11 / 05 / 2024

Lasagrada Hotel İstanbul

Lasagrada Hotel İstanbul

Şehrin ortasında kaliteli, şık ve konforlu bir konaklama adresi arayanlar için Osmanbey'de yepyeni bir adres var artık: Lasagrada Hotel İstanbul...

Lasagrada Hotel İstanbul hizmete açıldı!

Lasagrada Hotel İstanbul hizmete açıldı. Otel İstanbul Osmanbey'de yer alıyor...

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Comfort Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Comfort Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı. 

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanıa Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanıa Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı.

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Romance Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Romance Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı. 

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Olımpıyat Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Olımpıyat Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı. 

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi The Soul Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi The Soul Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı.

Ays Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Orıentbank Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Ays Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Orıentbank Hotel İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 8 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Barış Çolak tarafından açıldı.

Wish More Hotel İstanbul ikinci otelini açıyor!

Dubai'deki Arabian Travel Market Dubai 2019 Uluslarası Turizm Fuarı'na katılan Wish More Hotel İstanbul ikinci otelinin açılışını duyurdu.

Radisson’un Collection dönüşümü!

İstanbul'un en güzel boğaz manzaralarından birine sahip Radisson Blu Bosphorus Hotel İstanbul, 2019 yılında Radisson Hotel Group bünyesindeki en lüks marka olan Radisson Collection'a dönüşmeye hazırlanıyor…

RE360 Fuarı sektör temsilcilerini bir araya getirdi!

“Gayrimenkulün Büyük Buluşması-RE360” 4 Aralık 2018 tarihinde başladı. Geleceği yeniden inşa etmek isteyen firma sahipleri FourSeasons Hotel İstanbul Bosphorus’ta bir araya geldi.

Küçükyalı Elite World Asia Hotel açıldı!

İstanbul, Van ve Marmaris’teki 6 oteliyle 16 yıldır turizm sektöründe faaliyetlerini sürdüren Elite World Hotels, İstanbul Küçükyalı’da Elite World Asia Hotel’i 6 Eylül tarihinde hizmete açtı.

Şişli Inside Hotel'e haciz şoku!

İstanbul Şişli’de bulunan 'Inside Hotel', kirasını ödemediği iddiasıyla içinde müşterilerin yer aldığı sırada tahliye edildi

The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection resort otelini BESA Grup Güvencesi ile Bodrum'da açıyor. The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar bugün İstanbul'da atıldı...

The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel açıldı!

MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki ilk örneği “The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel” Karaköy’de hizmete açıldı.

Lasagrada Hotel İstanbul Haberi

Lasagrada Hotel İstanbul

Merkezi konumu, kolay ulaşımı, popüler alışveriş noktaları ve tarihi yerlere olan yakınlığı,  kişiye özel hizmetiyle otel, konaklama sektörüne farklı bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

İstanbul'un kalbi, Osmanbey'de konumlanan Lasagrada Hotel, iş ve tatil amaçlı seyahat edenlere sunduğu özel konaklama seçenekleri ile öne çıkıyor. Lüks ve konforu bir arada bulabileceğiniz Lasagrada Hotel İstanbul, zarif detaylarını son teknolojilerle harmanlamayı başarıyor.


Şehrin alışveriş ve kültür merkezi Halaskargazi Caddesi üzerinde metro çıkışında hizmet veren Lasagrada Hotel, Rumeli Caddesi’nin yanı başında, Taksim Meydanı’na 15 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor. Şehri adım adım gezmeyi ve keşfetmeyi sevenlerin yeni cazibe noktası olan otel, yalın çizgisi, özel dekorasyonu ve İtalyan minimalist mimari tarzı ile dikkat çekiyor. Dekorasyonunda kullanılan dünyaca ünlü tasarım ürünleri ile konaklama sektörünün nish markası olmaya aday olan...