23 / 07 / 2024

Lasa Idea

Lasa Idea

Dekorasyon ve mobilya deyince akla ilk gelen isim her zamanki gibi İtalya. Birçok ünlü markaya sahip olan İtalya, mobilya üretimi konusunda dünyanın en önde gelen ülkeleri arasında yer alıyor.

Bu fiyatlardan konut yatırımı yapılır mı?

Konut fiyatlarındaki artış hızı yavaşlasa da yükselmeye devam ediyor. Artan fiyatlar ve yüksek kredi faizleri nedeniyle birçok yatırımcı konuttan uzaklaşırken bazıları da kafalarındaki sorulara yanıt arıyor. Peki bu fiyatlardan konut yatırımı yapılır mı? İşte cevabı…

Bir evin fiyatı nasıl belirlenir?

Konut fiyatlarındaki yükseliş yavaşlasa da artmaya devam ediyor. Vatandaş piyasada talep edilen fiyatlardan şikayetçi. Peki bir konutun gerçek fiyatı nasıl belirlenir? Fiyat üzerinde hangi faktörler etkili. İşin uzmanı tek tek anlattı.

Emlak krizinden kurtulamayan Çin'de yeni konut fiyatlarındaki düşüş hızlandı!

Emlak krizinden kurtulamayan Çin'de yeni konut satışlarında yaşanan düşüş bu yılın Mart ayında yavaşlasa da, konut fiyatları yıllık bazda daha hızlı düşüş gösterdi. İşte The Wall Street Journal'ın Çin Ulusal İstatistik Bürosu'nun açıkladığı o rakamlar...

Büyüme yavaşlasa bile Microsoft, Amazon'da kazanmaya devam ediyor

Şirketler belirsiz bir ekonomide harcamaları kısmanın yollarını ararken, bulut altyapısı pazarı için zorlu bir çeyrek oldu. Bunu güçlü dolar ve zayıf Çin piyasasıyla  birleştirdiğinizde, pazar %21'lik bir büyümeye yavaşladı, bu önceki yıl gördüğümüz %36'lık büyümeden ani bir düşüş .

Faiz artışları yükseliyor! Amerika Merkez Bankası peş peşe açıkladı! Altın rekor kırdı

Amerika Merkez Bankası  (FED),şubat ayı faiz kararlarını geçtiğimiz çarşamba günü açıkladı ve faizi beklentiler doğrultusunda 25 baz puan arttı. Faiz artış hızı yavaşlasa da önümüzdeki dönemde artışların devam etmesi  bekleniyor.

İdea 2k Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdea 2k Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile İsa Kekeçoğlu ve Mehmet Gökhan Aktaş ortaklığında kuruldu.

Altın fiyatları düşüyor ama panik yapıp altın satanlar dizlerini dövecek uyarısı

Altın fiyatları dolardaki artışa nazaran güne düşerek başlasa da gün sonunda yeniden yükselmeye başladı. Altın uzmanı İslam Memiş, fiyatlardaki düşüşe aldanmayın elinizdeki altına sahip çıkın çok büyük soygun var elindekini satan dizlerini döver uyarısı yaptı.

Green İdea İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green İdea İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Ershad Salık tarafından kuruldu.

Altın ve dolarda büyük fırtına geliyor!

Altın ve dolar son haftalarda peş peşe yükselişler göstererek rekora imza attı. Bu yükselişlerden sonra varlıklarda aşağı yönlü bir hareket başlasa da binlerce yatırımcı yeni yönlerinin nasıl olacağı konusunu merak ediyor...

Bitcoin neden yükselmiyor?

Son zamanlarda yaşadığı düşüş sonrası toparlanmaya başlasa da yükseliş gösteremeyen Bitcoin yatırımcılarını endişelendirmeye başladı.

Akbank konut kredisi faizleri ne kadar?

Bazı bankalarda konut kredisi faiz oranları artmaya başlasa da Akbank faizlerini sabit tutarak aylık yüzde 0.97 oranlı kredi ile dikkat çekiyor.

İdea Yalıtım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdea Yalıtım İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Altan Erkmen tarafından kuruldu.

En uygun konut kredisi faiz oranı hangi bankada Aralık 2019!

Konut kredisi faiz oranlarındaki düşüş ivmesi artan döviz kuru etkisiyle yavaşlasa da bankalar konut için cazip kredi faiz oranları sunmaya devam ediyor. Güncel olarak en uygun konut kredisi faiz oranı ne kadar oldu?

Lasa Idea Haberi

Lasa Idea

Dekorasyon ve mobilya deyince akla ilk gelen isim her zamanki gibi İtalya. Birçok ünlü markaya sahip olan İtalya, mobilya üretimi konusunda dünyanın en önde gelen ülkeleri arasında yer alıyor. Özellikle modern çizgilerin yanı sıra aristokrat stili sevenler için seçilebilecek en uygun İtalyan markası 1970 yılında kurulan Lasa Idea. Şık ve birbirinden farklı banyo aksesuarları üreten ünlü markanın tasarımları elit kesim için ihtiyacı karşılayan tasarımlar. Lasa Idea, uzun yıllardır mobilya tasarlıyor ve dekorasyon dünyasına sürekli yeni bir fikir, stil ve tarz kazandırıyor.


Lasa Idea’nın banyo mobilyası ve aksesuar koleksiyonunda birçok farklı tarzı bir arada bulabilirsiniz. Modern, klasik modern arası ve aristokrat tarzı mobilya ve aksesuarlar banyo dekorasyonlarına ayrıcalıklı bir zenginlik katıyor.


Tasarımların ihtişamı göz kamaştırıcı. Oymalı işçilikli aynalar, varak kaplamalar, parlak taşlar,...