05 / 05 / 2024

lazzoni hotel proje

lazzoni hotel proje

Lazzoni Mobilya, ABD’de 4 mağazaya ulaştı ve 5 yıl içinde bu sayıyı 50’ye çıkarmayı hedefliyor. Şirket, Sütlüce’de açtığı Lazzoni Hotel’i de ABD’ye taşıma planı yapıyor.

Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel fiyat!

Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel 2 fiyat bilgisi ve proje detayları...

Ankara Ziverbey Hotel için düğmeye basıldı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilecek Ziverbey Hotel için düğmeye basıldı. Proje 34 milyon 667 bin 70 TL'ye mal olacak

The Museum Hotel Antakya için geri sayım!

Asfuroğlu Ailesi’nin üstlendiği proje olan The Museum Hotel Antakya için geri sayım başladı. 30 bin eserin bulunduğu alan hem müze hem de otel olarak ağustos ayı sonunda hayata geçiyor.

İzmir Çeşme'ye bir yeni proje daha geliyor!

İnşaat sektörünün gözde yerlerinden Çeşme'de yeni bir proje daha hayata geçiriliyor. Projenin tanıtımı Alaçatı Viento Hotel'de özel bir davetle yapıldı.

Kestel Sey Hotel'de imara aykırı mı?

Kestel'de yapımı süren Sey Hotel&SPA'nın mimarlığını ve proje müdürlüğünü yürüten Mustafa Temiz "Yapıda hiç bir usulsüzlük yok, teşekkür edenler bile oldu" dedi.

Lazzoni Hotel New York'ta otel açmayı planlıyor!

Lazzoni Hotel Genel Müdürü Gürhan Sayar, dünyaya açılma fikri ile ilgili 'Bizim içimizde New York'ta daha çok butik otel tarzında bir otel açma arzusu var.' dedi.

Dubai, 600 proje için Contract Hotel Expo’ya geliyor!

Bursa’nın ev sahipliğinde Türkiye’de ilk kez düzenlenecek Contract Hotel (COHO) Expo Fuarı’na ilgi büyük. 11 -14 Kasım tarihlerinde yapılacak fuar için 150 firma kayıt yaptırdı.

CVK Park Bosphorus Hotel'den yeni proje!

Taksim Gümüşsuyu’nda yer alan CVK Park Bosphorus Hotel, Türkiye’ye gelen yabancı futbol kulüplerini konuk etmek üzere bir proje geliştirdi.

Sky Tower Hotel Akçakoca nerede?

Sky Tower Hotel'de yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 24 ay vade imkanı sunuluyor. E7 Grup imzası ile yükselen proje 2 yıldır faaliyet gösteriyor. Peki Sky Tower Hotel Akçakoca nerede?

Düzce Sky Tower Hotel ulaşım!

Düzce Sky Tower Hotel ulaşım bilgileri kapsamında proje Akçakoca Yalı Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Projede 6 yıl her şey dahil konseptte tatil fırsatı sunuluyor.

Akçakoca Sky Tower Hotel fiyatlar!

Akçakoca Sky Tower Hotel fiyatlar dönemlere göre değişiklik gösteriyor. Yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için 24 ay vade imkanı sunan proje Düzce Akçakoca'da hayata geçiriliyor.

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım!

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım bilgilerine göre tesis, Yalı Mahallesi, İnönü Caddesi üzerinde yer alıyor. E7 Grup imzası taşıyan proje 6 yıl boyunca her şey dahil tatil imkanı sunuyor.

Sky Tower Hotel fiyatları ne kadar?

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de 24 ay taksit imkanı ile tatil fırsatları sunuluyor. Proje Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükseliyor. Peki Sky Tower Hotel fiyatları ne kadar?

lazzoni hotel proje Haberi

lazzoni hotel proje

Marangozluktan gelen Karabulut ailesinin markası olan Lazzoni Mobilya, yurtdışında kendini ispatlayan ve büyüyen bir marka oldu. ABD’de 4 mağazaya ulaşan ve 5 yıl içinde bu sayıyı 50’ye çıkarmayı hedefleyen şirket, Miami mağazasını seneye açacak. Bostan, Şikago ve California’da görüşmeler devam ediyor. Lazzoni, ABD dışında Malezya, Singapur, Almanya ve İngiltere’de büyüme planları yapıyor.


Lazzoni’nin Amerika’daki operasyonların başında ailenin 4’üncü kuşak temsilcisi, Rochester Institute of Technology’de endüstriyel tasarım eğitimi alan Efe Karabulut bulunuyor.


Otel zinciri olacak


Karabulut, bir yandan ABD’de büyüme planları yaparken bir yandan da kısa süre önce İstanbul Sütlüce’de açılan Lazzoni Hotel’i de orada bir zincir haline getirmeyi hedefliyor. “5 yıl izinde ABD’nin en yüksek kaliteli ve en uygun fiyatlı modern mobilya markası olacağımıza inanıyorum. Modern mobilyada ilk 5’te olacağız” diyen Efe...