30 / 04 / 2024

Lazzoni Hotel ne zaman açılacak

Lazzoni Hotel ne zaman açılacak

Mobilya sektöründe kişiye özel tasarımlarıyla farklı bir yer edinen Lazzoni’nin Yeni Rönesans mimarisiyle inşa ettirdiği 5 yıldızlı oteli Lazzoni Hotel, Aralık ayında misafirleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Lazzoni Hotel Eylül'de açılacak!

Mobilya markası Lazzoni, Yeni Rönesans mimarisiyle inşa edilen 5 yıldızlı oteliyle turizm sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Eylül ayında Sütlüce'de açılacak Lazzoni Hotel, 133 oda 275 yatak kapasitesinde tasarlandı.

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Ela Quality Resort Hotel'in değeri ne kadar?

Özak GYO tarafından Ela Quality Resort Hotel'in 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki, Ela Quality Resort Hotel'in değeri ne kadar oldu?

Radisson Blu EMEA portföyüne 16 yeni tesis ekledi!

Avrupa'nın en büyük lüks markası konumunda yer alan Radisson Hotel Group'a bağlı Radisson Blu 2021 yılı ilk çeyreğinde portföyüne eklenen 2 binden fazla oda ve 16 yeni tesis ekledi.

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya GYO, Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne'de yapılacak olan '' Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin protokol imzaladı. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Bebek Hotel, Katar Kraliyet Ailesi’ne mi satıldı?

Bir dönem önemli edebiyatçıların buluşma noktası olan ünlü Bebek Hotel, 220 milyon dolar bedelle Katar Kraliyet Ailesi’ne satıldığı iddia edildi. Otel Ocak 2019'da rezidansa dönüşüyor.

Alaçatı Resort Zigana Hotel açılış için hazırlanıyor!

İnşaatı tamamlanan ve Çeşme Alaçatı'da yer alan Resort Zigana Hotel'in test amaçlı müşteri kabulüne başlanıldı.

Alaçatı The S Hotel kapılarını açtı!

Seçkin mimarisi ve kalite odaklı hizmet anlayışı ile öne çıkan The S Hotel, İstanbul ve İzmir cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırladığı özel davetle ilk konuklarına kapılarını açtı.

Bodrum Mavi Hotel yenilendi!

Kapsamlı bir tadilattan geçen Bodrum Bardakçı Koyu'ndaki Mavi Hotel, yenilenen yüzüyle sezona 'merhaba' dedi. Olimpik havuz ve denize sıfır güneşlenme alanlarıyla birlikte, iskelede Dodo Vip Beach Club hizmete girdi.

Kartepe El Garden Hotel Rezidans hizmete açıldı!

Ünlü iş adamı Yalçın Eldoğan'ın 8 milyon dolarlık yatırımıyla Kartepe'nin silüetine yeni bir renk katan El Garden Hotel Rezidans hizmete açıldı. Otelde misafir kabulüne başlandı.

Serenity Plus Evleri ne zaman satışa çıkacak?

Serenity Plus Halkalı'da konut ve ticari alanlar bulunuyor. Marriott Hotel'e yakın konumda olan proje Bakırcı Yapı imzası taşıyor. Peki Serenity Plus Evleri ne zaman satışa çıkacak?

Lazzoni Hotel ne zaman açılacak Haberi

Lazzoni Hotel ne zaman açılacak

Mobilya sektöründe kişiye özel tasarımlarıyla farklı bir yer edinen Lazzoni’nin Yeni Rönesans mimarisiyle inşa ettirdiği 5 yıldızlı oteli Lazzoni Hotel, Aralık ayında misafirleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Sütlüce’de hizmete girecek olan otel, 132 misafir odası, 60 kişi kapasiteli teras barı, 180 kişilik restoranı, 400 kişi kapasiteli toplantı ve banket salonları, 700 metrekare genişliğindeki SPA’sı, 210 metrekarelik kapalı havuz alanı, Türk hamamı, saunası, masaj odaları ve çok daha fazlasıyla misafirlerine beş yıldızlı hizmet verecek. Toplamda 14 bin metrekare iç alanda, dört giriş altı katı, giriş katı ve sekiz misafir odası katıyla hizmete girecek olan Lazzoni Hotel, İstanbul’un yükselen turizm değeri olarak parlamayı hedefliyor.

Otelin farklı damak tatlarına hitap eden restoranı, hem uluslararası mutfakların hem de Türk mutfağının en güzel örneklerini mönüsünde topluyor. Gurme...