20 / 05 / 2024

lara beach açıklaması antalya büyükşehir belediyesi

lara beach açıklaması antalya büyükşehir belediyesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Lara Beach Plajı'ndaki 15 tesisin Büyükşehir Belediyesi zabıtası tarafından mühürlenmesinin mahkeme kararı doğrultusunda, 15 işletmenin ruhsatsız olarak faaliyet göstermeleri nedeniyle gerçekleştirildiği duyurdu..

Hükümetten en düşük emekli maaşı ve ek zam açıklaması geldi! Emekliler dikkat! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, en düşük emekli maaşı ve maaşlara ek zam ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki en düşük emekli maaşına zam yapılacak mı? İşte Yılmaz'ın o açıklaması...

Bakan Göktaş'tan son dakika açıklaması: Aile Destek Programı'nda hesaplara bu ay 4,37 milyar TL yattı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan ödemeler ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Göktaş, açıklamasında Aile Destek Programı'nda hesaplara bu ay 4,37 milyar TL yattığını belirtti ve diğer kalemleri de açıkladı...

Emekliler dikkat! Kök maaşlara düzenleme sinyali! Maaşlar kademeli mi artacak? Ak Parti'den son dakika açıklaması! 

AK Parti milletvekili ve sosyal güvenlik uzmanı Kurt emekli maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Boğaz geçiş ücreti açıklaması! Vergi ve harçlara güncelleme yapıldı! İşte detaylar!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından boğaz geçiş ücreti açıklaması yapıldı. İşte detaylar!

Malatya valiliğinden kira yardımı açıklaması!

Malatya Valiliği, Elazığ Sivrice ilçesinde 6.8 büyüklüğünde meydana gelen depremde konutların ağır hasar görmesi ve yıkılması nedeniyle geçici barınma imkanı olmayan vatadaşlara kira yardımı açıklaması yaptı...

Akfen Holding'den kısmi bölünme açıklaması!

Akfen Holding AŞ ve Akfen Mühendislik AŞ arasında imzalanan kısmi bölünme sözleşmesi için Akfen Holding'den kısmi bölünme açıklaması yapıldı.

Jeffret Lacker'den kritik faiz açıklaması!

Richmond Fed Başkanı Jeffret Lacker, kritik faiz açıklamasında bulundu. Lacker, “Faiz artırımı daha sonra olacağına daha erken olsun” dedi.

Akmerkez GYO'dan dava açıklaması!

Akmerkez GYO Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akmerkez GYO dava açıklaması yaptı.

Zeytinburnu Belediyesi'nden TOKİ açıklaması!

Zeytinburnu Belediyesi TOKİ ile yapılacak protokolle ilgili açıklama yaptı. İşte belediyeden yapılan TOKİ açıklaması...

Servet GYO'dan özel durum açıklaması!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO özel durum açıklamasını yaptı.

Yeşil GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar açıklaması!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO olağan dışı fiyat ve miktar açıklamasını yaptı.

İBB'den Maçka Parkı açıklaması!

İBB, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabının yapımı için Maçka Parkı’nın Beşiktaş Stadyuma bakan giriş kapısının çitlerle kapatılması sonrası yazılı açıklama yaptı. İşte İBB'nin Maçka Parkı açıklaması..

Çatalca Belediyesi'nden KİPTAŞ açıklaması!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın AK Partili Meclis Üyelerince gündeme getirilen KİPTAŞ Mağdurlarına yönelik açıklaması sert oldu.

lara beach açıklaması antalya büyükşehir belediyesi Haberi

lara beach açıklaması antalya büyükşehir belediyesi

Lara Beach Plajı'nın 10 yıl süre ile kiralanmasıyla ilgili Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokolün süresi 05.06.2013 tarihinde dolduğu belirtilen açıklamada, "Milli Emlak'tan süre uzatımı istenmiş ancak kabul edilmemiştir. Eş zamanlı olarak Büyükşehir Belediyesi ile kiracı şirket Lati Tur. Gıda San. Tic. A.Ş. firması arasında yapılan 10 yıllık kira sözleşmesi de sona ermiştir. Lara Beach Plajı'yla ilgili tasarruf 05.06.2013 tarihinden itibaren Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne geçmiştir. Lara Beach'te ruhsatsız olarak faaliyet gösteren işletmelere Büyükşehir Belediyesi tarafından 04.07.2011 tarihinde işyeri açma ve çalışma ruhsatlarını almalarına yönelik ihtarname verilmiş, 2012 yılında da gerekli yasal işlemler başlatılmıştır" denildi.Açıklamada, Demircikara Polis Merkezi'nin 07.05.2013 tarihli yazısıyla belediyeye ruhsatsız olarak çalıştığı bildirilen 15 işletme ile ilgili yasal işlem...