28 / 04 / 2024

Lastik İş Sendikasından 5 yıldızlı otel

Lastik İş Sendikasından 5 yıldızlı otel

Beş yıldızlı termal otel The Ness ve Wellborn Luxury Otel ile hareketlenen bölgede önümüzdeki günlerde Lastik-İş sendikasının da 5 yıldızlı bir otel yapımına ev sahipliği yapacağı belirtildi...

Gelişmiş güvenlik özellikleri ve konforu ile Seat Tarraco bayilerde! 

Seat Tarraco, onu SUV alıcıları için popüler bir seçim haline getiren birkaç dikkate değer özelliğe sahiptir, ancak en büyük gücü geniş iç mekanı ve pratikliğidir. Bu da onu birden fazla yolcu ve kargo alabilen güvenilirdir. Ayrıca SEAT Servis'e özel aksesuar ve lastik Kampanyasından faydalanabilirs

Binlerce kişiyi ilgilendiriyor! Zam pazarlığı başladı

Kamuda 700 binden fazla işçinin ücretlerine 2023-2025 dönemindeki zammın belirleneceği görüşmelerde gözler, pazarlık masasında işverenleri temsil eden Türk Ağır Sanayii ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası'ndan (TÜHİS) gelecek teklife döndü. İşte tüm detaylar...

İşveren sendikasından asgari ücrette 'denge' açıklaması

TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol, Aralık ayında başlayacak asgari ücret tespit toplantılarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak dengeli bir asgari ücret konusunda çalışacaklarını söyledi.

Deeper İnşaat Elektrik Lastik Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Deeper İnşaat Elektrik Lastik Sanayi Ve Limited Şirketi Pendik'te Hakan Gül tarafından kuruldu.

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası'ndan özelleştirme kararları için dava!

Geçtiğimiz günlerde TCDD Fenerbahçe Eğitim ve Dinlenme Tesisleri için özelleştirme kararı çıkmıştı. Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası, kararın iptali için dava açıyor.

Çimento fiyatlarındaki artış konut sektörünü nasıl etkileyecek?

Türk çimento sektörünün çatı kuruluşlarından olan Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası'ndan çimento fiyatlandırma politikalarına ve konut sektörüne ilişkin açıklama geldi. ÇEİS Başkanı Suat Çalbıyık, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İnşaat İşçileri Sendikası kooperatif kuruyor!  

İnşaat İşçileri Sendikası (İnşaat-İş), ‘Dayanışma Yaşatır İşçi Kooperatifi’ kurmak için çalışmalara başladı. Sendika kooperatifin ilk olarak internet üzerinden tüm Türkiye'de dağıtım ağı oluşturacağından bahsetti.

Motorinde 21 kuruş indirim!

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından alınan bilgiye göre, indirim pompa fiyatına bu gece yarısından itibaren yansıyacak.

İnşaat-İş sendikasından 'İstanbul'daki şantiyeler durdurulsun' önerisi!

İnşaat-İş sendikası, coronavirüs salgını kapsamında İstanbul'da hayata geçirilen şantiyelerin durumuyla ilgili rapor yayımladı. 

Motorine 15 kuruş zam geldi!

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından alınan bilgiye göre, söz konusu artış pompa fiyatlarına bu gece yarısından itibaren yansıyacak.

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası’ndan mesleki eğitim atağı!

MESS ile Milli Eğitim Bakanlığı, metal sektörüne nitelikli işgücü sağlamak, mesleki ve teknik eğitimin kalitesini artırarak ekonomik ve sosyal kalkınmayı desteklemek amacıyla bir protokol imzaladı.

Translar Taşımacılık Lastik İnşaat Metal Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Translar Taşımacılık Lastik İnşaat Metal Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Gevrek tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Merdivenköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Kocaeli Lastik İş Sendikası’nın otel inşaatından düşen işçi öldü!

KOCAELİ’nin Başiskele İlçesi’nde Lastik İş Sendikası’nın yaptırdığı 5 yıldızlı otel inşaatında çalışan 45 yaşındaki Ahmet Yıldız, 2’nci kattan düşerek öldü.

Lastik İş Sendikasından 5 yıldızlı otel Haberi

Lastik İş Sendikasından 5 yıldızlı otel

Başiskele Belediyesi’nin öncülük yaptığı dev projelerle kentsel dönüşüm sağlanırken, marka değerini de zirveye taşıyor. Beş yıldızlı termal otel The Ness ve Wellborn Luxury Otel ile hareketlenen bölgede önümüzdeki günlerde Lastik-İş sendikasının da 5 yıldızlı bir otel yapımına ev sahipliği yapacağı belirtildi.



İLÇE ADETA OTELLER MERKEZİ OLACAK


Yerel yönetimlere örnek olacak vizyon projelere imza atan Başiskele Belediyesi, ilçeye değer katmaya devam ediyor. Geride bıraktığı 5 yıllık süreye nitelikli ve kaliteli birçok hizmet sığdıran ve sağlıklı kent yapılanmasıyla diğer ilçelere örnek olan Başiskele, yatırımlarla adeta bölgede göz kamaştırıyor. Hızlı nüfus artışıyla yatırımcıların ve halkın tercih ettiği ayrıcalıklı bir ilçe olan Başiskele’de, yeni projeler ve yeni yatırımlar Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın önderliğinde aralıksız sürüyor.

TURİZM YATIRIMLARI BAŞİSKELE’YE


Turizm yatırımlarının ilçeye kazandırılması yolunda yatırımcılara büyük destek vererek...