20 / 05 / 2024

lara beach plaj ruhsatsız tesisler

lara beach plaj ruhsatsız tesisler

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Lara Beach Plajı'ndaki 15 tesisin Büyükşehir Belediyesi zabıtası tarafından mühürlenmesinin mahkeme kararı doğrultusunda, 15 işletmenin ruhsatsız olarak faaliyet göstermeleri nedeniyle gerçekleştirildiği duyurdu..

Yalıyı aldı plajı kapattı!

Anadoluhisarı’nda “İnönü Yalısı” olarak bilinen köşk ile yan tarafındaki diğer yalıyı alan iş insanı, iki yalı arasında kalan “Anadolu Hisarı Plajı” olarak bilinen araziyi de yalılara ekledi.

Antalya Lara'da planlanan kruvaziyer liman ve AVM projesi mecliste!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Lara Plajı'na yapılması planlanan kruvaziyer liman ve AVM projesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Hande Yener Dubai'ye plaj açıyor!

Hande Yener 2 milyon TL'ye açtığı 'Sebastian Beach'i bir dünya markası haline getirmeye çalışıyor. Dubai'de Hande Yener kulüp-plajı açma teklif alan Hande Yener ''Bu 1 milyon dolarlık bir teklif. ''dedi.

Eden Beach, 7800 Çeşme'de bugün açılıyor!

Eden Beach & Bar & Dinner, Tatil deneyimini Çeşme’nin en güzel koylarından Boyalık Koyu Plajı’nda kişiye özel hizmet anlayışı ve ayrıcalıklarla sunan 7800 Çeşme'de bugün açılıyor.

Lara'daki falez kıyısında yer alan plajlar düzenlemeye giriyor!

Antalya'nın ünlü restoranlarından Lara Balıkevi'nin 1'inci Derece Doğal SİT alanı falez kıyısında yer alan plaj noktasında Muratpaşa Belediyesi'nce yapılmak istenen düzenleme gerginliğe neden oldu.

Hadise Bodrum'da 2 milyon Euro'ya plaj aldı!

Hande Yener’in ardından bu yaz Hadise de Bodrum’da plaj işletecek. Ünlü şarkıcının, 2 milyon Euro’ya satın aldığı ve ‘La Plaj’ adını verdiği mekandaki hizmetler Yener’in beach’ine fark atacak!

Antalya'daki Bambus Plajı'nın yıkımına başlandı!

Antalya'da, falezlerin üzerine beton dökülerek oluşturulan Bambus Plajı'nın yıkımına başlandı. Alınan bilgiye, Lara bölgesinde deniz kıyısında bulunan falezlerin üzerine beton dökülerek ve denizin bir bölümü doldurularak plaj oluşturuldu.

Antalya Bambus Plajı'ndaki yıkım durduruldu!

Antalya’da en gözde beach cluplardan Bambus Plajı’na denizden iş makinesi girdi. Ancak, Antalya 3’üncü İdare Mahkemesi Muratpaşa Belediyesi’nin plajda yapacağı yıkımın ’firma adına telafisi güç zararların doğabileceğinden’ yürütmesini durdurdu.

Antalya Kaputaş Plajı'ndaki inşaat durduruldu!

ANTALYA’nın dünyaca ünlü plajı Kaputaş’ta, Kaş Belediyesi’nin büfe ruhsatıyla iş makinelerini sokarak inşaatına başladığı restoran, kafe, duş ve soyunma kabinleri ile tuvalet gibi yapılara yönelik açılan davada mahkeme, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Antalya Kaputaş Plajı'ndaki inşaata durdurma kararı verildi!

ANTALYA'nın dünyaca ünlü plajı Kaputaş'ta, Kaş Belediyesi'nin büfe ruhsatıyla iş makinelerini sokarak inşaatına başladığı restoran, kafe, duş ve soyunma kabinleri ile tuvalet gibi yapılara yönelik açılan davada mahkeme, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Baker Group Avrupa'nın en büyük plajını İstanbul'da açacak!

Baker Group yatırım atağına kalkıyor. Tamamlandığında Avrupa'nın en büyük plajı olacak Kilyos Beach'te survivor alanından, yeme içme alanlarına kadar farklı konseptte eğlence ve tatil seçenekleri sunulacak.

Avrupa'nın en büyük pilajı Kilyos Beach bu yıl açılacak!

Baker Group, 2015 yılını turizmde atağa kalkma yılı olarak belirledi. Avrupa'nın en büyük plajı olacak Kilyos Beach 40 milyon TL yatırımla hayata geçecek.

Antalya Konyaaltı Beach Park yeniden açılıyor!

Antalya'da tahliyesinin ardından 700 dönümlük harabeye dönüşen Konyaaltı Beach Park, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmasıyla yeniden Antalyalılara açılacak.

lara beach plaj ruhsatsız tesisler Haberi

lara beach plaj ruhsatsız tesisler

Lara Beach Plajı'nın 10 yıl süre ile kiralanmasıyla ilgili Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokolün süresi 05.06.2013 tarihinde dolduğu belirtilen açıklamada, "Milli Emlak'tan süre uzatımı istenmiş ancak kabul edilmemiştir. Eş zamanlı olarak Büyükşehir Belediyesi ile kiracı şirket Lati Tur. Gıda San. Tic. A.Ş. firması arasında yapılan 10 yıllık kira sözleşmesi de sona ermiştir. Lara Beach Plajı'yla ilgili tasarruf 05.06.2013 tarihinden itibaren Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne geçmiştir. Lara Beach'te ruhsatsız olarak faaliyet gösteren işletmelere Büyükşehir Belediyesi tarafından 04.07.2011 tarihinde işyeri açma ve çalışma ruhsatlarını almalarına yönelik ihtarname verilmiş, 2012 yılında da gerekli yasal işlemler başlatılmıştır" denildi.Açıklamada, Demircikara Polis Merkezi'nin 07.05.2013 tarihli yazısıyla belediyeye ruhsatsız olarak çalıştığı bildirilen 15 işletme ile ilgili yasal işlem...