15 / 05 / 2024

Laurence Fink

Laurence Fink

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Varlık fiyatlarındaki aşırı artış 2000 yılında teknoloji hisseleri ve 2008 yılında ABD'de konut balonunun patlaması gibi olayların yeniden gerçekleşebileceği yönündeki endişeleri arttırdı.

İstanbul Fink Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Fink Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Kurtoğlu tarafından kuruldu.

BlackRock'tan kripto para açıklaması! 

BlackRock CEO'su Larry Fink, kripto paraların konjonktür karşıtı faydalar sunup sunamayacakları yönünde araştırma yaptıklarını dile getirdi. 

Fink Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fink Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Nurettin Korkmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Eylül'de Beşiktaş'ta kuruldu.

Hisse senedi piyasalarında konut balonu endişesi artıyor!

Son dönemde Avrupa'nın çoğu ülkesinde artan konut balonu endişesi şimdi de borsaya sıçradı. BlackRock CEO'su Laurence Fink, yükselen hisse senedi piyasalarındaki ciddi yükselişe dikkat çekti..

Laurence Fink Haberi

Laurence Fink

BD'de Dow Jones endeksinin 16 bin puanı geçmesi küresel piyasalarda balon kaygılarını yeniden gündeme getirdi. Varlık fiyatlarındaki aşırı artış 2000 yılında teknoloji hisseleri ve 2008 yılında ABD'de konut balonunun patlaması gibi olayların yeniden gerçekleşebileceği yönündeki endişeleri artırdı. Aralarında ABD Merkez Bankası (Fed) Başkam Ben Bernanke'nin halefi Janet Yellen, "Kriz Kahini" lakaplı ünlü ABD'li ekonomist Nouriel Roubini ve İsviçreli Dr. Kıyamet lakaplı ünlü yatırımcı Marc Faber'in de bulunduğu 10 önemli ekonomi isminin küresel balon riski konusundaki görüşleri şöyle:


Janet Yellen: Fiyatlar balona işaret etmiyor 

Senato'daki oturumda "Hisse fiyatlarında son derece güçlü bir yükselme oldu," diyen Fed Başkan Yardımcısı Janet Yellen, çeşitli faktörler göz önüne alındığında hisse fiyatlarının balona işaret eden koşullarda olmadığını savundu. Konut piyasası gibi diğer olası varlık balonları hakkında yöneltilen...