05 / 05 / 2024

Lapseki Belediyesi beton santrali

Lapseki Belediyesi beton santrali

Lapseki'de belediye beton santrali kuruyor. Beton santrali kurulacak alana giderek incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz:" Biz uzun bir süredir beton santrali kurabilmek için çalışma yapıyorduk bu yaklaşık olarak 3 ayı buldu" dedi.

Finike Belediyesi beton santralinin kapasitesini artırdı!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Belediyeye ait hazır beton tesisine yatırım yaparak, üretim kapasitesini 2.5 kat artırdı.

Kentsel dönüşümün öncüsü TOKİ ve İller Bankası olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde gerçekleştirilen “Lapseki Belediyesi Kanalizasyon ve Atık Su Arıtma Tesisi”nin açılış törenine katıldı.

Kaputaş Plajı'na beton mu dökülüyor?

Antalya Kaş'ın bölgesine yer alan Kaputaş Plajı'na kepçe girdi. Kaş Belediyesi Başkanı Kocaer "beton dökülüyor" iddialarını yanıtladı. Kocaer "Bir gram beton dökmedik. 20 tonluk foseptik tankeri gömdük" dedi.

Çanakkale Lapseki'ye eğitim merkezi geliyor!

Çanakkale Lapseki Belediyesi bölgede İmam Hatip Lisesi ve yurt binası inşa edecek. Proje için 22 Mayıs 2017 günü ihaleye çıkılacak.

Çanakkale 15 Temmuz şehitler parkı açıldı!

Çanakkale Lapseki belediyesi tarafından inşa edilen 15 Temmuz şehitler parkı açıldı.

Kocaeli tramvay hattına 5 bin metreküp beton döküldü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray tramvay projesinin inşaatı kapsamında hatta 5 bin metreküp beton döktü, bin 977 ton ray montajı yaptı.

Şanlıurfa Haliliye'de yollara beton parke döşeniyor!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşların yol ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Merkez ve kırsalda çalışmalar yapan belediye Karşıyaka Mahallesinde de kilitli beton parke döşeme çalışmaları yürütüyor.

Samsun Bafra'da beton yol çalışmaları başladı!

Bafra Belediyesi, hava şartlarının düzelmesiyle beton çalışmalarını yeniden başlattı. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin çalışmaları yerinde inceledi

Gebze'de beton yol uygulamaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir, köy yollarını beton yol haline getiriyor.

Kadıköy'de 3 yılda 2 bin 311 bina test edildi!

Kadıköy Belediyesi Beton Zemin Laboratuvarı’nda son üç yılda 2 bin 311 binanın beton kalitesi test edildi. Beton Zemin Laboratuvarı, Zemin, Kentsel Yenileme Bürosu ve Yeni İnşaatlardan Alınan Taze Beton Alım Birimi olmak üzere üç farklı aşamada testlerini yapıyor.

Başiskele Belediyesi yolları yeniliyor!

Başiskele Belediyesi, ilçede birçok cadde ve sokağı sıcak asfalt, parke, beton veya sathi kaplama ile yeniliyor.

Bafra'da beton yol çalışmaları başladı!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve beraberindeki heyet Bafra Belediyesi tarafında başlatılan beton yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Kocaeli Kandıra'ya 19 bin metrelik beton yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında Kandıra sahillerinde beton yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Lapseki Belediyesi beton santrali Haberi

Lapseki Belediyesi beton santrali


Lapseki'de belediye beton santrali kuruyor. Beton santrali kurulacak alana giderek incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz:" Biz uzun bir süredir beton santrali kurabilmek için çalışma yapıyorduk bu yaklaşık olarak 3 ayı buldu" dedi.  Beton santrali kurma çalışmalarına yönelik süre içerisinde makineleri aldıklarını belirten Yılmaz:" Sadece yer konusunda sorun vardı onu da çözdük ve gördüğünüz gibi makineler geldi.  Bayram sonrasında makineler kurulmaya başlanacak bir ay içerisinde de beton üretmeye başlayacağız.  Beton üretmeye başladığımızda hem belediyemize katkı sağlayacak hem de ilçemizin ekonomisine katkısı olacak burada birçok çalışana ekmek vermiş olacağız ve en geç bir ay içerisinde ilçemizde inşaat yapan Müteahhitler bizim tesisimizden beton almaya başlayacaklar.  İlçemizde bir ihtiyacı diye düşünüyorum örneğin Çardak belediyemiz ile ortak yaptığımız katı arıtma tesisi inşaatı devam...