmayan ev hanımları için emeklilik kapısı açıldı. Son zamanlarda yapılan yeni düzenlemeler ile çalışmayan ev hanımları da emekli olabilecek. Peki ev hanımları nasıl emekli olabilir? İşte detaylar...

Çalışmayan ev hanımlarına her ay harçlık gibi 1100 TL para ödemesi yatacak! Ancak bu şartları karşılamanız gerek!

Son dakika...Asgari ücretin üçte birinden az geliri olan hanelerde yaşayan sigortası olmayan ev hanımlarına 1100 TL para ödemesi yatacak! İşte ayrıntılar...

Hanımlar, bu airfryer eliniz kolunuz olacak! Xiaomi Mi Smart özellikleri neler? 2 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Bir kaşık yağ ile patates kızartması, balık, tavuk hatta kek pişiren Xiaomi Mi Smart airfryer, ev hanımlarının da, pratik mutfak cihazlarını sevenlerin de son dönemdeki gözde aleti. Peki Xiaomi Mi Smart özellikleri neler? Fiyatı ne kadar, kaç TL?

Ev hanımlarına 1.100 TL ödeme yapılacak! Ev hanımlara hemen tıklamalı, Aile Bakanlığı duyurdu

Ev hanımlarına Aile ve Sosyal Bakanlığı tarafından destekte bulunulmaya devam ediyor. Bakanlık tarafından açıklanan son destek hakkında da detaylar duyuruldu.

Ev sahipleri dikkat! Son günü kaçırmayın!

Emlak vergisinin ilk taksit ödemelerinde son günlere girildi. Emekliler, ev hanımları, geliri olmayanlar ve engelliler belirli şartları taşıyor olmaları halinde vergiden muaf tutuluyor. İşte emlak vergisi ödemelerine dair tüm detaylar...

Ev hanımlarına emeklilik müjdesi!

Ev hanımları nasıl emekli olabilir sorusunun cevabı sık sık araştırılıyor. Bu sebeple özellikle de 2020'de sonra Meclis'e sunulan yasa teklifinin son hali akıllarda yer alıyor. Bildiğiniz gibi Türkiye'de emeklilik için vatandaşlarda 3 temel koşul aranıyor.

Ankara Ulus İş Hanı'nda 300 dükkanın 240'ı kapandı! 

Ankara'nın merkezinde bulunan tarihi Ulus İş Hanı'ndaki esnaf bir bir handaki dükkanlarını kapatıyor. Son dönemdeki ekonomik daralma ve hanın hukuki statüsüyle ilgili yaşanan problemler, handaki esnafı olumsuz yönde etkiledi... 

Tokat Yazmacılar Hanı butik otele dönüştürüldü!

Tokat ilinde, Selçuklu döneminden kalan ve Cumhuriyet döneminde 50 yıl süresince Yazmacılar Hanı olarak kullanılan, son 30 yıldır atıl durumdaki 700 yıllık tarihi yapı restore edildi ve butik otele dönüştürüldü...

Samsun'daki 511 yıllık Taşhan için son rötuşlar!

Samsun İlkadım Saathane Meydanı'nda bulunan 511 yıllık tarihi Taşhan'da restorasyon çalışmalarını sona geldi. Çalışmaların Temmuz ayının ortalarına doğru bitmesi planlanıyor.

Şivezat Sarıhan'ın milyonluk mirası için karar 25 Eylül'de verilecek!

Şivezat Sarıhan hazırladığı vasiyetle milyon liralık dükkanını Mehmetçik Vakfı ile Türk EğitimVakfı’na bağışladı. Şivezat Sarıhan’ın kızı vasiyeti öğrendi ve iptali için dava açtı. Miras için son karar 25 Eylül’de verilecek.

Malatya Yazıhan Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde yaptırılan Kültür Merkezi inşaatının kaba inşaatı tamamlanırken, ince inşaat çalışmaları da son sürat devam ediyor.

Lapis Han son durum Haberi

Lapis Han son durum

Gürallar Yapı tarafından hayata geçirilen Lapis Han Kartal 32 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede genel kullanıma açık kat bahçeleri bulunuyor.


Lapis Han ofis projesinde kiralamalar başladı. Projede satılık ofislerin metrekare birim fiyatı 7 bin 500 lira ile 8 bin lira, kiralık ofislerin fiyatları ise metrekare bazında 28 TL ile 30 TL arasında değişiyor.


İsteğe bağlı olarak alanları tek katta 2 bin metrekareye kadar birleştirilebilen ofislerin yer aldığı Lapis Han'da sınırlı sayıda satılık ofisler mevcut. Proje İstanbul Kartal'da yükseliyor.


Lapis Han Ofisleri; Kartal Araştırma Hastanesi'ne 1 kilometre mesafede, tren istasyonuna 2 kilometre mesafede, Kadıköy'e 24 kilometre, Kartal E-5 üzerinde, Adalet Sarayı'na 1 kilometre mesafede, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 13 kilometre mesafede, Soğanlık metro istanyonunun önünde bulunuyor. 


Lapis Han satış ofisi iletişim 

Telefon: 0216 577...